Fiat Palio Sporting

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaslar bu arabayı daha önce kullanan yada bu araba hakkında bilgisi olan var mı ? Alınır mı ?

ilk arabam 2003 palio 1.2 16v idi 4 yıl kullandım çok memnun kaldım Sınıfında alınabilecek arabalardan biri bana göre Birde 1 .3 multi jet modeli var yakıtı çok az imiş Sizin bahs ettiğiniz sporting in artıları neler

Hocam 18-24 bin bandında 1998-2004 golf 4 alabilirsiniz.Gerçekten parasının hakkını fazlasıyla veren bir araba.

yeni kasa herhalde bu şimdi baktım arabayı tataya benzetmişler. 1.3 Dizel vardı bizde 100 km 3 ile 4 litre arası yakıyordu :) kalkışlarda falan en öndesin kimse yakalamayaz şehir içinde kedi gibi kaçardı falan ama bu yeni kasa hiç hoşuma gitmedi tabi tercih meselesi fıatı boşver başka araçlara bak diyeceğim onlarda pahalı

ilk arabam 2003 palio 1.2 16v idi 4 yıl kullandım çok memnun kaldım Sınıfında alınabilecek arabalardan biri bana göre Birde 1 .3 multi jet modeli var yakıtı çok az imiş Sizin bahs ettiğiniz sporting in artıları neler

Fiat Palio 1.6 Sporting 2005 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 194897796 bu araba 120 beygir.

---------- Spam Engelliyici 22:10 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Hocam 18-24 bin bandında 1998-2004 golf 4 alabilirsiniz.Gerçekten parasının hakkını fazlasıyla veren bir araba.

Volkswagen Golf 1.6 Comfortline 1999 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 199805389

Hocam bu fiyata dizelini alırsın hemde iyisini bu araba sahibi arkadaş uçmuş 18bin verilmez bence benim fikrim Tabi siz bilirsiniz Ben 108 bin 2003 16v lpg li aracı 11 750 ye verdim 2.Arabamı almaya gıttığimde sırf söz verdiğim diye karda kiyamette Ankaraya gittim bana muhteşem temizlikte dediği araba da 10 tane çizik 2 vuruk kırık cam çıktı :D Dürüst insanda vardırda bana nedense denk gelmiyor Uzun lafın kısası bu aracında bence illa bir masrafı vardır 1-2 lira Ben sizi yanıltmam istemem siz bilirsiniz

Hocam imkanınız varsa iki aracıda kullanın kalite farkını anlayın.O araba 1999 olmasına rağmen paliodan çok daha konforlu çok daha sağlam :)

Aracın extralari:
* Park Sensörü
* Namistain Amortisor Sertleştirme
* Kule gergisi 8 mm
* Apexi 4.5 cm Spor Yay
* Far Karartma (Piono Black)
* Angel Eyes Farlar
* Dikiz Aynaları, Kapı Kolları, Tampon Plastikleri Komple Piano Black
* Torpido, Orta Konsol ve Havalandırma Kanalları Piono Black
* Direksiyon, Vites Topuzu, Vites Körüğü, Elfreni Körüğü Sparco Design Deri ve Dikişleri Abarth Mavisidir.

bunları çok matah şeylermiş gibi yazmış ama alayı 1000 lira civarları tutar normal bi palio bak bence

Edit: ayrıca o piono deil piano black olması lazım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri