FIFA 15 - Bölüm /3

• Kullanıcı Hamburger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Küçük kardeşimize tavsiyem şudur.FPS Oyunları çekmen yararına olur.Calf Duty Serisi v.s çek minecraft artık heryerde var.Son oyunları takip et ve o oyunları oynayıp çekersen daha fazla izlenim alırsın.Özgün kanalından dolayı tebrik ederim seni abone sayın güzel dediğim tarz uğraşırsan ilerde sende burakoyunda gibi neden olmayasın

Küçük kardeşimize tavsiyem şudur.FPS Oyunları çekmen yararına olur.Calf Duty Serisi v.s çek minecraft artık heryerde var.Son oyunları takip et ve o oyunları oynayıp çekersen daha fazla izlenim alırsın.Özgün kanalından dolayı tebrik ederim seni abone sayın güzel dediğim tarz uğraşırsan ilerde sende burakoyunda gibi neden olmayasın

teşekkür ederim. elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. tavsiyenizi dikkate alacağım. umarım daha iyi yerlere gelirim.

en çok oynanan oyunları oynamalısın izlenim alabilmen için

bende beğendim ama anlatırken çok başarılısın fakat bazı müzikleride arka planda kullan sesini etkiyeci kılacaktır. azıcık da bağır çok değiil. telif haklı müziklere dikkat ve crazy üstadın dediği gibi son çıkan fps oyunlarını oyna mesala far cry 4

çok bir sürekliliği var.
neden bilmiyorum ama. hani izlerken sıkmıyor. devamı devamı devamı derken video bitti. :)
tebrikler.

ilk etapta 3 reklam koyman izleyiciyi kötü etkileyebilir

bir şey önereyim bende videoda küçük resmin tam boy olmasın çünkü boyun kısa. Sadece yüzünü koy.

en çok oynanan oyunları oynamalısın izlenim alabilmen için

teşekkürler yorumunuz için. elimde birkaç oyun daha var. onları da çekeceğim.

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------

bende beğendim ama anlatırken çok başarılısın fakat bazı müzikleride arka planda kullan sesini etkiyeci kılacaktır. azıcık da bağır çok değiil. telif haklı müziklere dikkat ve crazy üstadın dediği gibi son çıkan fps oyunlarını oyna mesala far cry 4

müzik olayını ben de düşünmüştüm. ama teliften korkuyorum. güzel telifsiz müzikler bulursam koyarım ama. teşekkürler yorumunuz için :)

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

çok bir sürekliliği var.
neden bilmiyorum ama. hani izlerken sıkmıyor. devamı devamı devamı derken video bitti. :)
tebrikler.

teşekkür ederim saolun :)

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:49 ----------

ilk etapta 3 reklam koyman izleyiciyi kötü etkileyebilir

haklısınız. 5 dakikada bir koyuyorum reklam. 7-8 dakika falan yapayım onu.

---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:50 ----------

bir şey önereyim bende videoda küçük resmin tam boy olmasın çünkü boyun kısa. Sadece yüzünü koy.

ya onu ben de fark ettim. boy kısalığından değil de kameranın çekim açısından öyle görünüyor resimler :D kardeşime çektirmiştim. becerememiş. ben de üşendim yeniden çekmeye. bunlarla idare ediyorum. ama teşekkürler yorumunuz için :D

şuan reklam koysan bile pek kazandırmaz koymak yerine koyma izleyiciyi sıkma izlenme sayın artınca asıl kazancı ozaman sağlarsın ozaman koyarsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri