Filipe Golay Parayı Kırdı

he tamam ya biliyorum bunu bende yükledim :) isimde değişiklik yaptım 15 saniye olduğu için tekrar oynatıp ilginç bir telifsiz şarkı koydum :) gayet iyi izlendi açıkçası :)

Garanti 80k-90k TL olmuştur.
hatta 120k TL.
reklamların tbm si yüksekse bide...

belki ban yer adsense si :)

Justin bieber etiketi dünya kadar para veriyordur.Belkide abartmadan en az 0.50 dolar veriyordur 1 etiket.

Yalnız video 15 saniye. Ben zannetmiyorum söylendiği gibi $100K civarına çıksın. Video kısa ilk izlediğim zaman reklam bile çıkmadı bende. İkincide tekrar açtım o sıra geldi reklam.

Yalnız video 15 saniye. Ben zannetmiyorum söylendiği gibi $100K civarına çıksın. Video kısa ilk izlediğim zaman reklam bile çıkmadı bende. İkincide tekrar açtım o sıra geldi reklam.

evet ama çıkan reklamlar tbm si yüksek
2 defa açtım 2 sinde de yabancı reklam çıktı.

vay anasını be daha dün baktım videoya 14 milyondu.şimdi baktım 26 milyona cıkmıs

İyi güzel de justin şikayet ederse video kaldırılabilir.Sonuçta özel hayat

Ben adam videoyu ilk attığında gördüm bende o adamı ve facede grubunu takip ediyorum bende justin kanalı var :D satılık aklınızda olsun 1300 abone :p
bana zor geldi yüklemek arkadaşlar dedim boşver 1-2 gün sonra baktım milyon olmuş yükliyim bari dedim zar zor .d

bende +301 şuan
bu arada bu adamın işini tam anlamadım ama justinle ilgili bir grupta mobil uygulama üyelik site vs işleride var ücretli bnm youtube kanalınada yazmıştı
https://www.facebook.com/groups/JustinBieberArgentina/ face grupları bu bunlar bi kişi değiller + şu dkkalar itibariyle video bir medya ajansı tarafından korumada 3.tarflı oldu ama çözeriz:cool:

---------- Mesaj saat 16:04:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:28 civarında gönderildi. ----------

İyi güzel de justin şikayet ederse video kaldırılabilir.Sonuçta özel hayat

Etmez etmez o bebe seviyor böle şeyleri :D zaten ara bul bu videoda bi sıkıntı yok daha ne videoalar var :D

Yaw arkadaşlar zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış :D ........... da konu o değil :D :D adam kuruş kazanmadı boşuna hayallere dalmayın video eşleşen veriyor onda da vermiştir, çıkan reklamların gelirleri networke gidiyor Filipe Golay'a değil , yani sonuç olarak Filipe Golay şuanda para saymıyor , o networke ana avrat düz gidiyordur büyük bir ihtimal :D

Çoğu izlenimleri youtube'dan direk gelmiyor maalesef. O videoda çoğu izlenim Youtube video yerleştirmesi ile izleniyor. Reklamda çıkmadığı için sadece izleniyor. Bu sebepten dolayı da tıklamalar düşüktür. Yani bu izlenime normal şartlara göre vermesi gerektiğinden daha az vermiştir diye düşünüyorum.

Benimde 100 k izlenim alan bir videom var. 75 K izlenim video yerleştirmeden gelmiş. Yani başka sitelerden gelmiş. Doğal olarakta tıklama çok az. :)

Elamanın kendi Vevo kanalında 4 yıl önce attığı en çok izlenen video 340M.
15sn'lik uyku videosu 2 günde 27m izlenmiş.
:D

Bence şarkı söylemeyi bırakıp, uzun uzun uyuduğu videoları çekip nete atsın.
Daha çok para kazanır.
:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri