Film dizi kategorisinde spam nasıl yapılır ?

• Kullanıcı CHeLeP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CHeLeP

Yasaklanmış
Film dizi kategorisindeki bazı kanallara bakıyorum bizim kullandığımız bir partnere bağlı ve reklamlar çıkıyor. Kanaldaki videoları indirip kendim yüklediğimde ise eşleşen yada dünya geneli alıyorum. Bu konuda neler yapabilirim ?

Film dizi kategorisindeki bazı kanallara bakıyorum bizim kullandığımız bir partnere bağlı ve reklamlar çıkıyor. Kanaldaki videoları indirip kendim yüklediğimde ise eşleşen yada dünya geneli alıyorum. Bu konuda neler yapabilirim ?

video eşleşenliyse reklam çıkar ancak para ona gitmez
dünya engeline gelincede ona akıl sır erdiremedim bazı kanallar üflenmiş :)

Abone kasmak için yüklüyor videoyu yani oda kazanamıyor.

video eşleşenliyse reklam çıkar ancak para ona gitmez
dünya engeline gelincede ona akıl sır erdiremedim bazı kanallar üflenmiş :)

Ama life quiz gibi partnerler kullandığını görüyorum paralar ona gitmiyor mu ?

Denilenlerle bence alakası yok öncelikle şöyle video eskiden yüklenmiştir partner olduğu için ekstra haklar elde etmiştir. Yükleyen video dünya engeli vermeden önce yt ye ilk atan olabilir ki genelde böyle olur ayrıca bir kaç dünya engeli geçme özelliğini kullandıktan sonra vidoeoyu sen indirip yüklediğinde dünya engeli yersin bunun sebebide video sonradan değiştirilmiştir. Senin yüklediğin değiştirilmiş halidir.

film dizi yüklemekten ilk başlarda uzak durun.diğer kategorilerde tecrübe sahibi olun sonra bu zor kategorilere geçin.yoksa beceremeyip kısa bir yt serüveniniz olur.

film dizi yüklemekten ilk başlarda uzak durun.diğer kategorilerde tecrübe sahibi olun sonra bu zor kategorilere geçin.yoksa beceremeyip kısa bir yt serüveniniz olur.

1 senedir zaten youtube ile uğraşıyorum . Diğer kategorilerden de hatrı sayılır paralar kazandım. Bence bu kategoriyle uğraşmanın zamanı geldi :)

Abone kasmak için yüklüyor videoyu yani oda kazanamıyor.

Üstad slmlar,

Yeri gelmişken sorayım en çok izlenim ve abone aldıran bildiğin bir kategori varsa pm atarsan sevinirim.. Amacım sadece abone ve izlenim para kazandırmasına gerek yok..

1 senedir zaten youtube ile uğraşıyorum . Diğer kategorilerden de hatrı sayılır paralar kazandım. Bence bu kategoriyle uğraşmanın zamanı geldi :)

üyelik tarihine bakmamıştım ,pardon.
bazı videolardan ilk atılanlar eşleşen takibine düşmez.
sonra atılanlar düşebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri