sizede eyvallah hocam, birde sorun bakalım 10k abone olmadan video ilk sayfaya gidermi diye![]()
gider mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sizede eyvallah hocam, birde sorun bakalım 10k abone olmadan video ilk sayfaya gidermi diye![]()
adsense de sıkıntı olmuyor mu peki?
geçen adseneye bağlı bi kanala yabancı dizi attım ne ünlem var ne bişey, çat content id yüzünden kanal para kazanmaya kapandı.
aynı videoları 2 aydır partnere atıyorum hiçbirşey yok .
bu arada ev hayırlı olsun, inşallah hepimiz aynı şeyleri yaşarız![]()
gidiyorda bizmi izin vermiyoruz kardeşim![]()
şimdi burda hevesle film sektörüne girmek isteyen arkadaşalr en geç 2 haftaya pes edeceksiniz benden söylemesi![]()
anladığım kadarıyla denediniz ancak olmadı![]()
Deneme yaptığım ve başarıya ulaştığım çok güzel bir yöntem var. Türk dizilerinde sıkıntı yaşamadım. Konunun direkt sonuna daldım. Bir çözüm fikir çıkmadıysa sunabilirim ? Sizlerden cevap bekliyorum
film paylaşmayın ban atınca kökten banlıyorlar adsense youtube vs
Hadi ya gerçekten mi ? Asgari ücretin 900 tl olduğu yetmediği gibi 1000 çeşit vergiyle yaşamak zorunda olan, devlet yöneticilerinin yolsuzluklarına ve hırsızlıklarına makarna ve ekmek yemekten tepki veremeyen yoksul halkmız kazanmasın ama Amerikalısı, Çinlisi kazansın. Tamam arkadaş yazmayın burada bildiklerinizi bende çoğu bildiklerimi anlatmıyorum ama insanları yanlış yönlendiriyormuyum. Her kategorinin riski var burada önemli olan temiz çalışmak eğer film işinde temiz çalışırsanız kimse sizin para kazanmanızı kapatmaz. Youtube'da binlerce film kanalı var elin Amerikalısı, Çinlisi yapmışsa burada bir iki kişinin yapacak olması neden zorunuza gidiyor ?
Hadi ya gerçekten mi ? Asgari ücretin 900 tl olduğu yetmediği gibi 1000 çeşit vergiyle yaşamak zorunda olan, devlet yöneticilerinin yolsuzluklarına ve hırsızlıklarına makarna ve ekmek yemekten tepki veremeyen yoksul halkmız kazanmasın ama Amerikalısı, Çinlisi kazansın. Tamam arkadaş yazmayın burada bildiklerinizi bende çoğu bildiklerimi anlatmıyorum ama insanları yanlış yönlendiriyormuyum. Her kategorinin riski var burada önemli olan temiz çalışmak eğer film işinde temiz çalışırsanız kimse sizin para kazanmanızı kapatmaz. Youtube'da binlerce film kanalı var elin Amerikalısı, Çinlisi yapmışsa burada bir iki kişinin yapacak olması neden zorunuza gidiyor ?
Cidden tebrik ediyorum, (riskli kategori,bu işte para yok,internetten para mı kazanılırmış vs.vs.) yazanlara tam bi cevap olmuş, bu iş hemen öğrenilebilecek bi iş değildir, deneye deneye yapılmalıdır. İlk ayında parayı kırmayı bekleyenler varya? beklemesinler. Mesela film kategorisinde farklı farklı yollarla geçirebilme tekniği vardır. Ben 10 15 deneme yaptım, ve görüntü üzerinde geçişler sağlanıyor artık, sağolsun forumdaki diğer arkadaşlarda ses geçirme üzerine bi kaç yol bulmuşlar onlar sayesinde film işine %50 risk daha az bi şekilde giricez, tabi şunuda söyleyelim, ben filmi geçiriyorum telif yemem gibisinden bişeyler söylememiz yanlış. Mesela Warner Bros,Sony gibi yapımcılar adeta telif makinası, kaç tane çalışan telif için uğraşıyorsa.
Son olarak ta size nasıl bi çalışma yapacağınızı anlatmak istiyorum
"Arkadaşlar dedim ya bi anında telif atan yapımcılar var birde arada bir kontrol edenler, biz yükleyeceğimiz filmleri seçmeden önce, IMDB isimli sitede bi kontrol edelim bu film nedir, kimindir diye, ardından rahat bi yapımcınınsa bas editi yolla youtubeye" Teşekkür ederim hepinize
Edit:Arkadaşlar bu anında telif atan yapımcıların bi listesini çıkartmayı denesekmi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.