Film Kategorisi 3.Taraf Dünya Engeli Geçme --> Beyin Fırtınası

adsense de sıkıntı olmuyor mu peki?
geçen adseneye bağlı bi kanala yabancı dizi attım ne ünlem var ne bişey, çat content id yüzünden kanal para kazanmaya kapandı.
aynı videoları 2 aydır partnere atıyorum hiçbirşey yok .
bu arada ev hayırlı olsun, inşallah hepimiz aynı şeyleri yaşarız :)

şunu gözden kaçırmayalım :p

şimdi burda hevesle film sektörüne girmek isteyen arkadaşalr en geç 2 haftaya pes edeceksiniz benden söylemesi :)

anladığım kadarıyla denediniz ancak olmadı :)

Hayır hocamoldu ben yapıyorum ama günlük 1 film bilemedin en fazla 2 film atarım ve özenle secerim saatlerce ugrasırım
ama burdaki cogu kişi bukadar detaylı ugrasaamaz kanal acar içine 10-30 belki 50 film atar onlardada en az 5 tanesidnya geneli olur eşleşen olur geri kaanlardand telif yer dünya engeli yüzünden 2 hafta içinde para kazanması kapatılır tüm kanalların ve vazgecer film işi kolay yoldan spam yapıp para kazanmaya benzemez, çok ugrasmak gerekir yoksa bütün kanlları etkiler yani herkezin yapabilecegi birsey olacagını düşünmüyorum
daha telif olayına hiç girmedim farkındaysan :)

Deneme yaptığım ve başarıya ulaştığım çok güzel bir yöntem var. Türk dizilerinde sıkıntı yaşamadım. Konunun direkt sonuna daldım. Bir çözüm fikir çıkmadıysa sunabilirim ? Sizlerden cevap bekliyorum

filmi bulma ve upload etme dışında ne tür şeyler yapmak gerekiyor mesela? para kazanmanın açılması ve eşleşeni geçme gibi durumlar için filmde düzenleme yapmak mı gerekiyor?

her nedense ben sivrildim bu konuda :) ama altta 40 üye daha görünüyor. halkın sesi gibi oldum :P

film sektörüne henüz girmeye niyetlenmedim ama buradaki bilgileri derledikten sonra, +16 ve +18'e girmeden bu iş olabiliyorsa denemek isteyecem heralde :)

Film calısmaya calıstım ama ben beceremedım beceren arkadas ıyı kazanır ama gel gelelım sahte telıfcımı ararsın flagcımı ararsın hersey bu kategorıde dıger kanallarında canı yakıyor baska seylere yoneldım bende

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

film paylaşmayın ban atınca kökten banlıyorlar adsense youtube vs

Arkadaşlar sunu soylemek isterim ki, film isinin inceliklerini burda yazmamiz bizim zararimiza olucaktir. Hem forum izleniyor diyenler sizlersiniz hemde bilgi verin diyosunuz. Bi kac ufak ipucu cozum yolu olacaktir

Bayramın Gayfeden Gönderildi

Hadi ya gerçekten mi ? Asgari ücretin 900 tl olduğu yetmediği gibi 1000 çeşit vergiyle yaşamak zorunda olan, devlet yöneticilerinin yolsuzluklarına ve hırsızlıklarına makarna ve ekmek yemekten tepki veremeyen yoksul halkmız kazanmasın ama Amerikalısı, Çinlisi kazansın. Tamam arkadaş yazmayın burada bildiklerinizi bende çoğu bildiklerimi anlatmıyorum ama insanları yanlış yönlendiriyormuyum. Her kategorinin riski var burada önemli olan temiz çalışmak eğer film işinde temiz çalışırsanız kimse sizin para kazanmanızı kapatmaz. Youtube'da binlerce film kanalı var elin Amerikalısı, Çinlisi yapmışsa burada bir iki kişinin yapacak olması neden zorunuza gidiyor ?

film paylaşmayın ban atınca kökten banlıyorlar adsense youtube vs

Son düzenleme:
Hadi ya gerçekten mi ? Asgari ücretin 900 tl olduğu yetmediği gibi 1000 çeşit vergiyle yaşamak zorunda olan, devlet yöneticilerinin yolsuzluklarına ve hırsızlıklarına makarna ve ekmek yemekten tepki veremeyen yoksul halkmız kazanmasın ama Amerikalısı, Çinlisi kazansın. Tamam arkadaş yazmayın burada bildiklerinizi bende çoğu bildiklerimi anlatmıyorum ama insanları yanlış yönlendiriyormuyum. Her kategorinin riski var burada önemli olan temiz çalışmak eğer film işinde temiz çalışırsanız kimse sizin para kazanmanızı kapatmaz. Youtube'da binlerce film kanalı var elin Amerikalısı, Çinlisi yapmışsa burada bir iki kişinin yapacak olması neden zorunuza gidiyor ?

not filmi bile değil linkini paylaşmıştım dahada youtuba giremedim o hesap ile

Engel.gecilir peki ya sonra bir haftadir film kategorisine gecis yaptim filmler hit aliyor tak 1 gun sonra dunya genelinde engellendi yada bazi ulkelerde engellendi diyor bence once buna bir cozum bulmayiz filmi kirpip kesip geciyorsun ama 1-2 gunde dunya engeli geliyor.

Cidden tebrik ediyorum, (riskli kategori,bu işte para yok,internetten para mı kazanılırmış vs.vs.) yazanlara tam bi cevap olmuş, bu iş hemen öğrenilebilecek bi iş değildir, deneye deneye yapılmalıdır. İlk ayında parayı kırmayı bekleyenler varya? beklemesinler. Mesela film kategorisinde farklı farklı yollarla geçirebilme tekniği vardır. Ben 10 15 deneme yaptım, ve görüntü üzerinde geçişler sağlanıyor artık, sağolsun forumdaki diğer arkadaşlarda ses geçirme üzerine bi kaç yol bulmuşlar onlar sayesinde film işine %50 risk daha az bi şekilde giricez, tabi şunuda söyleyelim, ben filmi geçiriyorum telif yemem gibisinden bişeyler söylememiz yanlış. Mesela Warner Bros,Sony gibi yapımcılar adeta telif makinası, kaç tane çalışan telif için uğraşıyorsa.
Son olarak ta size nasıl bi çalışma yapacağınızı anlatmak istiyorum
"Arkadaşlar dedim ya bi anında telif atan yapımcılar var birde arada bir kontrol edenler, biz yükleyeceğimiz filmleri seçmeden önce, IMDB isimli sitede bi kontrol edelim bu film nedir, kimindir diye, ardından rahat bi yapımcınınsa bas editi yolla youtubeye" Teşekkür ederim hepinize :)

Edit:Arkadaşlar bu anında telif atan yapımcıların bi listesini çıkartmayı denesekmi ?

arkadaş yok yok yok görüntü kepaze oldu görüntü eşleşenini geçemedim bazı videolarda tek çerçeveyle geçiyordum mübarek sert kayaya carptık sesi geçemeyenler için yazıyorum tekrar camtasiada 2 kere sesi kısın sonra clip speed 105 yapın böyle aşılıyor ama görüntü yok arkadaş yok yemiyor kafayı yicem

Warner Bros
Century Fox
Dreamworks
Marvel
Walt Disney
Hanna-Barbera
20th Century Fox
Sony
Universal
Metro-Goldwyn-Mayer‎
Lionsgate Films
Lucasfilm

Önemli bir kısmının youtube sistemine girme yetkisi var. Yüksek bütçeli şirketlerin yapımlarından uzak durursanız film kanallarınıza bir şey olmaz inşallah.

Cidden tebrik ediyorum, (riskli kategori,bu işte para yok,internetten para mı kazanılırmış vs.vs.) yazanlara tam bi cevap olmuş, bu iş hemen öğrenilebilecek bi iş değildir, deneye deneye yapılmalıdır. İlk ayında parayı kırmayı bekleyenler varya? beklemesinler. Mesela film kategorisinde farklı farklı yollarla geçirebilme tekniği vardır. Ben 10 15 deneme yaptım, ve görüntü üzerinde geçişler sağlanıyor artık, sağolsun forumdaki diğer arkadaşlarda ses geçirme üzerine bi kaç yol bulmuşlar onlar sayesinde film işine %50 risk daha az bi şekilde giricez, tabi şunuda söyleyelim, ben filmi geçiriyorum telif yemem gibisinden bişeyler söylememiz yanlış. Mesela Warner Bros,Sony gibi yapımcılar adeta telif makinası, kaç tane çalışan telif için uğraşıyorsa.
Son olarak ta size nasıl bi çalışma yapacağınızı anlatmak istiyorum
"Arkadaşlar dedim ya bi anında telif atan yapımcılar var birde arada bir kontrol edenler, biz yükleyeceğimiz filmleri seçmeden önce, IMDB isimli sitede bi kontrol edelim bu film nedir, kimindir diye, ardından rahat bi yapımcınınsa bas editi yolla youtubeye" Teşekkür ederim hepinize :)

Edit:Arkadaşlar bu anında telif atan yapımcıların bi listesini çıkartmayı denesekmi ?

Bi listeye kaydedip sabit konu olarak eklenmesi gerekli bence @Incbus yardim etsen :)

Bayramın Gayfeden Gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri