Uzun zamandan beridir bu forumdayım. Çok şey öğrendim Elimden geldiğincede bişeyler paylaştım veya paylaşmaya çalıştım.
Öğrendiğim Tek birşey varsa oda millet ne yapıyorsa tersini yapmak veya herkez şu bölüme yöneliyor, ben başka bölüme yöneldim.
Zamanında açılan konulardan aklımda kalanlar genelde şöyle.
*Bir arkadaş çıkıyor, çizgi film kanalım var aylık şukadar kazanıyorum diyor. Herkez çizgi film kanalına yöneliyor.
*O hafta Haber kanalları patlama yapıyor herkez haber kanalı açıyor.
*İşte müzik ve klipleri hızlandırıp oynayıp
($) işaretini yaptım şukadar para kazandım. Herkez aynı şeyi yapıyor.
*Şimdi yeni moda film yükleme olur piyasada nekadar film varsa botlarla çekilir sonra sağlamları 3-5 gün kalır. oda eskir başka şey çıkar.
Ör: Mahallede
bakkal dükkanı var ama ne fırın nede manav var.
Sizde para var lan ne iş yapsam para kazanırım diyorsunuz. Bakıyorsunuz bakkal güzel para kazanıyor tutuyorsunuz
sizde bir bakkal dükkanı açıyorsunuz ondan sonra dükkan para kazanmıyor

fırın ve manavda lazım? ee onları kim açacak?
Size nacizane tavsiyem: 10-100 kadar kanal açın, çeşit çeşit videolar yükleyin her telden, spor,muzik,komik,film,haber,ders,oyun vs... Mantıklı olan herşeyi deneyin. sonra bir kaç ay gözlemleyin. Hangisi çok izleniyor veya hangisi daha çok kazandırıyor. Sadece o bölüme yönelin (hepsinide aynı anda yapmayın b*ku çıkmasın) zamanla o işte zaten ister istemez kazanmaya ve ilerlemeye başlıcaksınız. Bu işler bir bakarsın 1 günde olur bir bakarsın 1 yılda olur ama bir şekilde olur.
*Sıfırdan bu işe başlayan arkadaşlarım bana hep derlerdi,
Hacı şu işi banada öğret yaa ayda 200-300 kazansam yeter diyorlardı. İlk başladılar sıkılmaya başladılar
para yok izlenim yok. sonra 200-300 kazanmaya başladılar. Baktı
para geliyor yetmemeye başladı. Şimdi adamlar aylık
xxxx kazanıyorlar(Allah daha çok versin)
beni bile geçtiler 
ne yaptıklarını inanın bende bilmiyorum, ama kazanıyorlar. Şimdi sadece fikir alışverişi yapıyoruz. İşte şu program var şunu şöyle yapıyorum, işte böyle bir yöntem buldum video ışığı yanıyor vs...
Yöntemi ben söylemedim, Sadece yolu ben gösterdim onlar nasıl ve nerden yürüyeceklerini kendileri buldu.
Size tavsiyem deneyin, para nerde varsa o kanala yüklenin sonra aynen düzen devam
Lütfen pm atmayın sorunun cevabı sizde çünkü