powerstorm
Yasaklanmış
bende film kategorisine yöneldim ama ilk günden yüksek izlenim almak zor gibi muhtemelen parayla izlenim alıyor o sahıslar ben kanalı açalı 7 gün oldu izlenim 4k-6k arasında 2 gündür
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Film için izlenim satın almaya ne gerek var![]()
Youtube gezinirken görüyorum hep aklıma takılıyor sormak istedim 1 günde filmler 20K izlenmiş çoğu film var böyle yüklendikten sonra 1 günde nasıl 20K izlenim alıyor benim bildiğim film kanallarının oturması 1-1,5 ayı buluyor ayrıca bu kanallara hiç birşeyde olmuyor ne flag ne telif 2014 film atanlar bile var 2 haftadır ayakta olan kanallar var çoğuda Life bağlı eminim bu forumdandır bu arkadaşlar
Teşekkürler...
Arkadaşlar gerçkten sizce filmden ötürü adsense banlanıyo mu
özellikle sizden duymak istiyorum hocam [MENTION=8895]palipleten[/MENTION]
4 ay önce bütün adsenlerim banlandı hepsi film kanalıydı
ama film çalısıp adsensesi banlanmayanlar da var
4 aydır adsenseye bulaşmıyorum.. full oartner![]()
Bu kategorinin şeref yoksunu çok çalışanı var. Bir videonuz tutmaya görsün anında flagla ucurup kendilerine cekiyorlar videoyu. 1 Kanalım vardı 2 haftada 20 k izlenim aldı film ite kaka tam kanal oturdu dedim geçenlerde girdim kanal ucmus. Daha calısmam yani.![]()
4 ay önce bütün adsenlerim banlandı hepsi film kanalıydı
ama film çalısıp adsensesi banlanmayanlar da var
4 aydır adsenseye bulaşmıyorum.. full oartner![]()
hocam film için hangi partneri önerirsiniz peki?
quiz için kanalın en az 1 aylık olması gerekiyor. bu da film çalışanlara uymaz tabii ki de.. life mı bağlıyorsunuz?
1 aylık olması gerekmiyor,gerekli abone-izlenim olduktan sonra en fazla 3 gün sürer yeni bir kanalı kanalı quize sokmak
ben 1 aylık kanal şartı görmüştüm demekki eski bilgi olabilir
peki film için hangi partneri tavsiye edersiniz? öyle sorayım ozaman, quiz mi life mi daha mantıklı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.