Film önerileri topiği

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, malumunuz evde normalinden daha da fazla vakit geçiriyoruz, bu süreçte sadece çalışmak yerine arada kafa dağıtmak da gerekiyor, bu sebeple şöyle bir konu oluşturmak istedim, yorumlar üzerinden birbirimize istek cevap şeklinde öneriler verebilir / alabiliriz.

Eğer konu uygun görülür ise sabitlenmesi daha iyi olur.

İlk önerim ;
(Ben de sizden aksiyon filmi önerisi istiyorum :D )

bN1FRt.jpg

I am Legend (Ben efsaneyim) şu sıkıntılı günler gibi konusu olan çok beğendiğim bir film. izlemeyen varsa tavsiye ederim.

bird box - kafes bence izlenmesi gereken gerilim gizem dram korku içinde herey olan bir film.

The Platform'u izlemenizi tavsiye ediyorum..İspanyol yapımı.Film içinde inanılmaz metaforlar var.

Bende İspanyol sinemasından "El Bar" filmini öneriyorum.

Birde Jim Carey den film onerecektim fakat adını unuttum gerilim tarzı,konusu soyleydi, gece yağmur yağarken yardıma ihtiyacı olan 2 genç kız evinin kapısını çalıyor sonra olaylar başlıyor.

Bende İspanyol sinemasından "El Bar" filmini öneriyorum.

Birde Jim Carey den film onerecektim fakat adını unuttum gerilim tarzı,konusu soyleydi, gece yağmur yağarken yardıma ihtiyacı olan 2 genç kız evinin kapısını çalıyor sonra olaylar başlıyor.

hayırladım o filmi bende görsel olarak evi soyuyorlardı sanki

Son Armağan (The Ultimate Gift) izlemeyen varsa tavsiye ederim. (ailecek izlenecek bir film)

Terminal (The Terminal)
güzel film

Kingsman

Ben Kimim (Who Am I) izlemeyen varsa ısrarla tavsiyedir.

Şöyle pek bilinmedik ama yaklaşık 10 15 sene içinde çıkmış aksiyon filmi önerilerinizi alırım güncel olarak :D

bende the walking dead in ilk sezonlarını bulmaya çalışıyorum ama nafile. Var mı bir bilgisi olan, yardımcı olacak hayır sever abiler :)

jumanji filminin 3ü çıkmış,bende onu izliycem şimdi.benim nasıl haberim olmadı bundan yav :D

Taze bir öneri daha sizlere ;

Filmin adı, "Vivarium" boş kafayla izleyin bilimkurgu/gerilim tarzı bir film spoiler vermeyim fakat Ben çok beğendim tavsiye ederim anlayana sorgulayacak çok mesajlar var.

abraham lincoln, hidalgo, avcı kış savaşı, baby driver, Başlat Ready Player One, bebalı tanık, çelik yumruklar, ikizler projesi, ölümcül makineler, Prometheus, RAMPAGE- BÜYÜK YIKIM, Spectral, tanrının kitabı, uzay yolcuları, venom, Warcraft iki Dünyanın ilk Karşılaşması, Yolcu - The Passenger, Gamer - Oyuncu, Doktor Strange, HOW IT ENDS, Kutsal Savaşçı, Mumya 2017, Oblivion, Gökdelen, Bıçak Sırtı1-2, ----- illa izlediklerin vardır içinde zevkler ve renkler tartışılmaz ama güzel filmlerdir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri