Film Sektöründe Yeni basliyanlar icin

Forumda bulunmakla ne alaka arkadasim, forum sadece spamcilar icin mi ?

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

---------- Mesaj saat 17:41:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:26 civarında gönderildi. ----------

Bahsettigim tum spam videolar icin gecerli :)

kusura bakma ama şuan tüm foruma hakaret etmiş oluyorsun

Başkasının emeklerini çalarak kazanılan paradan hayır gelir mi ? :o
Bilmiyorduk aslında hiç aydınlattığınız için teşekkür ederiz !
Hocam bu forumda zaten herkesin attığından tuttuğuna herşeyin bir ucu bu konuya bir şekil takılıyor %75 herkes burada bunların farkında Uyardığınız için teşekkürler tabi ama bu uyarıların yeri bu tür forumlar olmamalı uygun forumlar var yani Balıkçıların forumunda balık avlamayın demek gibi bu :D
Gerçi sizinde fikriniz farklıymış sanırım http://www.ytpara.com/webmaster-soru-ve-sorunlar/20400-ingilizce-film-sitesi-acmak.html önceden doğru karar vermişsiniz umarım youtube hayatında özgün yada özgün türevleri ile başarılı bir şekilde yol alırsınız :) fail army yada film sitesi kurmayla emek çalma olayına girmek zorunda kalmasınız size bol şans
ben senin yerinde olsa 1 dakika durmam bu forumda günaha bulanma bence sildir üyeliğini.

Abi arkadaş önceden farklı düşünüyormuş şimdi farklı düşünmeye başlamış bizi uyarmış sağolsun tabi ama bu bu işle uğraşanların bilmediği bir şey değil birde bu tarz konuların yeri bura değil bence :)

HITNRUN

http://www.ytpara.com/webmaster-soru-ve-sorunlar/20400-ingilizce-film-sitesi-acmak.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/13041-bu-kanal-orjinal-mi-sizce.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/13460-failarmy-videolarini.html :D

:) hangi mesajimda hakaret etmisim? Bu benim sahsi gorusum isteyen istedini yapmakta ozgurdur, ali spam yaparak baskalarinin sirtindan kazanir, mehmet ozgun calisir helal kazanir bu kadar basit. Ha yarasi olan kendine yediremeyen gocunur o ayri.

:) hangi mesajimda hakaret etmisim? Bu benim sahsi gorusum isteyen istedini yapmakta ozgurdur, ali spam yaparak baskalarinin sirtindan kazanir, mehmet ozgun calisir helal kazanir bu kadar basit. Ha yarasi olan kendine yediremeyen gocunur o ayri.

Lütfettin yani izin veriyorsun spam yapmaya falan tey allahım.bide yarası olan gocunur diyor ya:D yahu senin şu orjinal helal kanalı versene bi gözümüz gönlümüz açılsın neticede orjinalniş kanalın haramda yemiyormuşsun bak ne güzel versene bi hele kanalı bakalım:D

hadi kardeşim hadi başka yerde vaaz ver bu forum yeri değil.

Bilmiyorduk aslında hiç aydınlattığınız için teşekkür ederiz !
Hocam bu forumda zaten herkesin attığından tuttuğuna herşeyin bir ucu bu konuya bir şekil takılıyor %75 herkes burada bunların farkında Uyardığınız için teşekkürler tabi ama bu uyarıların yeri bu tür forumlar olmamalı uygun forumlar var yani Balıkçıların forumunda balık avlamayın demek gibi bu :D
Gerçi sizinde fikriniz farklıymış sanırım http://www.ytpara.com/webmaster-soru-ve-sorunlar/20400-ingilizce-film-sitesi-acmak.html önceden doğru karar vermişsiniz umarım youtube hayatında özgün yada özgün türevleri ile başarılı bir şekilde yol alırsınız :) fail army yada film sitesi kurmayla emek çalma olayına girmek zorunda kalmasınız size bol şans

Abi arkadaş önceden farklı düşünüyormuş şimdi farklı düşünmeye başlamış bizi uyarmış sağolsun tabi ama bu bu işle uğraşanların bilmediği bir şey değil birde bu tarz konuların yeri bura değil bence :)

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/13041-bu-kanal-orjinal-mi-sizce.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/13460-failarmy-videolarini.html :D

bende bunlarin farkina sonradan vardim ve suan hicbir sekilde spam calismiyorum. Sadece gorusumu belirttim buyutulcek bisi yok isteyen istedigi gibi kazanir. Ayrica balik avlamakla, emek calmayi bir goruyorsan oda senin gorusun bisi diyemem.

Sadece bu ise baslayicaklar tekrar dusunsun diye belirttim fakat yeri degilmis k.bakmayin :)

bu arkadaş konuyu ilk açtıgında birtane film adı vermişti sonradan silmiş onu :D

Lütfettin yani izin veriyorsun spam yapmaya falan tey allahım.bide yarası olan gocunur diyor ya:D yahu senin şu orjinal helal kanalı versene bi gözümüz gönlümüz açılsın neticede orjinalniş kanalın haramda yemiyormuşsun bak ne güzel versene bi hele kanalı bakalım:D

hadi kardeşim hadi başka yerde vaaz ver bu forum yeri değil.

Yav arkadaş ben senin sahsina konusmadim birsey yapmadim neden bu kadar alindin anlamis degilim. Forumda kimin kalip kalmayacagina sen mi karar veriyorsun yoneticiler mi haddini bil once.

Hocam ya ben anlatamamışım ya siz anlayamamışınız zaten balıkçılıkla bir görmüyorum o bir örnek demek istediğim yani bir işi yapanların bu konuda bilinçli insanların forumunda insanların bu iş ile ilgili konusuna kalkıp yazdığınız cümle yersiz Yanlış düşünce demiyorum yersiz yorum diyorum bakın neyse anlamışınızdır umarım :) bence konuyu uzatmayalım daha çok konu nerdeyse orda kalsın .

hocam emek çalmakla ne alakası var .. o zaman film koyanlarda dizi koyanlarda çizgi film koyanlarda emek çalıyor... napıcak adamlar emek hırsızlıgı yapmamak için filmi kendimi çeksin ... burada eminim ki tamamen kendi özgün çalışmalarını yayınlayıp para kazanan yüzde yirmiyi geçmez... Çünki o kadar kolay olsaydı bu forumdaki herkes parayı vurmuştu dubaide taptalktan cevap yazardı sana :D

edit : bende spamcıyım :D

Yav arkadaş ben senin sahsina konusmadim birsey yapmadim neden bu kadar alindin anlamis degilim. Forumda kimin kalip kalmayacagina sen mi karar veriyorsun yoneticiler mi haddini bil once.

Yahu ben seni banlasınlar mı dedim okuduğunu anla önce be adam,madem peygamber ahlakıyla yaşıyorsun yerinde olsam forumda durmam diyorum,okuduğunu anla önce can sıkma

hadi bak işine şimdi ne yaparsan yap başkasına akıl verme.

Hocam ya ben anlatamamışım ya siz anlayamamışınız zaten balıkçılıkla bir görmüyorum o bir örnek demek istediğim yani bir işi yapanların bu konuda bilinçli insanların forumunda insanların bu iş ile ilgili konusuna kalkıp yazdığınız cümle yersiz Yanlış düşünce demiyorum yersiz yorum diyorum bakın neyse anlamışınızdır umarım :) bence konuyu uzatmayalım daha çok konu nerdeyse orda kalsın .

Zaten kimseye art niyetle yazmadim, amacim farkinda olmayanlari uyarmakti fakat yazmaz olaydim :)

Edit : Film işi sakat cıs ee:p para yok telif yağıyor felan girmeyin :D:p
en çok para haberde dermişim :D

Yahu ben seni banlasınlar mı dedim okuduğunu anla önce be adam,madem peygamber ahlakıyla yaşıyorsun yerinde olsam forumda durmam diyorum,okuduğunu anla önce can sıkma

hadi bak işine şimdi ne yaparsan yap başkasına akıl verme.

Tamam kardes sen haklisin.

ya şöyle kategori yöntem konu paylaşmayın artık yeter vallahi heryerin cılkı çıktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri