Film sektöründen kazandığınız paradan hayır gelmez beyler.
ne alakası var ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sebep ? merak ettim fikrini öğrenmek isteriz
Başkasının emeklerini çalarak kazanılan paradan hayır gelir mi ?![]()
Başkasının emeklerini çalarak kazanılan paradan hayır gelir mi ?![]()
Bilmiyorduk aslında hiç aydınlattığınız için teşekkür ederiz !Başkasının emeklerini çalarak kazanılan paradan hayır gelir mi ?![]()
ben senin yerinde olsa 1 dakika durmam bu forumda günaha bulanma bence sildir üyeliğini.
hangi mesajimda hakaret etmisim? Bu benim sahsi gorusum isteyen istedini yapmakta ozgurdur, ali spam yaparak baskalarinin sirtindan kazanir, mehmet ozgun calisir helal kazanir bu kadar basit. Ha yarasi olan kendine yediremeyen gocunur o ayri.
Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bilmiyorduk aslında hiç aydınlattığınız için teşekkür ederiz !
Hocam bu forumda zaten herkesin attığından tuttuğuna herşeyin bir ucu bu konuya bir şekil takılıyor %75 herkes burada bunların farkında Uyardığınız için teşekkürler tabi ama bu uyarıların yeri bu tür forumlar olmamalı uygun forumlar var yani Balıkçıların forumunda balık avlamayın demek gibi bu
Gerçi sizinde fikriniz farklıymış sanırım http://www.ytpara.com/webmaster-soru-ve-sorunlar/20400-ingilizce-film-sitesi-acmak.html önceden doğru karar vermişsiniz umarım youtube hayatında özgün yada özgün türevleri ile başarılı bir şekilde yol alırsınızfail army yada film sitesi kurmayla emek çalma olayına girmek zorunda kalmasınız size bol şans
Abi arkadaş önceden farklı düşünüyormuş şimdi farklı düşünmeye başlamış bizi uyarmış sağolsun tabi ama bu bu işle uğraşanların bilmediği bir şey değil birde bu tarz konuların yeri bura değil bence
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/13041-bu-kanal-orjinal-mi-sizce.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/13460-failarmy-videolarini.html![]()
Lütfettin yani izin veriyorsun spam yapmaya falan tey allahım.bide yarası olan gocunur diyor yayahu senin şu orjinal helal kanalı versene bi gözümüz gönlümüz açılsın neticede orjinalniş kanalın haramda yemiyormuşsun bak ne güzel versene bi hele kanalı bakalım
![]()
hadi kardeşim hadi başka yerde vaaz ver bu forum yeri değil.
Yav arkadaş ben senin sahsina konusmadim birsey yapmadim neden bu kadar alindin anlamis degilim. Forumda kimin kalip kalmayacagina sen mi karar veriyorsun yoneticiler mi haddini bil once.
Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam ya ben anlatamamışım ya siz anlayamamışınız zaten balıkçılıkla bir görmüyorum o bir örnek demek istediğim yani bir işi yapanların bu konuda bilinçli insanların forumunda insanların bu iş ile ilgili konusuna kalkıp yazdığınız cümle yersiz Yanlış düşünce demiyorum yersiz yorum diyorum bakın neyse anlamışınızdır umarımbence konuyu uzatmayalım daha çok konu nerdeyse orda kalsın .
Yahu ben seni banlasınlar mı dedim okuduğunu anla önce be adam,madem peygamber ahlakıyla yaşıyorsun yerinde olsam forumda durmam diyorum,okuduğunu anla önce can sıkma
hadi bak işine şimdi ne yaparsan yap başkasına akıl verme.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.