Merhaba arkadaşlar , yaklaşık bir hafta kadar önce binbir hevesle bir film sitesi açtım, ancak işimdeki gelişmeler nedeniyle pazartesi günü bir aylığına yurt dışına gidiyorum. Gerçek mesleğim denizcilik ve bir ay boyunca denizde olacağımdan dolayı internete giremeyeceğim. Bu süre içerisinde siteyle ilgilenebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var. Sitem wordpress ve botlu bir site. Film siteleri hakkında tecrübesi olan ya da tecrübesi olmayan ama tecrübe kazanmak isteyen bütün arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Sitem daha yeni olduğu için reklam yayınlayamıyorum yardımcı olacak arkadaşa şu anda şu ücreti veririm diyemem çünkü şu aşamada bu işten bir gelirim yok. Ancak bir ay sonra geldiğimde yardımcı olan arkadaş eğer siteyi reklam alabilecek seviyeye getirdiyse bu ayki tüm gelirini ve bir sonraki ayın gelirinin yarısını ona verebilirim.
yardımcı olmak isteyen arkadaşlar buradan veya özel mesaj ile yada skype'dan bana ulaşabilirler.
Sitem daha yeni olduğu için reklam yayınlayamıyorum yardımcı olacak arkadaşa şu anda şu ücreti veririm diyemem çünkü şu aşamada bu işten bir gelirim yok. Ancak bir ay sonra geldiğimde yardımcı olan arkadaş eğer siteyi reklam alabilecek seviyeye getirdiyse bu ayki tüm gelirini ve bir sonraki ayın gelirinin yarısını ona verebilirim.
yardımcı olmak isteyen arkadaşlar buradan veya özel mesaj ile yada skype'dan bana ulaşabilirler.