Film sitesi olan arkadaslar bakabilirmi lutfen?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar telıf hakkı cok dusuk olan videolarım var iddaasız.ama her ıhtımale karsın tedbırlı olmakta fayda var tabii,domaini trden alıcam,bana bu dogrultuda tavsıye edebılecegınız hostıng veya yontem varmı,tesekkurler

Hocam videoları genelde Hostta barındırmıyor kimse. Örnek YouTube gibi sitelere atıp Embed kodları ile sitede paylaşıyorlar. Bugüne kadar ben kendi hostinginde film paylaşan görmedim ki zaten host sağlayıcılar izin vermez bu duruma.

Genelde kullanılan siteler;
vk ve mail.ru

Domain, hosting alacaksınız site dosyaları olacak videolar bu belirttiğim 2 sitede olacak o kadar. Alastyr ve megatrhost önerebilirim size.

Hocam videoları genelde Hostta barındırmıyor kimse. Örnek YouTube gibi sitelere atıp Embed kodları ile sitede paylaşıyorlar. Bugüne kadar ben kendi hostinginde film paylaşan görmedim ki zaten host sağlayıcılar izin vermez bu duruma.

Genelde kullanılan siteler;
vk ve mail.ru

Domain, hosting alacaksınız site dosyaları olacak videolar bu belirttiğim 2 sitede olacak o kadar. Alastyr ve megatrhost önerebilirim size.

zaten sunucumda barınmıyacak dedgın gıbı sosyal aglardan embed koduyla entegre edıcam sadece kafama takılan,telıf

Genelde footer yani alt kısma

sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, vk.com, mail.ru vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunabilirler.

Gibi not düşüyorlar. Telif için falanda iletişim kısmı oluşturursanız oradan size ulaşıyorlar zaten kaldırın diye.

Hocam domaini yabancı firmadan alın, hostingi de alabiliyorsanız yabancı bir firmadan alın. Düşük bütçeli kaliteli bir vps ararsanız digitalocean a bakabilirsiniz. Diğer yandan sitenize videoları eklerken Rusya kaynakları siteleri kullanın çünkü gelen telifleri işleme almaları uzun sürüyor. Diğer yandan iddiasız film diye düşünmeyin, bu sıralar Digiturk her filmin telif haklarını almaya başladı. Çok severek izlediğim 1998 yapımlı filmin bile telif haklarını alıp, kaldırtmış tüm sitelerden geçenlerde. Bir de sitenin altına arkadaşın dediği gibi bir ibare koyarsanız pek sorun yaşamazsınız.

artık okadar kolay değil film işi dizileri yayınlıyan dizi siteleri bile şu an çok zor durumda örnek dizibox bir çok diziyi kaldırdı ykaında game of thrones kaldırırlarsa site kepenkleri inidirir online dizi.co godady baskılarından siteyi kapattı mantıklı olan sunucuyu türkiyeden almak ama bu işi girme binlerce site var öyle bi ceo çalışıyorlarki onları geçmek imkansız

Film Sitelerinde Telif olayı Yoktur. Yani Sizi Direk suçluycak henüz bir madde yok Fakat DMCA dediğimiz olay var. DMCA Botları sürekli sitelere girer telif içeren filmleri Varsa ki olmak zorunda Webmaster Tools aracılıgı ile sizi uyarı gönderir 3 gün süre tanır Kaldırın der Kaldırırsınız Velevki kaldıramadınız sorun oldu o oldu bu oldu 3 günü geçirdiniz. DMCA nın sabrı 1-2-3-4 uyarıdan sonra taşar Ve birlikte işbirliği içinde çalıstığı Googleye derki Bu adam sözümü dinlemiyor.. Siteniz duruma göre kelime ban yer olmadı anasayfa ban yer Sizde bir anda ne oldu ya dersiniz 5 k hit neden 1k ya düştü diye fellik fellik seocu arasınız ama artık en kral seocuda gelse durumu kurtaramaz..

Bu işle yıllarca uğraşıp mahkemenin kapısından dönmüş biri olarak söylüyorum hiç bulaşma:)
Sitenin footer kısmına yazacağın yazının hiçbir geçerliliği yok sadece içini rahatlatmış oluyorsun
Sen yüklemesende kanundaki daha çok kişiye ulaştırma hedefli yayın maddesi yüzünden aynı derecede suçlu kabul edilirsiniz.
Yine de ben bu işe gireceğim derseniz alan adını yabancı bir domain registerdan fake bilgiler ile kaydedin. Üstüne off-shore hosting kullanın sizi bulmaları imkansıza yakın olur. Off-Shore nedir derseniz ekşi sözlükten detaylı açıklamasına bakabilirsiniz.

Bu işle yıllarca uğraşıp mahkemenin kapısından dönmüş biri olarak söylüyorum hiç bulaşma:)
Sitenin footer kısmına yazacağın yazının hiçbir geçerliliği yok sadece içini rahatlatmış oluyorsun
Sen yüklemesende kanundaki daha çok kişiye ulaştırma hedefli yayın maddesi yüzünden aynı derecede suçlu kabul edilirsiniz.
Yine de ben bu işe gireceğim derseniz alan adını yabancı bir domain registerdan fake bilgiler ile kaydedin. Üstüne off-shore hosting kullanın sizi bulmaları imkansıza yakın olur. Off-Shore nedir derseniz ekşi sözlükten detaylı açıklamasına bakabilirsiniz.

Bicaps 4 senedir ayakta ve film paylaşma konusunda kaliteli.. sizce bu insanlar bu mahkeme olaylarına kaç defa karşı karşıya gelmişlerdir? ve dediğiniz gibi mi yapmışlar sitelerini hocam..

Bicaps 4 senedir ayakta ve film paylaşma konusunda kaliteli.. sizce bu insanlar bu mahkeme olaylarına kaç defa karşı karşıya gelmişlerdir? ve dediğiniz gibi mi yapmışlar sitelerini hocam..

Bicapsin sahibi öldü hocam şuan kimin elinde belli değil, ancak benim dediğim yöntem kullanılıyor çoğu film sitesinde. Ben kendim yaşadığım sıkıntıyı söylüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri