Film sitesi

kacakzamani

Yasaklanmış
Web sitesi
www.dm-para.com
Site adresi : hdfilm-izle.org
Site için istenen fiyat :TEKLİF VERİN
Sitenin aylık getirisi :yok
Sitenin açılış tarihi :23-01-2014
Kategorisi :film
Günlük - Aylık Hit : günlük 100 kişi fln
Ziyaretçi kaynağı : yok
Domainin yaşı :1 aylık
Pagerank değeri:yok
Hosting dahil midir :evet
Banlı olduğu sponsor :yok
Banlı olduğu arama motoru :yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi :evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı :yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

Domain kayit firmasi yoncu . Com
Host kayit firmasi hhebilisim . Com

yerli.hdfilm-izle.org olarak kurulum yapılmaya başlandı

Site adresi : hdfilm-izle.org
Site için istenen fiyat :TEKLİF VERİN
Sitenin aylık getirisi :yok
Sitenin açılış tarihi :23-01-2014
Kategorisi :film
Günlük - Aylık Hit : günlük 100 kişi fln
Ziyaretçi kaynağı : yok
Domainin yaşı :1 aylık
Pagerank değeri:yok
Hosting dahil midir :evet
Banlı olduğu sponsor :yok
Banlı olduğu arama motoru :yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi :evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı :yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

yerli.hdfilm-izle.org olarak kurulum yapılmaya başlandı

Satabilmek için en azından bir sitenin var olması gerek siten açılmıyor kalıcı link ayarların yapılmamış günlük 100 hit var demişsin olucağını sanmıyorum var ise sayaç koymalısın yani daha çok erken

Satabilmek için en azından bir sitenin var olması gerek siten açılmıyor kalıcı link ayarların yapılmamış günlük 100 hit var demişsin olucağını sanmıyorum var ise sayaç koymalısın yani daha çok erken

sitenin açılmadığını bende yeni fark ettim ve sunucu ile görüştüm adamlar adb lokasyonda tr lokasyona geçiş sağlıyorlarmış o yüzden kapalı zaten büyük ihtimal hostu değişeceğim

internetkafeden girmedi siteye tib tarafından filtreli :P

sitenin açılmadığını bende yeni fark ettim ve sunucu ile görüştüm adamlar adb lokasyonda tr lokasyona geçiş sağlıyorlarmış o yüzden kapalı zaten büyük ihtimal hostu değişeceğim

Önüne gelen host firması açıyor zaten turguthost.com il defa görüyorum ona 15 tl verip sürekli siten kapalı kalacağına gidip bilindik host firmalarına 20 tl verirdin 7/24 aktif olurdu siten

Arkadaslar hosting sirketi ile problem var suan hostu degisecegim abd lokasyondan tr lokasyon yaptilar o yuzden degisim oluyor kisacasi suan erisim saglayamassiniz :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Warning: require(/home/hdizorg/public_html/wp-includes/pomo/mo.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hdizorg/public_html/wp-settings.php on line 76

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/hdizorg/public_html/wp-includes/pomo/mo.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hdizorg/public_html/wp-settings.php on line 76 hatasi verdi hocam bakamadim

:d dogaldır hocam şuan yedeklerimi atıyorum yani kurulumunu yapmadım yedekleri yükleyince site erişebilir olucak

Arkadaslar site kurulmustur yeni host firmasi ile anlasildi suan site aktif durumdadir

siteye üye ol ve üye girişi eklenmiştir ve tema değişimi yapılacaktır temadaki sorunlar giderilince bilginize halâ satılıktır

Arkadaslar acil ihtiyactan satiliktir pek 3 veya 5 se bakmayacagim almak isteyenler ozel msj atsin sukadar veriyorum die 2 gun icinde satmam lazim

Yeni tema yuklenmistir + bot vardir istenilirse tum katagorilere film eklenir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri