Film Tavsiye Lütfen

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yatarken film izlemek istiyorum fakat filim öyle basit birşey olmasın yani beni bu normal hayatım'dan 2 saatlıgıne başka diyarlara götürecek türde film arıyorum örnek : Hobbit Beklenmedik Yolculuk , Narnia Günlükleri , Harry Potter , Altın Pusula , Mürekkep Yürek vs bunlar gibi fantastik olağanüstü tarz'da bildiginiz filmler var ise konunun altına yazabılırmısınız lutfen . Bu Türlere Benzer Olursa Cok Iyı Olur .

Makinist şiddetle tavsiye

Arkadaş fantastik film arıyor :)

Fantastik film istiyorsan. Karanlıklar ülkesi serisini deneyebilirsin dikkat et tüm seriyi aynı günde bitirebilirsin :)
Fazladan öneri : Herkül efsane başlıyor
Günah Şehri
Kelebek Etkisi
Prestij çok iyidir

Unknown izlemeni tavsiye ederim sonrada inception u izle derim bunların ikisini mutlaka izle :)

Unknown izleyeceksen filmi anlamadım diyerek ileri sarma sonunda şaşıracaksın :)

A Clockwork Orange izlemediysen film izledim deme sakın..

ayrıca şimdi Nymphomaniac adlı türkiyede yasaklanan dram filmini izleyeceğim istersen link atabilirim

hocam ne varsa eskilerde var sana "evrenin sırrı" nı tavsiye ederim sadece bilim kurgu deil müthiş bir aksiyon macera filmi hepsinden biraz koymuşlar çok lezzetli olmuş filmin 720p mevcut iyi seyirler :)

inception izle..
benim adın khan izle..
oblivion 2013 izle..

Pek istediğin kategorilere uymuyor ama izlemediysen Life is Beatiful güzel filmdir

Unknown izlemeni tavsiye ederim sonrada inception u izle derim bunların ikisini mutlaka izle :)

Unknown izleyeceksen filmi anlamadım diyerek ileri sarma sonunda şaşıracaksın :)

hocam ıkısıne ızledım . Teşekkürler .

A Clockwork Orange izlemediysen film izledim deme sakın..

ayrıca şimdi Nymphomaniac adlı türkiyede yasaklanan dram filmini izleyeceğim istersen link atabilirim

hocam dedıgım gıbı fantastik tarzı arıyorum . yinede teşekkürler ...

hocam ne varsa eskilerde var sana "evrenin sırrı" nı tavsiye ederim sadece bilim kurgu deil müthiş bir aksiyon macera filmi hepsinden biraz koymuşlar çok lezzetli olmuş filmin 720p mevcut iyi seyirler :)

belgeselmi hocam yoksa filmmi bu ? başlık baya ılgımı cektı ..

inception izle..
benim adın khan izle..
oblivion 2013 izle..

üçünede izledim teşekkürler ..

After Earth iyidir

aynen benim için zaten Will Smith varsa izle demektir :D

hocam ıkısıne ızledım . Teşekkürler .

hocam dedıgım gıbı fantastik tarzı arıyorum . yinede teşekkürler ...

belgeselmi hocam yoksa filmmi bu ? başlık baya ılgımı cektı ..

üçünede izledim teşekkürler ..

aynen benim için zaten Will Smith varsa izle demektir :D
film hocam yaz evrenin sırrı 1997 di galiba geçenlerde izledim gerçekten süper bir film

dün kaçış planını izledim baya güzeldi 2 saat sürüyor film belki konuna uymayabilir ama tavsiye ederim ..hapishanaden kaçış sahneleri.

dün kaçış planını izledim baya güzeldi 2 saat sürüyor film belki konuna uymayabilir ama tavsiye ederim ..hapishanaden kaçış sahneleri.

hocam pmden lınk atarmısın o fılmı cok merak edıyorum hapisaneden kacıs fılmlerıne bayılrıım prison break her ne kadar dızı olsada gelmıs gecmıs bana gore en ıyı dızıdır .

Herşeyi Bi Yana Bırak Fantastikti Mantastikti . İp Man Büyük Ustayı Aç Kendini Filme Bırak Bak Sonra Nasıl 2. 3. Serileri de Bi Solukta Bitirmişsin. Tabi İzlemediysen :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri