Film Videoları Flag lanıyor Yeter Artık

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
selam arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır atılan filim kanalımdaki videolar flaglanıp tıoluluk yiyorlar , ardından 1 saat geçmeden kanalım kapanıyor. yt de bu videoları aldıgım kanalar halen ayakda ve devam ediyorlar. flag olduguna çalışdıgım kategoriyi ve flagın neden yiyeceğini ve nerden sıkıntı yaşayacağımı %100 bilirim asla şaşmam ama gelgelelimki şahsiyetini isim veremediğim insanlar , bebeler videolara flga vs atmaya iyice başladılar. bu konudan muzdarip olan varmıdır aranızda ?

Bende de aynı sorun var biri yada birileri tüm ekmeği kendine istiyor sanırım. Derya deniz youtubede herkese yetecek ziyaretçi var bu çekememezlik nedir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hiç inanmazsın yeni yaptığım 0 izlenimli kanalım bile flaglanıyor. 3 günde 3 kanal yaptım flag atıyorlar.Silmek zorunda kalıyorum.

Bende de aynı sorun var biri yada birileri tüm ekmeği kendine istiyor sanırım. Derya deniz youtubede herkese yetecek ziyaretçi var bu çekememezlik nedir

genel olarak sölemiyorum ama +301 yapıp paraları cebe atmaya alışkınlar film deryasın da o eski liste başını yapamadıkları için şimdi ortalığı temizliyorlar. bende bir taktik değişikliğine girdim 1 kanala 1 video atıcam ve mail başı 10 kanal açıcam ana maile kanal açmicam onlar flaglasınlar onlar flaglayana kadar bende parseli toplarım ozaman herşey denk olsun.

selam arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır atılan filim kanalımdaki videolar flaglanıp tıoluluk yiyorlar , ardından 1 saat geçmeden kanalım kapanıyor. yt de bu videoları aldıgım kanalar halen ayakda ve devam ediyorlar. flag olduguna çalışdıgım kategoriyi ve flagın neden yiyeceğini ve nerden sıkıntı yaşayacağımı %100 bilirim asla şaşmam ama gelgelelimki şahsiyetini isim veremediğim insanlar , bebeler videolara flga vs atmaya iyice başladılar. bu konudan muzdarip olan varmıdır aranızda ?

Youtube spam kapatma mazeretini son günlerde, topluluk diye ortaya sürüyor.. Bence kanallarınız flag değil, yt tarafından kapatılıyor.. Filmleri yt den alıyorum onlar ayakta diyorsunuz, sorun belki de bundan olabilir.. 3 aylık film kanallarım var yaklaşık 40 adet yt de bir tanesi flaglanmadı, ama ben yt de olmayan filmleri engel geçip atıyorum.. Sakın yanlış anlamayın ben sizi spam yapıyorsunuz diye eleştirmiyorum ki zaten benim yaptığımda spam başkasının çektiği filmi atıyoruz. Benim kanalımdaki filmi kopyalayanda bi çok insan var ama hayatta flagmış, telif miş işim olmaz herkes riskini yer, benim özgün videom değilki ne haddimi telif, flag atıyım.. demek istediğim yt to yt artık yemiyor bi şekilde topluluğa kurban gidiyor..

Youtube spam kapatma mazeretini son günlerde, topluluk diye ortaya sürüyor.. Bence kanallarınız flag değil, yt tarafından kapatılıyor.. Filmleri yt den alıyorum onlar ayakta diyorsunuz, sorun belki de bundan olabilir.. 3 aylık film kanallarım var yaklaşık 40 adet yt de bir tanesi flaglanmadı, ama ben yt de olmayan filmleri engel geçip atıyorum.. Sakın yanlış anlamayın ben sizi spam yapıyorsunuz diye eleştirmiyorum ki zaten benim yaptığımda spam başkasının çektiği filmi atıyoruz. Benim kanalımdaki filmi kopyalayanda bi çok insan var ama hayatta flagmış, telif miş işim olmaz herkes riskini yer, benim özgün videom değilki ne haddimi telif, flag atıyım.. demek istediğim yt to yt artık yemiyor bi şekilde topluluğa kurban gidiyor..

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate.

O flag attı ben yeni kanal açtım o flag attı ben yeni kanal açtım... 3 tane açtım bıktım artık açmıyorum..

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate.

O flag attı ben yeni kanal açtım o flag attı ben yeni kanal açtım... 3 tane açtım bıktım artık açmıyorum..

o zaman hocam aklıma gelen tek şey filmi çalıştığınızülke ile ilgili..benim çalıştığım dile gelmiyor, inşallah da gelmez ne diyim Allah yardımcınız olsun.

Burada yazanlar ustune alinmasinda yotubea film yukleyenlerin bi coguda hakediyor o flagi. Baslikta 2014 yaziyor film 2005 e ait, sacma sapan uzunca basliklar. Yada basliga bakiyosun icerikle alakasi yok, yada kucuk resimde gorunen filmin videoyla alakasi yok.

Az once bakiyordum yine filmlere 3-5 tane turk yoruma rastladim, "sana bu sektorde ekmek yok" "butun kanallarini kapattiricam" gibi sacma sapan seyler. Ne kadar bos isle ugrasiyoruz arkadas.

Burada yazanlar ustune alinmasinda yotubea film yukleyenlerin bi coguda hakediyor o flagi. Baslikta 2014 yaziyor film 2005 e ait, sacma sapan uzunca basliklar. Yada basliga bakiyosun icerikle alakasi yok, yada kucuk resimde gorunen filmin videoyla alakasi yok.

Az once bakiyordum yine filmlere 3-5 tane turk yoruma rastladim, "sana bu sektorde ekmek yok" "butun kanallarini kapattiricam" gibi sacma sapan seyler. Ne kadar bos isle ugrasiyoruz arkadas.

işte bundan bahsediyorum flagh olmadan yt kanalı spamdan kapatır ama tutupda bence topluluk yedin gibisinden uyarı atmaz zaten ihtiyacıda yok çünkü kanal zaten spam bunu görüyor bahaneye ihtiyacı olmaz.

Eski kanallar flaglanmıyor, yenilere yapılıyor bu. Yada eskilerede flaglıyor yeniler kapanıyor neticede orda "uygunsuz etiketlendi" ibaresi birileri girip o videoya uygunsuz olarak etiketlemesinden...

Bende hocam aynen. Calistigim iyi kötü bi kategori vardı flag mafyasinin eline düştük kuruş kazanmamiza göz yummuyor adamlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski kanallar flaglanmıyor, yenilere yapılıyor bu. Yada eskilerede flaglıyor yeniler kapanıyor neticede orda "uygunsuz etiketlendi" ibaresi birileri girip o videoya uygunsuz olarak etiketlemesinden...

aynı problem bendede var sektördekiler atıyor %100

bazen insanların insanlıkdan çıkmalarını görmek için üstlerin de postları olmasına gerek yok bence. şahsiyet ve zihniyet 3 / 5 kuruşa değişe biliyormuş. yapılanlar zorma gitti bunu yapan kişide bu işin nekadar zor oldugunu bilir ama buna istinaden bunu yapıyorsa eğer söylenecek söz bulamıyorum . bana flag atması yada bize atması bişe değiştirmez , özellikle benim için çünkü ben her ay , alıyorum hayatında bile görmediği haneleri. allah ıslah etsin.

Vakit kaybı oluyor yeniden at işle vs umarım bu flag işine bir son verilir

Bende hocam aynen. Calistigim iyi kötü bi kategori vardı flag mafyasinin eline düştük kuruş kazanmamiza göz yummuyor adamlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir program var , bu program izlenim kasıyor , uzmankirala.com da bir arkadaş bunu beğeni ve gerek li işlerde proxy kullanrak çalıştırmayı sağlıyor. bazı denemelerde işe yaradıgını söledi eğerki bu işlem tutarsa bunu bende onlara karşı kullanırım. sakın yanlış anlamayın ben flagın nerden tam olarak atıldıgını bile bilmem tabir i caize , ama iyi bildiğim bişe varsa o da aynı film 5 ay kalıpta , ben attıgımda bana flag geliyorsa iş te burda iyi bildiğim birşey var , oda savaş var demektir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri