Filmlerde Engel Aşma ( Denenmiştir )

Yeteneck oo fragman youtube linkini bana pm atarmısın camtasia degilde adobe premium elements denicem sakın yanlıs anlama

1000 tl ye 1 video satmaya devam et sen boş ver takılma bana :cool:

sırf senin için bazı çalışmalar yürütüyorum. seo mantığını tam olarak kavrayıp gerekli yatırımı hallettikten sonra " tek video " üzerinden 1 haftada kaç lira kazanılabilir inşallah göstericem. sen ve senin gibi dar düşünen; hiç bir şeye cacık olamayıp sağdan soldan videoları alıp kanalına atarak para kazanma derdine düşenlerse öyle acı acı seyredicek. bu işten kuruş kazanamadığına eminim :)

sırf senin için bazı çalışmalar yürütüyorum. seo mantığını tam olarak kavrayıp gerekli yatırımı hallettikten sonra " tek video " üzerinden 1 haftada kaç lira kazanılabilir inşallah göstericem. sen ve senin gibi dar düşünen; hiç bir şeye cacık olamayıp sağdan soldan videoları alıp kanalına atarak para kazanma derdine düşenlerse öyle acı acı seyredicek. bu işten kuruş kazanamadığına eminim :)

hayırdır filmleri senmi çekiyorsun?

Kalite benim için birinci planda olduğu için konu benim için kapanmıştır.

bende alt ust ettim coreli gecemedim sanırım icerikden icerige fark ediyor.

Özele atınca neden özele attınız diyolar genele alınca keşke görmese diyonuz :D

Youtuber - Eklendi ;)

işte bunun için sizden sistemi kurmanızı rica ediyoruz hepimizin yararlanacağı bir sistem olursa biz üye olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız lütfen konuların sadece belirli kişiler arasında işlenmesi için girişimde bulunun arkadaşlarımızın bulduğu yöntemlerde dağılır diye söylemek istemiyorlar

zamanında breaking bad youtub'da yayınlıyordum o zaman youtube anlamıyordu tabi 1 saate 50 bin izlenim almıştı şimdi kaliteyi bozdunmu direk eksi yiyorsun ben yinede denemelerimi yapıcam bakalım geçicek bir yol bulaccakmyıım

uzun videolarda, video editleme işi vds'de çok sıkıntı. ancak partlara bölüp yapabilirsiniz. oda baya zaman alıyor. en mantıklısı kendi bilgisayarımızda editlemek ama bu seferde upload sorunu ortaya çıkıyor. :D

@kkundakci hocam hangi özellikte bir vds kullanıyorsun açıkçası merak ettim?

Not: arka plana anonim müzik ekledim. ses seviyesini %10'a getirdim ve 2 saatlik videoyu geçirdim.:)

Son düzenleme:
sesi hafif kısarak ve clip speedi 106 yaparak geçebildim kaldı görüntü eşleşeni

teşekkürler güzel paylaşım için çok yararlı bilgiler var altın niteliğinde.

[MENTION=12642]Karacabey[/MENTION] noah diye yazın hocam gelen fragmanı indirin bütün çalışmalarımı onun üzerinden yaptım.

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

çerçeve ekleyip format değiştirdim ama geçmedi

Bilgileriniz hoş güzel, geçiçi olarak İçerik Yönetim Sisteminide atlatacaktır. Ancak.!
Yönetim içerik sistemi bunu yakalayacaktır. Yönetim içerik sistemi bunu yakalayamasa bile, sahte diye tabir ettiğiniz gerçek ihtarlarlada karşılaşabilirsiniz.

Türk Dizilerinden şuanda zaten sayılı, eşleşen vermektedir. Ay Yapım ve DoganTV grubuna bağlı Yapımcılar içeri sistemi kullanıyor. Bunun dışında... Tükenmez Kalem Film ve Panailm gibi yapımcıların ki ise, içerisinde kullanılan müzikten eşleşen vermektedir. Henüz içerik yönetimleri yoktur. Bunlar Sahte/Gerçek Telif atabilir.

% Veremem ama, bu türde kazançlarınıza YT el koyabilir.

Herzaman ki gibi ben; :) Yapmayın, günü kurtarabilirsiniz hayatınızı değil.!

etc öle bi sölemişsin son sözü kemer hayat hurtarır içinizdeki trafik canavarına dur deyin gibi :D

oncelikle [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] ya bilgilerini paylastigi icin tesekkurler. Camtasia cerceve deneyip onlada gecemeyenlere kendi uyguladigim yontemi anlatiyim, birde boyle deneyin. Goruntuyle ilgili kisim bana gore cercevenin ozelligiyle alakali.

Benim kullandigim cerceve: png cercevenin bos olan kismina ince cubuklardan siyah sineklik teli cizili (seffaflastirin) . Ayni lcd tv lere yakindan baktiginizda gordugunuz gibi. bu telin sıklıgıni deneyerek ayarlayabilirsiniz. yine bu cercevenin bos kismina ( yani sineklik telinin ustune )%15 seffaflastirilmis ( kirmizi ) renk atiyoruz. Yani cerceve tamamen saydam degil biraz kirmizi oluyor ancak arkasina video geldiginde belli olmuyor.( koyu kirmizi yaparsaniz belli oluyorsa %10 yapabilirsiniz)

İnsallah emek veren herkes emeginin karsiligini alir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri