Filmlerde Engel Aşma ( Denenmiştir )

okuduğumdan anladığım tek şey engel veren videoların belli kısımlarına anonim müzikler ekleyin, biraz da karartın/açın olmuş. videolar 2 farklı türden engel verir. 1. görüntü, 2. ses. sesten verse onu kaldırma imkanını youtube zaten kendisi sunuyor, neden anonim bi şey ekliyoruz, bu nasıl engeli aşmayı sağlıyor çözemedim.

Hocam youtube "şarkıyı kaldır" seçeneğini tüm videolarda sunmuyo.. Bununla ilgili bilginiz var mı ?

ne karartması videoyu tanınmaz hale getiriyorum yine geçiremiyorum olur mu öyle şey

Corel'le ses eklemeye sabah 6 ya kadar uğraştım ama beceremedim ben de müzikli kısımlarda sesi kıstım , yakalar mı acaba teliften ? =)

videonun çıkışını yapıyorum şimdi.. youtube a yüklemeyi beklesem mi beklemesem mi bilemedim :D Sesi şarkılı kısımlarda kapatıp açtım yani anlaşılmaz hale getirdim telife düşer mi yine acaba..

Teşekkürler kkundakci hocam, sabırlı olan parayı ***ürür bu konuda.
valla sabah uykusuzluğundan mıdır nedir bi konuyu anlamadım :)
Telifsiz, anonim müziği koyalım diyoruz ama videonun kendi orjinal sesinde herhangi bir oynama, kesme falan yapılacak mı ?

Hocam gayet açıklayıcı ve çözücü bi yöntem ama ben kullanıcılara böyle video sunmaktan hoşnut olmam şahsen :D ama film dizi çalışan arkadaşlar için çözüm olur umarım.

Özele atınca neden özele attınız diyolar genele alınca keşke görmese diyonuz :D

Youtuber - Eklendi ;)

dayı şu gibi konuları görüntülemek için bi mesaj sınırı koysanız daha iyi olmazmı. diğer yönetimde yapacaz dedi yapmadığı gibi mesajlarımız silindi :)
nereye gidiyo bu forum .

kkundakci hocam daha önce böyle konular paylaşmıştır kendisi iyi niyetli bir insan youtube böyle insanlara ihtiyacımız var birbirimize sahte telif atacağımıza birlikte kazanmayı öğrenebilsek belki daha iyi şeyler yapabiliriz

kkundakci arkadaşa böyle konular açtığı ve bu devamlılığı sürdürdüğü için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler
Fakat ben sonuç alamadım

2 dakikalık fragman üzerinde denedim
ses eşleşenini zaten sorun etmiyorum bi şekilde geçilir ben hızlandırma yaptım geçtim
fakat görüntü eşleşeninde
%90 karartma
%50 karartma
%30 karartma
ve ardından 2 kere format değiştirmede sonuç alamadım görüntü eşleşenine takıldı

%10 karartma yapınca sonuç aldım fakat video izlenebilirliğini kaybetti

Kullandığım programlar
Camtasia
Wondershare video converter

Bunun yanında yaptığım denemelerde
*videonun arkasına sessiz ve videoda görünmeyecek videolar ekleyerek işlenen veri miktarında oynamalar yaptım
*videoyu tamamen siyah beyaz yapıp denemeler yaptım
*videonun üstüne ve altına şeritler çekip denemeler yaptım

şuana kadar çerçeve ve zoom dışında görüntüyü bozmadan görüntü eşleşenini geçebilen bir yöntem bulamadım..
Konuyu takipteyim

6 gb ramlı vds bıle kasıyor bende nedenını çözemedim bu vıdeo oynama ıslerıne cokhevesım var ama uploadlar korkutuyor benı kullandıgınız vds nedır kkubdakcı? Bu arada cok tesekkur ederım konu ıcın aklıma bırsuru yenı fıkır getırdı

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

arkadaşlar edit için kendi pcnizi kullanın dosya boyutu nede olsa küçülecek daha verim alırsınız render kısa sürer de ben hala bu işi beceremedim:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri