Filmsection Hakkında

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Dasboot

Yasaklanmış
Dün emailleri kontrol ederken zoomimmovies den davetiye geldiğini gördüm başvuru falanda yapmamıştım,neyse direk kabul ettim tabi neticede iyi network:D Hesabı bağladım bugünde Filmsectiondan mesaj gelmiş.

Hello,
Congratulations! Your channel has been selected. All you need to do to complete your partnership is login to your YouTube account, click on Video Manager, click on Dashboard, then accept the invitation in the box that says 'zoomin has invited you to join their network' also check your email account linked to your youtube channel. Thanks

Yalnız benim başvurum falan yoktu bu adamlara şimdi dashboard,ödeme detayları gibi bilgileri nasıl halledicem onlar mı gönderecek acaba.

bu film section film dizi kanallarını alıyor mu ki :)

Bu firmayı bilmiyorum ama size sanırım 1-2 e-posta daha gelecek, orada belirtilen yönergeler dahilinde Dashboard edineceksiniz.

Valla benimki dizi değil,film bile sayılmaz:D Kendim başvursam kesin red yerdi ama adamlar davet etmiş,ayarı yok bu partnerlerin.

banada mail göndermiş.kanalda türkçe dizi kanalı öylesine açmıştım deneme için.

For the moment we cannot hook you up to FilmSection network. The reason(s) and issue(s) is/are:

• We receive many applications each day.In order to keep things manageable we can only process applications from channels with at least 200 views per day. This doesn't mean that you do not have a cool channel! It just means that we would be swamped in admin work if our network channels do not have a minimum footprint. We will be tracking your progress from now on and your channel will automatically pop-up in our database once you have reached an average of 200 views per day.

This mail doesn't mean that your application has been "officially" rejected.Please keep up the good work and re-apply using the same application form on our web page Re-apply once you have sorted out the issue or issues listed above.

Please read our FAQ for more info about the FilmSection network.
Feel free to contact us on [email protected] and let us know your doubts.

Sen başvuru yapmışsın ama herhalde onun sonucunu göndermişler.

Dün emailleri kontrol ederken zoomimmovies den davetiye geldiğini gördüm başvuru falanda yapmamıştım,neyse direk kabul ettim tabi neticede iyi network:D Hesabı bağladım bugünde Filmsectiondan mesaj gelmiş.

Hello,
Congratulations! Your channel has been selected. All you need to do to complete your partnership is login to your YouTube account, click on Video Manager, click on Dashboard, then accept the invitation in the box that says 'zoomin has invited you to join their network' also check your email account linked to your youtube channel. Thanks

Yalnız benim başvurum falan yoktu bu adamlara şimdi dashboard,ödeme detayları gibi bilgileri nasıl halledicem onlar mı gönderecek acaba.

benimde kanalım var filmsection da gidişat iyi ..1-2 güne dashboard linki gelicektir.

benimde kanalım var filmsection da gidişat iyi ..1-2 güne dashboard linki gelicektir.

İnşallah hocam,kanal pek ilgilendiğim bir kanal değildi içerik arttırıp başvuru yapacaktım ama böyle davetle olması daha iyi oldu şimdi yüklenirim içeriğe.En azından minimum ödeme sıkıntısı yok.

İnşallah hocam,kanal pek ilgilendiğim bir kanal değildi içerik arttırıp başvuru yapacaktım ama böyle davetle olması daha iyi oldu şimdi yüklenirim içeriğe.En azından minimum ödeme sıkıntısı yok.

evet hocamm yüklen derim ben yerli çalışıyorum o kanalda kazanclarda iyi saylır bakalım son 3 gün yok .malum geriden geliyor.

evet hocamm yüklen derim ben yerli çalışıyorum o kanalda kazanclarda iyi saylır bakalım son 3 gün yok .malum geriden geliyor.

yerli malı türk ün malı hiçkimse onu kullanmamalı:D yok usta ben yerliye elimi sürmem okyanus ötesi çalışıyorum:D

Hiç problem değil hocam,ben RPM ilede çalışıyorum onda kesinti yüzde 40,düzgün çalışsınlar ödemeler zamanında olsun yeter kesintiyi çok kafaya takmıyorum.

bende kabul ettim 4 kanalıma istek yollamışlardı.
ne zaman veriyorlar analytics bilgilerini acaba bilginiz var mı ?

bende kabul ettim 4 kanalıma istek yollamışlardı.
ne zaman veriyorlar analytics bilgilerini acaba bilginiz var mı ?

2-3 gün sonra analytics e düşer herhalde raporlar.Dashboard u 24 saat sonra gönderiyorlarmış burdan bir arkadaş söyledi.

Bunlar beni affiliate falan mı yaptı acaba ne yüklesem anında açılıyor para kazanması,en azından 3. taraf yemesi kuvvetle muhtemel videolar bile anında açılıyor:D

yerli malı türk ün malı hiçkimse onu kullanmamalı:D yok usta ben yerliye elimi sürmem okyanus ötesi çalışıyorum:D

öle diosunda bak ayın 21 i kazancları yansıdı 1-2 saat önce 59 dolar -- 78 k izlenim vardı o gün..

allah bereket versin.Yerli deyip geçmeyin:)

öle diosunda bak ayın 21 i kazancları yansıdı 1-2 saat önce 59 dolar -- 78 k izlenim vardı o gün..

allah bereket versin.Yerli deyip geçmeyin:)

işim olmaz usta ne verirse versin türkçe,anlamıyorum zaten ne yüklenir ne izlenir türkçe içerikte:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri