Finans Sitesi Kurmak?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

zack

Platin Üye
Arkadaşlar bir finans sitesi kursak. Siteye canlı borsa felan eklesek. Finansal haberleri paylaşsak. (Hiçbir kaynaktan alınmadan kendi düşüncelerimiz olan haberler) haber siteleri gibi bir ağa bağlı olmak zorundamıyız. Mesela haber sitesi açıyoruz iha üyelik paketi felan alınıyor. Hiçbir paket almadan kafamıza göre kendi yazılarımızı girsek, canlı borsa eklesek bir sorun çıkmaz dimi?

Kendi yorumlarınla, bilginle finans yazısı yazmak için izin alındığını ilk senden duyuyorum hocam? Kim ne karışır senin yorumuna,sitene? Araştırmayla ve kendi bilgilerinle finans makaleleri elbet yazabilirsin.

Canlı borsa için bişey diyemeyeceğim,çünkü kullanmadım fakat sağlayan platformlar var diye biliyorum..

Kendi yorumlarınla, bilginle finans yazısı yazmak için izin alındığını ilk senden duyuyorum hocam? Kim ne karışır senin yorumuna,sitene? Araştırmayla ve kendi bilgilerinle finans makaleleri elbet yazabilirsin.

Canlı borsa için bişey diyemeyeceğim,çünkü kullanmadım fakat sağlayan platformlar var diye biliyorum..

Hocam mesela bir finans sitesi haber girmiş finans ile ilgili. Bende o haberi alıp harmanlayıp özgün yazılarım ile yorumlasam mesela. Sorum buydu.

Dün r10da bi finans sitesi görüp heves yaptım hocam :) araştırdım ama rakipler çok iyi bunları geçmek zor gibi görünüyor.

Bu işe milyonlar yatırılıyor, zor.

Canlı borsa için lisans alınması gerekiyor. Türkiye'de 20-25 şirkette yayın lisansı var. İnternet sitesi üzerinden yayın yapacağınız zaman 15 dakika gecikmeli yayınlayabilirsiniz.

Dün r10da bi finans sitesi görüp heves yaptım hocam :) araştırdım ama rakipler çok iyi bunları geçmek zor gibi görünüyor.

Aynı siteyi gördük sanırım hocam. O kadar az değerlere rağmen günlük çok iyi bırakıyor finans siteleri. Tbm 0,42 felandı. Rakip çok olsada deneriz hiç değilse.

finans tbm si iyi olduğundan yanaşılmıyor o kategoriye büyük şirketler yatırımla reklamla ön sıradalar zaten. Yok ama denicem dersen hiç bi sıkıntı olmaz kendine göre yorumlar yayınlarsın makaleleri.

Aynı siteyi gördük sanırım hocam. O kadar az değerlere rağmen günlük çok iyi bırakıyor finans siteleri. Tbm 0,42 felandı. Rakip çok olsada deneriz hiç değilse.
Skype konuşalım hocam :)

Son düzenleme:
ben sorun olacağını sanmıyorum. Haber siteleri farklı bir şey, örnek olarak kendinize uzmanparayı alabilirsiniz

Hocam, rewrite elbette yapabilirsiniz, kendinizden de harmanlayıp yazabilirsiniz fakat birebir aynısını kopyalayacaksanız bence hiç uğraşmayın boşa kürek çekersiniz. Google, her geçen gün spama karşı çok ciddi yaptırımları var ve daha da artacak sanırım onun için özgün olsun, süper değilse de benzesin yani:) Kolay gelsin.

Unutmadan, 3-5 yazı girip oluruna bırakacaksanız da bence denemeyin fakat zevk alarak yazar, çalışır ve emek verirseniz emin olun sadece finans değil her kategori kazandırır. Emek + Sabır + Devamlılık + Özen = Kazanç. Bol kazançlar.

Finans konusunda tecrübe sahibi insanlar ile ortak girişim yapmanızı öneririm.
Mesela Forex ten anlayan birisi, Borsa dan anlayan birisi, Döviz hakkında yorum yapabilecek bir kişi gibi insanlar var ise çevrenizde öyle girişin. Diğer türlü biraz heves ile o tür platformlar gerçekten zor olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri