Finansbank Enpara kullanıp kredi kartı alamayanlar(Bu konu size ilaç!)

• Kullanıcı XFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

XFQ

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Finansbank enpara kullanıp düzenli ödeme alıp ve harcama yapan kişiler kredi kartı alamıyor. Çalışan olsanız bile bazen alamıyorsun. Alanlar vardır elbette. Şimdi lafı fazla uzatmadan yaşadıklarımı anlatacağım.

3 Kere finansbank şubesine gidip kredi kartı başvurusu yaptım. Müşteri hizmetlerini arayıp gerekli açıklama istedim. Hiçbir açıklama yapmıyorlar. sikayetvarCOM adresine şikayet konusu açtım. Ve bana 3 gün içerisinde ulaştılar. Bana kredi kartı almam için bir engel bulunmadığını ve en kısa sürede yeni bir başvurumu yapmamı söylediler. 2 gün başvurumu tekrar yaptım ve 5 dakika içinde başvurum onaylandı. Kartımıda 10 dakika içinde ANINDA KART hizmetiyle aldım. Başvuru yaparken mutlaka bir iş adresi göstermek zorundasınız. Telefonunu yazdırmak zorundasınız. Çünkü işyerini arayıp soruyorlar.

Umarım anlattığım yöntem herkesin işine yarar :).

Özellikle sanalkart ihtiyacı duyanlar için birebir.

Kuveyttürk'den bedavaya alın bir tane en iyisi hiç uğraşmaya değmez )
Daha doğrusu bu aldığımız kredi kartı Finansbank'dan olacak sonuçta enpara ile bağlantısı oluyor mu ?

Kuveyttürk'den bedavaya alın bir tane en iyisi hiç uğraşmaya değmez )
Daha doğrusu bu aldığımız kredi kartı Finansbank'dan olacak sonuçta enpara ile bağlantısı oluyor mu ?

Hesap haraketlerinize göre veriyorlar kredi kartını. Siz zaten başvururken enpara hesabınız başvuruyu yapan görevlinin monitöründe gözüküyor.

Çalışmıyorsanız bence kredi kartı almak için pek uğraşmayın vermiyorlarsa boşverin youtube para gelecek diye harcama yaparsınız Allah korusun bir sebepten ödeme gelmez o zaman siz zor durumda kalabilirsiniz.

Çalışmıyorsanız bence kredi kartı almak için pek uğraşmayın vermiyorlarsa boşverin youtube para gelecek diye harcama yaparsınız Allah korusun bir sebepten ödeme gelmez o zaman siz zor durumda kalabilirsiniz.

Harcama yaparken o harcadığınız tutarı birkenara ayırıp ay sonunda ödemek gerekiyor. Çünkü malum hepimiz esnaf gibiyiz. Bugün varız yarın yokuz. İnternetten sürekli alışveriş yapan arkadaşlar vardır elbette. Bot ödemesi VDS ödemesi vs.. Sanal kart lazım oluyor o yüzden kredi kartı ihtiyaç oluyor.

Arkadaslar konuyu hortlattim ama, Bana TR sanal kredi karti lazim. Malumunuz paypal kapaninca ödemelerde zorluk yasiyorum. Simdi benim enpara hesabim var, Bu hesaba bagli bir sanal KK alabilirmiyim.? yoksa bu sanal kart baska türlümü aliniyor.?

cvp

Arkadaslar konuyu hortlattim ama, Bana TR sanal kredi karti lazim. Malumunuz paypal kapaninca ödemelerde zorluk yasiyorum. Simdi benim enpara hesabim var, Bu hesaba bagli bir sanal KK alabilirmiyim.? yoksa bu sanal kart baska türlümü aliniyor.?

enparada denemedım hesabım var ama muhtemelen ondada kesın vardır ..
hesap acma yerı vardır oraya gelıp sanal kart hesabı olustur vs vardır ordan yaparsınız..
garantı bankası bonus card kullanıyorum kendı musterı panelımden sanal lart olusturdum ıstedıgım gıbı bakıye yukseltıp azaltabılıyorum.
alısverıse kapatıp acabılıyorum.. on numara.

çok adsense çalışanlar için: eğer sürekli kredi kartı çıkartmak istemiyorsanız 1 kredi kartından alt hesap açabiliyorsunuz o alt hesap için size aynı şekilde iban vs veriyolar forum da bunu yapan bir çok kişi mevcut böyle 5-6 kere alt hesap açabilirsiniz

abi sanal kart kredi kartı üzerine cıkartılıyor. yani en para banka hesabı oldugu icin bu özelliği yok. sanal kart almak icin baska bir bankaya ait kredi kartın varsa yada finansbank ta olur kredi kartın üzerine cıkartabilirsin. Yoksa değişik altarnatifler var aslında ingbankın paramara uygulaması vardı oradan cıkartabiliyordun ve icine para yukliyebiliyordun bildigim kadarıyla
yada yandex money hesabı acıp oraya yukleme yaparak da sanal kart olusturup kullanabilirsin

enparada denemedım hesabım var ama muhtemelen ondada kesın vardır ..
hesap acma yerı vardır oraya gelıp sanal kart hesabı olustur vs vardır ordan yaparsınız..
garantı bankası bonus card kullanıyorum kendı musterı panelımden sanal lart olusturdum ıstedıgım gıbı bakıye yukseltıp azaltabılıyorum.
alısverıse kapatıp acabılıyorum.. on numara.

çok adsense çalışanlar için: eğer sürekli kredi kartı çıkartmak istemiyorsanız 1 kredi kartından alt hesap açabiliyorsunuz o alt hesap için size aynı şekilde iban vs veriyolar forum da bunu yapan bir çok kişi mevcut böyle 5-6 kere alt hesap açabilirsiniz

abi sanal kart kredi kartı üzerine cıkartılıyor. yani en para banka hesabı oldugu icin bu özelliği yok. sanal kart almak icin baska bir bankaya ait kredi kartın varsa yada finansbank ta olur kredi kartın üzerine cıkartabilirsin. Yoksa değişik altarnatifler var aslında ingbankın paramara uygulaması vardı oradan cıkartabiliyordun ve icine para yukliyebiliyordun bildigim kadarıyla
yada yandex money hesabı acıp oraya yukleme yaparak da sanal kart olusturup kullanabilirsin

Arkadaslar tesekkürederim.

Ben yurtdisinda yasiyorum.Burada KK var alman bankasindan ama TR de alisveris yapamiyorum.Her defasinda servis numarasindan arayip ödemeyi ben yaptim demem lazim oda en az 10-15 dk.sürüyor. TR de hesabim yada KK yok. Adsenselerin ödemelerini aldigim annemin üzerine actigim enpara var. Onda da KK yok. Bu durumda enesen kardesimin dedigi gibi bir yol bulmam lazim anlasilan.

enpara'da sanal kart olayı yok işbankası veya ing bank'a yönelin

Yapıkredinin nuvo bankamatik kartı var, ücret kesmeyen.
Yeni özellik ile sanal kart acılabiliyor bankamatik kartı üzerine.
Facebook reklamlarında güncel olarak kullanıyorum gayet güzel.

- Ayrıca nuvo ya başvurunca play öğrenci kredi kartı da istemeniz durumunda gönderiyorlar.

Garanti bankasından hesap açtırın. Kredi kartınız olmasa bile sanal kart olarak kullanabileceğiniz özelliği mevcut. İçerisine nakit hesabınızdan limit atarak kullanabilirsiniz kredi kartı gibi.

Yapıkredinin nuvo bankamatik kartı var, ücret kesmeyen.
Yeni özellik ile sanal kart acılabiliyor bankamatik kartı üzerine.
Facebook reklamlarında güncel olarak kullanıyorum gayet güzel.

- Ayrıca nuvo ya başvurunca play öğrenci kredi kartı da istemeniz durumunda gönderiyorlar.

hocam mesela axess kart var 1 sanal kart veriyor yapıkredi nuvo da kac adet alınıyor sınırsız mı bir bilginiz var mı hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri