Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Devletin bu kadar önemli bir konunun önüne geçmemesi de düşündürücü en başta bu kadar insanın telefon numaraları hesap bilgileri nasıl dolandırıcıların eline geçiyor fatih hocam bankada hesabın olduğunu kendi ailesinin dahi bilmediğini belirtmiş babamın da bu şekildeydi.Bu kadar özel bilgilerin dolandırıcıların eline geçmesi bu kadar kolay olmamalı.Bu adamlar yaklaşık 1 senedir düzenli bir şekilde dolandırıcılıklarına devam ediyorlar ve kimsenin ses çıkarttığı yok.
enpara müşteri hizmetlerini aradım zaten arkadaşlar,durumu anlattım ve kendilerinin böyle bi uygulaması olmadıgını ve kayıtlara göre beni bugün aramadıklarını belirttiler.en son şu tarihte aradık dediler ki dogruydu.güvenlik departmanına ilettiler durumu detaylıca anlattım.
Benide aradiklarinda polisi arayip teli verip biseyler yaparlar diye dusundum ama bisey yapamiyoruz dedi savcilaga gidin falan dedi uzatti isi.tel nolarini tahminim topluca satin aliyolar herhangi biyere uye kayit olduysan herkes birbirine dagitiyo ve playstoreden uygulama indirdigimizde kabul et diyerek teldeki butun rehberi gorebiliyolar.rehberi kopyalayip sag sola bole yerlere satabiliyolar diye duydum.Devletin bu kadar önemli bir konunun önüne geçmemesi de düşündürücü en başta bu kadar insanın telefon numaraları hesap bilgileri nasıl dolandırıcıların eline geçiyor fatih hocam bankada hesabın olduğunu kendi ailesinin dahi bilmediğini belirtmiş babamın da bu şekildeydi.Bu kadar özel bilgilerin dolandırıcıların eline geçmesi bu kadar kolay olmamalı.Bu adamlar yaklaşık 1 senedir düzenli bir şekilde dolandırıcılıklarına devam ediyorlar ve kimsenin ses çıkarttığı yok.
hocam bir daha ararlarsa kabul etmiş gibi yap iban felan verirler illaki bas şikayeti
megaholdingsden aradıklarında benim tanıdık dolandırıcılar var,tanımadıklarıma para yedirmeyi sevmiyorum demiştim.buradaki tanıdık ben olucam diyosun yanisen o parayı bana eft geç halledelim![]()
: D
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] https://www.finansbank.enpara.com/pts-form.aspx
Acınacak durumda belli.Hele de şu "Bankanın bu konuda hiçbir bilgisi ve yetkisi yokmuş" kısmına çok güldüm banka kendi kartı hakkında yapılacak sigortadan nasıl haberdar olmaz bu kişi gerçekten katıksız salakmış![]()
Sistem iyiymiş yanlız. Ancak formül değiştirmesi lazım![]()
bu iyi fikir bak,ödemeyi nasıl yapıcaz diye sormadım ama tekrar görüşürsek yapayım bunu.film izliyordum,uzatmak istemedim
megaholdingsden aradıklarında benim tanıdık dolandırıcılar var,tanımadıklarıma para yedirmeyi sevmiyorum demiştim.buradaki tanıdık ben olucam diyosun yani![]()
Devletin bu kadar önemli bir konunun önüne geçmemesi de düşündürücü en başta bu kadar insanın telefon numaraları hesap bilgileri nasıl dolandırıcıların eline geçiyor fatih hocam bankada hesabın olduğunu kendi ailesinin dahi bilmediğini belirtmiş babamın da bu şekildeydi.Bu kadar özel bilgilerin dolandırıcıların eline geçmesi bu kadar kolay olmamalı.Bu adamlar yaklaşık 1 senedir düzenli bir şekilde dolandırıcılıklarına devam ediyorlar ve kimsenin ses çıkarttığı yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.