Finger Adlı Üyeden Şikayetçiyim!

• Kullanıcı filmman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filmman

Yasaklanmış
Şikayetçi Üye: [MENTION=28522]filmman[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=17505]finger[/MENTION]
Tanik ozel mesaj

Z7JGDa.png

or9Bgm.png

lv9n7X.png

Vv64Vn.png

vnRMEv.png

a20kM4.png

A5gBkz.png

Son düzenleme:
[MENTION=17505]finger[/MENTION] konuya açıklama getirmesi için davet edilmiştir.

Ben o pm'lerde hakaret içeren ne söylemişim Cyber warrior'a üye ekleycek hangi stattüde olduğunu öğrenmek istedim gördüm ki öyle davetiye göndecek konumda değil usulsüz olarak cyber warrior'dan davetiye gönderilmez varsa yanlışım gelsin cyber warrior'a burda üye olanlar söylesin Ytpara üyelerini kandırmanın anlamı yok

Ben o pm'lerde hakaret içeren ne söylemişim Cyber warrior'a üye ekleycek hangi stattüde olduğunu öğrenmek istedim gördüm ki öyle davetiye göndecek konumda değil usulsüz olarak cyber warrior'dan davetiye gönderilmez varsa yanlışım gelsin cyber warrior'a burda üye olanlar söylesin Ytpara üyelerini kandırmanın anlamı yok

ben kimseyi kandirmadim davetiye kazanan kisilere gonderildi
vnROLR.png

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu kadar iş arasında açtığınız konunun şikayet boyutu bile yok, burda maddi kaynak karşılğında dolandırılma, çıkar vb.. ben hiç birşey görmüyorum ki forum üzerinde davetiye alış veriş de yasak..Devam ederseniz ikiniz de uzaklatırılacaksınız, konuyu kilitliyorum!!!
[MENTION=17505]finger[/MENTION] uslubunuz dan dolayı 1 (Bir) hafta uzaklaştırıldınız, umarım döndüğünüzde biraz daha dikkatli olursunuz..

http://prntscr.com/9ldksu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri