Finger Family After Affect Çalışması

• Kullanıcı Cnpstf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

Cnpstf

Kayıtlı Üye
Merhaba Finger Family After Affect Çalışması almak istiyorum.Satabilecek arkadaş var mı? Yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba Finger Family After Affect Çalışması almak istiyorum.Satabilecek arkadaş var mı? Yardımlarınızı bekliyorum...

Valla bened var geçen sene bı arkadaşa yaptırdım forumdan herşey hazır doya muzık falan 1kere olsun açmadım bile rafta kaldı 3500lira cıvarına aldım direk yazıyorum onuda cuzi miktara bırakırım :D

Valla bened var geçen sene bı arkadaşa yaptırdım forumdan herşey hazır doya muzık falan 1kere olsun açmadım bile rafta kaldı 3500lira cıvarına aldım direk yazıyorum onuda cuzi miktara bırakırım :D

hocam finger family 1 projesi 150 lira civarı keşke biraz daha arastırsaydınız. 2 saatini almaz uzman bir animatörün

ben bu projeyi(finger famly işini yani kendimce denedim) ama şunu belirtmek iserim. Malesef etikette girsem bir türlü dükkana müşteri gelmedi... Orjınal yapsanızda o bakımdan hüsrana uğramayın hocam. Önce fake bir kanal yap müşteri durumuna bak. sonra orjınal işine gir bu finger famly işinde derim.
bol kazançlar

ben bu projeyi(finger famly işini yani kendimce denedim) ama şunu belirtmek iserim. Malesef etikette girsem bir türlü dükkana müşteri gelmedi... Orjınal yapsanızda o bakımdan hüsrana uğramayın hocam. Önce fake bir kanal yap müşteri durumuna bak. sonra orjınal işine gir bu finger famly işinde derim.
bol kazançlar

sıfırdan gerçekten cok zor finger family olayı kendi cocuk kanalınız varsa müşteriniz varsa içerik için güzel.

takip edelim bakalım uzmanlar varmı aramızda :)

1 pojeyi yapan kim 150 tl yapan hocam ?

uzman 1 animatör 150 tl falan yapmaz kolay kolay (video süresi 1dk- ise olabilir belki.)

3500 tl satın alan arkadaş gayet güzel fiyata almış.

konu sahibi arkadaş bütçeniz nedir ?

Son düzenleme:
1 pojeyi yapan kim 150 tl yapan hocam ?

uzman 1 animatör 150 tl falan yapmaz kolay kolay (video süresi 1dk- ise olabilir belki.)

3500 tl satın alan arkadaş gayet güzel fiyata almış.

konu sahibi arkadaş bütçeniz nedir ?

şuan değil ama yazın proje çıkartabilirim.
Konularima bakabilirsiniz hocam benim anlatim videomu izleyip 3-4 saatte projeyi tamamlayip teşekkür eden arkadaslar var bana gelip isteseler 150den projeyi yapardim şahsen

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 18:35 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Ek olarak çizgi film yapmıyoruz arkadaslar dakikası 150-250den çalışır zaten uzman animatör o da profesyonel çizgi filmlerde su internette gördüğünüz spiderman videolari bu ucretten yapılıyor. Uzmankirala.com dan fiyat alin konuşun bu fiyattan bulursunuz

Doğru mu anladım.Spiderman videolarının 10 dakikası 150/250 tl'midir?
Konularima bakabilirsiniz hocam benim anlatim videomu izleyip 3-4 saatte projeyi tamamlayip teşekkür eden arkadaslar var bana gelip isteseler 150den projeyi yapardim şahsen

---------- Spam Engelliyici 18:35 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Ek olarak çizgi film yapmıyoruz arkadaslar dakikası 150-250den çalışır zaten uzman animatör o da profesyonel çizgi filmlerde su internette gördüğünüz spiderman videolari bu ucretten yapılıyor. Uzmankirala.com dan fiyat alin konuşun bu fiyattan bulursunuz

Teşekkür ederim, ben de şaşırmıştım.Bu tip kanalları videoyu yap, yükle diyerek tutturmak imkansız.Hem rekabet , hem kanal otoritesi hem de videoaların kaliteli olması gerekiyor.

Diğer yandan tutturulursa ciddi rakamlar kazanılacak bir sektör.Bu dalda ben de hazırlık yapıyorum.Ama kanalı otoriter yapamadım daha.Ciddi sermaye gerekiyor, videoları kendiniz yapamıyorsanız.
1 dksi hocam yanlis olmasın

Bence karakter animasyonlarını ön plana çıkaran senaryolarıdır. Çocukça düşünmek gerekiyor. Karakter animasyonu dediğiniz şeyse motion graphictir. Motion graphic için after effectste bin tane script mevcut. Bir de şu var. Siz uzman animatör demişsiniz ama bu işin uzmanı olamazsınız. Animasyonu yapacak kişiyle oturup tüm detayları iyice konuşmalısınız. Gerekirse yakınınızda bulundurmalısınız. Bu tür çocuk videolarını anlamak için gerçekten oturup üstünde uzun uzun düşünmek gerekiyor. Hitini ya da tıklanmasını nasıl arttırıyorlar bilmiyorum ama yapan yapıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri