Fırat Çakıroğlu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mekani cennet olsun sehidin.Insallah teröristlere gerekli cezalar eksiksiz verilir.

Vatan için tek kalan kozumuz ülkücülük ve ülkücülerdir.. Ruhu şad olsun.

Ülkücülüğün amblemi boşuna bozkurt değildir, ortalık çakallara kalmış gibi gözükse de bozkurt çıkmak için zamanını bekliyor.. Bunlar nabız ölçme hareketleri ve o nabzı tüm Türkiye 2 günde gördü.. Allah Türk'ü ve tüm vatanseverleri korusun

Son düzenleme:
Kalleşce vurmak ite,şerefiyle ölmek yiğide yakışır.Bizim dirimiz asker ölümüz şehittir.Sizin ölünüz leş,diriniz kalleştir.

VATAN SAĞOLSUN

Bi ülküdaşımız uçmağa varır bin tanesin doğar

mekanı cennet olsun şehidimizin.. tüm TÜRKİYE nin başı sağolsun. ALLAH anasına babasına sabır versin.

Mekanı cennet olsun Allah anasına babasına bütün vatanseverlere sabır versin böyle konularla beraber şunu görmüş olduk forumda adamın yapması gereken başsağlığı dileyip geçmek ama tamamen provakatörlük için doğmuşlar illa pürüzlük yapacaklar Allah sizinde hakkınızdan gelir İnşallah

Mekanı cennet olsun Allah anasına babasına bütün vatanseverlere sabır versin böyle konularla beraber şunu görmüş olduk forumda adamın yapması gereken başsağlığı dileyip geçmek ama tamamen provakatörlük için doğmuşlar illa pürüzlük yapacaklar Allah sizinde hakkınızdan gelir İnşallah

Haklısınız

********ler bide okulun duvarlarına pkk burada var bilmem ne diye yazılar yazmışlar sizin ben geçmişinizi öpeyim . Bu hainlere tek karşılık veren ülkücülerdir

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

allah belanızı versin hesabı sorulacaktır. Burası Türkiye ulan sizin gibi itlere yer yok bu ülkede

mekanın cennet olsun

yedigi kaba köpek bile pislemezken,bunlara hayvan demek,hayvanlara hakaret olur.Türk milleti sokaga inmemistir eger inerse iste o zaman kacacak delik bulamayacak bu lagim fareleri.Bu millet Cihana hükmetmis bir imparatorlugun torunlaridir,Vatan icin gerektiginde canimizin bir önemi yoktur.Bu millet bunu Kurtulus savasinda,Canakkalede ispatlamistir.Gerekirse vatan icin canini feda etmis olan Rahmetli dedem gibi ben ve ogullarimda siradadir.Amerika ve Avrupanin oyuncagi olan bu zillet icerisindeki kitleye aciyorum.Bu cehalettir,Irak,Suriye,Libya gözünüzün önünde,Bakin artik irakli cocuklar sarisin ve mavi gözlü doguyor,neden acaba??Bunlarin babalari Isgalcilerdir.Daha yazilacak tonla yazi varda hadi neyse.

yazayım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm ama bir kaç kelime edemeden duramayacağım.

giden her kim olursa olsun candır ve genç bir candır...ailesine sevenlerine sabır diliyorum.yalnız bir tarafın ,ideolojinin peşinden giderken bazı şeyleri de sorgulamak gerekir.bazı olaylar olurken kampüs de bir anda öğrencinin 10 katı polis olur.

bknz. bu olaydan sadece bir kaç gün önce;canice katledilen özgecan için öğrenciler eylem yapmıştı.daha doğrusu yapamamıştı.

ege kampüsünde olay olacak ve polis görmeyecek,duymayacak,şaşarım.bir kahve dolusu öğrenci olmayan adamla kampüse giren gruba polis engel olmak isteseydi bu olayların hiç biri yaşanmazdı.gencecik insanlar ne uğruna olursa olsun şu anda hayatta olurdu.

dediğim gibi bazı olayları sorgulamadan etmeden kin,nefret gütme taraftarı değilim.ki o ege üniversitesinde yıllar önce 1997 aralık ında bir öğrenci polis muhbirliğini kabul etmedi diye wc de intihar süsü verilerek öldürülmüştü.otopsi de kanında klorofom çıkmasına rağmen davası zaman aşımına uğramak üzere.he bazıları diyecek vardır bir suçu.adam kendi halinde,sessiz,dersleri ve tiyatrosuyla ilgilenen bir adamdı.

yazıktır.

dipnot:siyasete girmeden bu kadar yazabildim.kafadakiler sıcak yataklarında yatarken olan gençlere olmasın demek istedim sadece.

Bir ölür bin diriliriz. Şehidimizin hesabı en sert şekilde sorulacak Allah mekanını cennet eylesin fırat başkan

Olayın olduğu bölgede sivil polisin olmaması gibi bir ihtimal yok. Ben 10 sene okudum Ege Üniversitesinde. Bu işin içinde başka şeyler var ama hayırlısı. Senato 3 gün eğitim öğretimi tatil etmiş. Bakalım neler çıkıcak altından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri