Firma Rehberi 50 TL

hqaya

Kayıtlı Üye
Firma Rehberi Sitesi 50 TL (İlçeye Özel)

Site Adı : Tirebolu Rehberi
Site Adresi : Tirebolu Rehberi
Disk Alanı : 250 MB
Bant Genişliği : 5GB (AYLIK)
Site Yaşı : 11 AY
Adsense Ban : Yok (İçerik azken bir defa başvuru yapıldı kabul edilmedi.)
Sonraki Son Ödeme Tarihi : 30/12/2014
Barındırılan Site : Turkishost
Günlük Ortalama Ziyaretçi : 15
Tüm İstatistiklere Burdan Ulaşabilirsiniz...

Giresun'un Tirebolu ilçesine özeldir.

İSTENİLEN FİYAT : 50 TL

Ödeme : Paypal, Enpara, Denizbank
Satma Sebebim : Bursaya taşınmam.

NOT : 2 Kartvizit reklamından para alınmıştır.
Diğerlerini referans amaçlı ekledim hit gelmesi için.

Son düzenleme:
Gezemiyorum kardeş firmaları bursarehberiniz.com u açtımda onunla ilgilencem :)

Bursa.. Ahh ahh bitiyorum o şehre.. En çok sevdiğim en çok olmak istediğim şehir Bursa.. Üniversiteyi orada okumak istiyorum ama çok zor gözüküyor.. Bursa'nın yeşilliği, o güzelliği insana yeter.. Aşığım o şehre

Bursa.. Ahh ahh bitiyorum o şehre.. En çok sevdiğim en çok olmak istediğim şehir Bursa.. Üniversiteyi orada okumak istiyorum ama çok zor gözüküyor.. Bursa'nın yeşilliği, o güzelliği insana yeter.. Aşığım o şehre
:) inşallah okursun kardeş hayırlısı ile ;)

o kadar ahım şahım bir yer değil hocam giresunun yeşilliği daha güzel

[MENTION=18525]Ahmetzone[/MENTION] hocam benimde bi taraf Giresun ama karadenizde en sevdiğim yer Ordu karadenizde her yeri gezdim (Samsun Hariç) onların arasından en sevdiğim yer ordu her sene gidiyorum nerdeyse ayrıca Rize insanınıda hiçbi memleketin insanına değişmem :)

[MENTION=18525]Ahmetzone[/MENTION] hocam benimde bi taraf Giresun ama karadenizde en sevdiğim yer Ordu karadenizde her yeri gezdim (Samsun Hariç) onların arasından en sevdiğim yer ordu her sene gidiyorum nerdeyse ayrıca Rize insanınıda hiçbi memleketin insanına değişmem :)

samsunda güzel hocam giresun da güzeldir hocam :)

O kadar istemişsin ki Bursayı, o kadar sevgi dolu yazmışsın ki gel kardeş bir odada sana açayım evde diyesim geldi :)

O kadar istemişsin ki Bursayı, o kadar sevgi dolu yazmışsın ki gel kardeş bir odada sana açayım evde diyesim geldi :)

Valla hocam hiç sormayın gerçekten kendimi bildim bileli Bursa'da yaşamak istiyorum, gerçekten çok çok güzel dünya üzerinde eşi benzeri olmayan bir şehir benim için. Uludağı, yeşillik alanları, o yemyeşil herkesin mangal yaptığı parkları yeşillik alanları.. Aklıma geldikçe 7/24 ders çalışıp Bursa'yı kazanmak için elimden geleni yapmak geliyor :) Ama sadece geliyor olmuyor maalesef.. Keşke orada yaşasam ileride orada yaşamak istiyorum zaten :)

Valla hocam hiç sormayın gerçekten kendimi bildim bileli Bursa'da yaşamak istiyorum, gerçekten çok çok güzel dünya üzerinde eşi benzeri olmayan bir şehir benim için. Uludağı, yeşillik alanları, o yemyeşil herkesin mangal yaptığı parkları yeşillik alanları.. Aklıma geldikçe 7/24 ders çalışıp Bursa'yı kazanmak için elimden geleni yapmak geliyor :) Ama sadece geliyor olmuyor maalesef.. Keşke orada yaşasam ileride orada yaşamak istiyorum zaten :)
Sen kazan gel, bende sana en iyi şekilde gezdireyim Bursayı bilinen kadar bilinmeyen güzellikleri var Bursa'nın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri