yok dostum,kendı web sayfamı yapıyorum,orda satmayı dusunuyordum
O zaman yardımcı olamayacağım hocam çünkü satacağım kişi ile paylaşacağım yılların tecrübesi var hocam ürünleri 20 farklı yerden alıyorum ve en hesaplı fiyata kimde çok iyi biliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok dostum,kendı web sayfamı yapıyorum,orda satmayı dusunuyordum
O zaman yardımcı olamayacağım hocam çünkü satacağım kişi ile paylaşacağım yılların tecrübesi var hocam ürünleri 20 farklı yerden alıyorum ve en hesaplı fiyata kimde çok iyi biliyorum.
anlıyorum dostum haklısın, bende toptancıyım ama benım kategori araba uzerıne,bu arada site ıcın ıstedıgınız fıyat nedır,pm atabılırsınız
hocam cok guzel urunlerınız var sıparısı verdik mersindeyım kac gunde ulasır elıme acabahayırlı satıslar
Siparişi geçtim.
kargom geldi çok beğendim bu kadar iyi beklemiyordum hocam bence bu işi bırakmamalısın![]()
Merhaba arkadaşlar, vakit bulamadığımdan dolayı ilgilenemediğim fırsat sitemi satacağım için stoktaki ürünleri bitirme kararı aldım.
Bu yüzden fiyatları elimden geldiğince düşük fiyata çektim ilginizi çeken ürün olursa yardımcı olabilirim.
50 TL üstü alışverişlerde kargo ücretsiz.
Ödeme yöntemi havale ve kredi kartı mevcuttur.
Saygılarımla...
Tüm Ürünlerde En Ucuz Fiyat Garantisi
İnanılmaz Fiyatlar Stoklarla Sınırlı.
www.incefirsat.com
Önemli Not:
Ürünlerin bazıları bitmiştir. Stokta olup olmadığını sepete ekleyerek öğrenebilirsiniz sepete eklenmiyorsa ürün stoklarımızda kalmamıştır.
Kardeşim ayın 18inde bir sipariş daha geçmiştim 42 küsür tllik hala hazırlanıyor diyor. Kargoya ne zaman verebilirsin?
başka ref yok mu ?![]()
ürünler geldi çok teşekkürler hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.