Fırsatınız olsa hangi hayalinizi gerçekleştirmek istersiniz

Dünyadaki geliri olan tüm insanlar'dan her ay bir banka hesabına 1$ gönderebilecekleri bir sistem kurmak...
Ve her ay hesapta biriken parayı ihtiyaç sahiplerine harcanması için gönüllü çalışan insanları bir araya toplamak

Kimse hayal bile kuramamış :)

Ben dünya turu yapmak isterdim ama öyle boş beleş değil, eşimle kalmalı gidip her yerde en az 2-3 hafta kalarak 5-10 yıl gezmek isterdim.

Bir de bahçeli bir ev, bahçede bir atelye hobilerimle geçim derdini düşünmeden yaşamak isterdim. 2.si olmayacak bir hayal değil ama ilki çok zor :)

ben sadece uzun ve sağlıklı yaşamayı ve kutsal topraklara gitmeyi ve ne para ne dünya turu nede saçma sapan hayaller peşinde koşmadan sadece aldığım her nefesin tadını çıkararak kimseye muhtaç kalmadan da dünyadan ayrılmayı isterdim

Dünyadaki geliri olan tüm insanlar'dan her ay bir banka hesabına 1$ gönderebilecekleri bir sistem kurmak...
Ve her ay hesapta biriken parayı ihtiyaç sahiplerine harcanması için gönüllü çalışan insanları bir araya toplamak

okdr parayi ihtiyac sahiplerine dagiticak dürüstlükte insan bulmak cok zor. 7 milyar dolardan bahsediyoruz. aç gözlü insan cok olucaktir o paraya göz dikecek :D

Çok zengin olmak isterdim.

O zaman arkadaşların söylediği tüm hayalleri gerçekleştirmem için bir mani kalmazdı. :)

okdr parayi ihtiyac sahiplerine dagiticak dürüstlükte insan bulmak cok zor. 7 milyar dolardan bahsediyoruz. aç gözlü insan cok olucaktir o paraya göz dikecek :D

Ben 1 kişiyim . Benim gibi düşünen mutlaka bir sürü insan vardır ama tabi bunu yapmak çok zor bu parayı görüp aynı düşüncedeymiş gibi sisteme girip paraları yardım yapılıyomuş gibi gösterip cebine indirecek kişilerde var.

Ben sadece hayalimi söylemek istedim :)

1) Trans Sibirya gezisi yapmak
2) Meksika'dan başlayıp tüm Orta ve Güney Amerika'yı dolaşıp en son Patagonya'ya ulaşmak.

--------

1.sini Rusya'ya vizeler kalkınca kesin yapıcam.
2.sini de mutlaka bir gün gerçekleştirecem. En kötü 1 ay Güney Amerika'yı dolaşıcam.

Son düzenleme:
1) Trans Sibirya gezisi yapmak
2) Meksika'dan başlayıp tüm Orta ve Güney Amerika'yı dolaşıp en son Patagonya'ya ulaşmak.

--------

1.sini Rusya'ya vizeler kalkınca kesin yapıcam.
2.sini de mutlaka bir gün gerçekleştirecem. En kötü 1 ay Güney Amerika'yı dolaşıcam.

trans Sibirya ve trans afrika izledim bayağı uzun bir seyahat sanırsam en son 5000 Euro diye duymuştum ... iz tv de belgeseli vardı galiba ...

18 yasinda millet vekili olup. 24 yasinda da emekli olmak isterdim. Omur boyu millet vekili emekli maasi ile gecinmek. Bu iste benim en buyuk hayalim ��

Dayınız amcanız varsa olursunuz Biraz ... Tüccarlığı yaparsanız %100 olursunuz.

Bakınız Bu Norveç.
Kişi başı milli geliri: 98.000 $.
Milletvekili maaşı: 7.500 $.
Maaşın milli gelire oranı: % 7.6.

Bu da Türkiye
Kişi başı milli geliri: 10.000 $.
Milletvekili aylık maaşı: 8.000 $.
Maaşın milli gelire oranı: % 80

Allahtan müslüman ülkeyiz bide müslüman olmasak hak hukuk kim bilir ne olurdu.

Atatürkün kurduğu bu cennet vatanı cehenneme çevirelenler ilelebet cehennemde yanacaktır.

Ne de Güzel Halkçılık Ama',

Bir sabah milletvekilleriyle birlikte trene binen Atatürk,

kondüktörün milletvekillerinden bilet parası almadığını görünce şaşırarak nedenini sormuş,

trenin milletvekillerine bedava olduğunu öğrenince de epey sinirlenerek,

'NE DE GÜZEL HALKÇILIK AMA'

demişti.

2 dk düşündümde hayal bile kuramadım ya. Hayallerimiz bile kısıtlanmış arkadaş. Öyle durumdayız..

Zamanı satın almak isterdim.

Benim için tek zenginlik kıstası budur herhalde. Lüks lokantalar, lüks arabalar, lüks kıyafetler değil... Sadece ve sadece zamanı satın almak, yaşamını idame ettirecek kadar düzenli gelir olsa... Hobilere zaman ayırmak, kitap okumak, sabah erken kalkıp spor yapmak, sonra kahvaltı yapıp tekrar yatmak, sevdiklerime zaman ayırmak. Bildiğin çalışmadan ömür boyu yaymak istiyorum hocam işte :)

Canım cennet istiyor ama günahlar koyvermiyor diye eskilerin bi sözü var. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri