Fiver ilk siparişim yardım lazım

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
2adbYd.png

sıradan bir siparişim alıştım artık :D

çok dil döktüm zamanında :)

henüz cevap yok teslim ettim süre durdu 5$ bekleniyor. Gerçi ilk iş dolayısıyla hediye edeceğimi söylemiştim bakalım ne olacak yaptıkarlım tamamen benim kendi hayalgücüme dayalı şeyler çıkardım sizler daha iyisini yapabilirisniz.

Bari fikirlerinizi söyleyin nasıl olmuş bi alıcı olsanız eksiklikler yada yanlışlarım nedir sizce ?

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

bencede katılıyorum zaten fiyatı isteğim gibi belirleyebilirim ama 5$ gayet tatmin edici bi rakam bence onlar için küçük mebla olsada Tr sınırlarına girince güzel paralar ediyor:)

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

5$ olmak zorunda değil ki istedğin fiyatı belirlersin fakat şimdi şöyle düşün bi mağaza açtın markan yok tanınmamışsın ve isteğin fiyat 500$ kim kabul eder bunu referansın yok iyi yorum yok vs bunlar sipariş için önemli etkenler benim fiyatlandırmam şöyle 3 plan var düşük orta ileri seviye gibi en ucuzu 5$-15$-45$ yapmışım isteyen isteğini plandan siparişini verir bende ona göre yapar teslim ederim.

Hocam bunları hangi programla yaptınız? Bir de fiverr'dan ödemeyi nasıl alacaksınız?

ablamız gece siparişi onaylamış kazanç hesaba yansıdı merak edenler için güncellemek istedim ben aslında bi gelir beklemiyodum kadına direk yollamıştım yaptığım işleri ilk iş dolayısıyla hediyem olsun demiştim ama kadın sağolsun parasını yatırmış teşekkür ederim kendisinede

---------- Spam Engelliyici 15:46 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

Hocam bunları hangi programla yaptınız? Bir de fiverr'dan ödemeyi nasıl alacaksınız?

adobe ile yapıyorum ödemeyide direk banka transferi varmış gördüm oradan ama kesinti olurmu olmazmı orasını bilemem birde paypal var ama bize yaramaz o onun haricinde kendi ödeme sistemleri var sanırım fiverr card öyle biişiydi

banka transferi için 25 dolar olması gerekiyor. ordan payoner panele yolluyor ücret payonerden sana geliyor.1-2 dolar kesinti olacak havalede . hayırlı işler bol kazançlar .

burda öncelik kazanç yerine level atlamak daha iyi . sipariş verenler daha çok yüksek levelli kişilere veriyor. en üst leveldekiler en basit işlerden bile çok iyi para kazanıyorlar

ablamız gece siparişi onaylamış kazanç hesaba yansıdı merak edenler için güncellemek istedim ben aslında bi gelir beklemiyodum kadına direk yollamıştım yaptığım işleri ilk iş dolayısıyla hediyem olsun demiştim ama kadın sağolsun parasını yatırmış teşekkür ederim kendisinede

---------- Spam Engelliyici 15:46 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

adobe ile yapıyorum ödemeyide direk banka transferi varmış gördüm oradan ama kesinti olurmu olmazmı orasını bilemem birde paypal var ama bize yaramaz o onun haricinde kendi ödeme sistemleri var sanırım fiverr card öyle biişiydi

Ülkeye maliyetsiz 5 dolar soktun.Seni tebrik ediyorum.Ağlamak zırlamak yerine keşke hep yurtdışına böyle işler yapıp döviz soksak..

Hocam hesaba yansıyan neden 4 dolar bilginiz var mı ? Ödeme kısmını okudum bankaya çekerken payoneer kullanılıyor sistemde ve payoneer hesabınız varsa kolayca ekleniyor ve usd hesabınıza yatıyor para. Yanılmıyorsam 2-3 dolarlık bir kesinti oluyor hesaba parayı aktardığımızda , o bakımdan biriktikçe aktarmak daha mantıklı.

Ben de dün bir gig açtım hocam sizin konunuz vesilesi ile , teşekkür ediyorum size.

VDnvGq.jpg

banka transferi için 25 dolar olması gerekiyor. ordan payoner panele yolluyor ücret payonerden sana geliyor.1-2 dolar kesinti olacak havalede . hayırlı işler bol kazançlar .

burda öncelik kazanç yerine level atlamak daha iyi . sipariş verenler daha çok yüksek levelli kişilere veriyor. en üst leveldekiler en basit işlerden bile çok iyi para kazanıyorlar

teşekkür ederim çekim olayını bilmiyorum biriksin sonra çekerim

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

Ülkeye maliyetsiz 5 dolar soktun.Seni tebrik ediyorum.Ağlamak zırlamak yerine keşke hep yurtdışına böyle işler yapıp döviz soksak..

teşekkür ederim hepimiz gig açsak şu forumda herkes bildği işleri açsa mütiş olur

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

Hocam hesaba yansıyan neden 4 dolar bilginiz var mı ? Ödeme kısmını okudum bankaya çekerken payoneer kullanılıyor sistemde ve payoneer hesabınız varsa kolayca ekleniyor ve usd hesabınıza yatıyor para. Yanılmıyorsam 2-3 dolarlık bir kesinti oluyor hesaba parayı aktardığımızda , o bakımdan biriktikçe aktarmak daha mantıklı.

Ben de dün bir gig açtım hocam sizin konunuz vesilesi ile , teşekkür ediyorum size.

VDnvGq.jpg

1 doları fiverr alıyo işlem ücreti gibi düşün açın gig online kalın gelir muhtemelen iş

fiverr 5 dolarda 1 dolar kesinti yapmaktadır .

fiver 20% kesinti yapmaktadır. ayrıca 5$ dan eline ulaşan ücret 4$ değil 3.58$ hocam

ama türkiye standartlarına göre çok iyi para ki dolar çok yüksek ve yükseliyor.

Son düzenleme:
fiver 20% kesinti yapmaktadır. ayrıca 5$ dan eline ulaşan ücret 4$ değil 3.58$ hocam

ama türkiye standartlarına göre çok iyi para ki dolar çok yüksek ve yükseliyor.

j6b4VG.png
[/url][/IMG]

Valla şu kesintiler benimde canımı sıkıyor 90 dolarlık sipariş 72 tl kazanc :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri