Flag Atan Karaktersiz Nasıl Bulunur (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlış anlamayın ama bu flag olaylarının sık görünmesi birazda sizlerin suçu . neden diye soracak olursanız bu forumda flagla ilgili onlarca konu açılıyor " kanalım flagdan kapandı yardım " " kanalımı flagtan kapatan ..... kim " vb başlıklarla onlarca konu açıyorsunuz bundan dolayı da flagı hiç bilmeyen adam (?) bu açtığınız flagla ilgili konular hakkında başta sizler ve sonrada google sayesinde flag hakkında üst düzey bilgiye sahip oluyor . bu sadece flag için geçerli değil sahte telif konularında da aynı durum söz konusu . sahte telifin t sini flagın f sini bilmeyen yolda görsek yüzüne bile tükürmeye üşendiğimiz karaktersizler özellikle de bu forumda açılan flag ve sahte telif ile ilgili konulardan bir şeyler öğrenip öğrendiklerini maalesef yine çoğunluğu bu forum üyesi olan youtuberlara uyguluyorlar yani siz flag ve sahte telif olaylarını 1 iken açtığınız konular yüzünden 10 ediyorsunuz
sahte telifle flag işi bir değil.

günde 1 milyon izlenim alan kanalı 3 telifle kapatabilirsin ama flagla kapatmak her babayiğidin harcı değil.

öyle 5-10 arkadaş bi araya gelip flag atarak her kanalı kapatamazsın.

adamlar bu iş için botlar kullanıyor, nasıl ki 1 dk'da 1000 izlenim sağlayıp videoyu 301+'ya takılı bırakıp sizi üst sıralara taşıyorlarsa flagta da öyle bot kullanıyorlar.

ayrıca youtube'da artık yasaklı kelimeler var. ondan dolayı da flag geliyor haberiniz olsun.

şöyle adamlara ağırlaştırılmış müebbet verseler kimse itiraz etmez. internet aleminin çakalları.

youtube bence tabiki bilerek göz yumuyor bunlara. spamciler kendi kendilerini bitirsin diyorlar herhalde.

@mNote hocam sen bulmuşsun da biz bulamıyoruz işte ...

Sonra böyle karakterden yoksunlara sövdüğümüzde bize kızıyorsunuz ... :D

Dün aksam Kasım ayında actıgım bir kanalım tam ızlenme almaya basladı , dün bugun iyi derken öğlen bir baktım ''puff'' nerde ''FLAG'' ...
Bu bu ay ya 4. yada 5.flag...

Sonucta benı tanıyarak yapmıyor ama bunu yapan adamlar Annelerinin kulaklarını çok iyi çınlatıyorlar , gercı şeref namus ar ne gezer bu tıplerde de yine de var yanı ...

Anlaamdıgım sizin ihtiyacınız var , Spor olsun dıye kımse yutup la uğrasmıyor herkezın ıhtıyacı var , kimi evını gecındırıyor , kimisi ek gelır saglıyor , kimisi borcunu ödüyor ...

Şahsen sabah 6 da işe gidip aksam 8 de dönuyorum , aksam 8 den sabah 3 yada 4 e kadar bişiler kazanabılmek ıcın , emek verıyorum ugrasıyorum , 2 saat uykuyla işe gıdıyorum , ben borcumu harcımı ödeyecegım diye ugrasırken , bu kadar emek sarf ederken , kendımden bu kadar ödun verip , gunlerdır uykusuz işe giderken sen 2 tuşla emeklerımı çöp yapıyorsun ... Nasıl vicdanına siner bilmem ...

Bunu yapan arkadaslar siz farklı bir amaç için mi yapıyorsunuz?

Yazıklar olsun ya bu ve bunun gibilere...!!!

Ve senın de yaptıgına helal olsun hocam ... Tebrıkler ...

Ş......lerden biri bu sefer baltayı taşa vurmuş :D Günlerdir forumumuzda yazılıyor yapmayın etmeyin diye Denizde kum tanesi kadar vicdanı olan adilik yapmaz böyle Çünkü bizler burada video yükleme oyunu oynamıyoruz geçimizi temin etmeye urasıyoruz bütün bu işle urasan arkadaşlar olarak Aramızdakı çürükler yüzünden gercekten zorluklar yasıyoruz Elin japonu hıntlısı çinlisi kazanacaığına bizim insanımız kazansın ben bunu ısterım

Biri bana yaptı bende ona yapıyım muhabbeti ile kafadan birilerine saldırmakla bu iş zor biter. :) MN bu şekilde bilgileri verebiliyor oda ayrı bir durum tabi. Ama güzel tespit. Acayip adamlar var 1000 mesaja ulaşmış 2 senedir forumdalar ve flagcı oldukları ortaya çıkıyor falan. Yani dolandıranlarıda gördük gerçi uzun süre sonra oda ayrı bir konu tabi..

vay be bizde gece sabahlara kadar çalışıyoruz gözlerimiz patlıyor. Bu flag atanların tüm kanalları kapanır inşallah. nitelikli hırsızlar gaspcılar sizi.

Arkadaslar cogu flag Youtube tarafindan otomatik olarak gonderiliyor. Her gelen flagi baskasinin kanalinizi kapatmak amaciyla gonderdigini dusunmeyin.

Az önce bu konuya yazdıktan sonra en iy kanallarımdan birisi kapandı. Flag yüzünden şaka gibi. :) Videoyu araştırdım aynı başlıkları ve açıklamayı kullanan bir arkadaş var. Ama onun yaptığına emin olamadığım için Allah'a havale ediyorum yine. Benim ne karşılık verecek zamanım var nede bundan zevk alacak bir yapım var. Bu hayat böyle gitmez illaki çıkar haksızlık en acısından..

@mNote hocam sen bulmuşsun da biz bulamıyoruz işte ...

Sonra böyle karakterden yoksunlara sövdüğümüzde bize kızıyorsunuz ... :D

Dün aksam Kasım ayında actıgım bir kanalım tam ızlenme almaya basladı , dün bugun iyi derken öğlen bir baktım ''puff'' nerde ''FLAG'' ...
Bu bu ay ya 4. yada 5.flag...

Sonucta benı tanıyarak yapmıyor ama bunu yapan adamlar Annelerinin kulaklarını çok iyi çınlatıyorlar , gercı şeref namus ar ne gezer bu tıplerde de yine de var yanı ...

Anlaamdıgım sizin ihtiyacınız var , Spor olsun dıye kımse yutup la uğrasmıyor herkezın ıhtıyacı var , kimi evını gecındırıyor , kimisi ek gelır saglıyor , kimisi borcunu ödüyor ...

Şahsen sabah 6 da işe gidip aksam 8 de dönuyorum , aksam 8 den sabah 3 yada 4 e kadar bişiler kazanabılmek ıcın , emek verıyorum ugrasıyorum , 2 saat uykuyla işe gıdıyorum , ben borcumu harcımı ödeyecegım diye ugrasırken , bu kadar emek sarf ederken , kendımden bu kadar ödun verip , gunlerdır uykusuz işe giderken sen 2 tuşla emeklerımı çöp yapıyorsun ... Nasıl vicdanına siner bilmem ...

Bunu yapan arkadaslar siz farklı bir amaç için mi yapıyorsunuz?

Yazıklar olsun ya bu ve bunun gibilere...!!!

Ve senın de yaptıgına helal olsun hocam ... Tebrıkler ...

benim en iyi kanallarımdan biride öğle saatlerinde 12:20 de topluluk ve aynı dakika içerisinde kanal kapanması olmuş sizin kanal tam saat kaçta gitmiş acaba
buradan flagları youtubemi yoksa şahıslarmı atıyor anlayabilme şansımız olabilir

benim en iyi kanallarımdan biride öğle saatlerinde 12:20 de topluluk ve aynı dakika içerisinde kanal kapanması olmuş sizin kanal tam saat kaçta gitmiş acaba
buradan flagları youtubemi yoksa şahıslarmı atıyor anlayabilme şansımız olabilir

aynı saatlerde banada geldı

Hocam 11:00 gibi baktım ayaktaydı kanal ya 12:00 yada senı dedıgın saatlerde 12:30 civarı baktım gitmişti ...

ben sana youtubenın flag atmadığını ispatlarım iyi dinle..youtube isterse biz hiç bir videoyu geçiremeyiz! Fakat youtube popilerliğini kaybetmek istemediği için bize bazı açıklar bırakıyor montaj vs...bu şekilde bizleri kendi elemanı yapıyor ve gündemden hiç düşmüyor...
youtube aptal mı ki böyle bir sistemi bozsun..

ben sana youtubenın flag atmadığını ispatlarım iyi dinle..youtube isterse biz hiç bir videoyu geçiremeyiz! Fakat youtube popilerliğini kaybetmek istemediği için bize bazı açıklar bırakıyor montaj vs...bu şekilde bizleri kendi elemanı yapıyor ve gündemden hiç düşmüyor...

bencede mantikli youtube niye flag atsinki zaten telif sistemi var

Helal olsun, cok guzel ispatladin. Birseyi ya tam ogrenin ya da ogrenmissiniz gibi orada burada konusmayin. Sonra insanlar sizin gibilere inanip hem gunaha hem de vebale giriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri