Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

Bu tarz insanlıktan nasibini almamış kişiler,onda olmayan şeyi başkalarında da olmasın ister.Bu tamamen kişilik meselesi maalesef

Buradan o şahsiyete yazıyorum beni flag atmakla hala suçluyor sahte izlenimi çekiyor youtube kanallarını kapatıyor bana iftira atıyor.Bugün youtube dan bildirim geldi malesef videolarıma flag atmış videolarım incelenecekmiş. Sadece diyorum ki eğer hile yapıyorsam flag atıyorsam sahte izlenim çekiyorsam o şahsiyet gibi varsın kanalım kapansın. Ben kanalıma hile yapmadığım için korkmuyorum. Hak günü gelince yerini bulur.

-

@oguzalp

Son düzenleme:
Ne güzel yazmışsın hocam eline sağlık ama şunu da biliyorum ki o kişiler bu yazıyı okumuşlarsa 1 kişi bile azalmayacak bu işi yapan :(

ya flag atarak insan nasıl kazanır arkadaş hiç mi vicdan yok anlamıyorum. O paranın ne hayrını görüceksin bigün bigün çıkıcak o para senden. Hiç mi düşünmezsin bu insan bak emek göstermiş atmş adam olayımda bende emeğimle kazanayım diye hiç mi düşünmezsn hiç mi haysiyet olmaz anlamıyorm. Nasıl bir para açlığıdır bu ?

Geçimi sağladığım 3 tane kanalım teliften gitti Bugun de aylık xxx dolar getiren kanal şu uyarıdan sonra YouTube hesabınızla ilgili bir şikayet aldığımızı size bildirmek istiyoruz. İncelememizin ardından, hesabınızdaki etkinliğin Hizmet Şartlarımızı (http://www.youtube.com/t/terms) ihlal ettiğini belirledik. Sonuç olarak, hesabınızı feshettik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin. kapandı Ne zaman böyle bişe gelse diğer kanllarda çorap söküğü gibi kapanıyor Sağlık olsun en fazla bir ay sonra bir yere işe gırerım toparlayamassam Yaşım 35 dokuz yasından beri 25 işe girip çıktım Hayat karşıma çok k...cık insan çıkardı Gerçekten insan kılığında yaratık çok gördüm tanıma imkanım oldu Şu söz benim için hayatı özetler Bazen Melekler İnsan Yaratılmadıklarına Üzülürler, Bazen'de Şeytanlar Bizden Olmadıklarına Şükrederler

ya arkadaşlar kimseye flag atmiyorum ama 300k 700k 1M videolarim flaglandi. yani telif gelsin flag gelmesin cünkü flag öle bişiyki ödeme 2ay sarkıyor. telifde en azindan kanal acik kaliyor para alabiliyoruz yapmayin arkadaşlar ekmekle oynamayin bot yazdiranlari duydum acikcasi böyle bişiye gerek yok serkan ustanin dedigi gibi sen flag atip adamin kanalini kapatirsan o adam seni rahat birakir mi? yapmayalim arkadaşlar yt bir dünya tek benim videom olun mantigi ile bi yol alamayiz. herkes ekmek yesin kimisi kredi ödüyor kimisi okuyor herkese para lazım gün birlik günüdür.

Ha sunu yazmayi unuttum,Herkez bu isi bugun yarin bitecek diye heleki flagcilar telifciler her yere saldiriyor.Bu isin bitecegide yok bittigide yok.Bu is mezara kadar goturecek hepimizi goreceksiniz.Ynai oyle uzun bir is olacak bana gore benim dusuncem bu.Bu yuzden bu is bitti bitecek ne vurursam kar diye cirpinanlar varsa kendinize edersiniz yaptiginzi bu cocukca islerle.
bunu da biraz kendimiz yaptık.her toplumda kötü niyetliler oldugu gibi aramızda da bulunanları var.sürekli açılan flag konularıyla şeytanın aklına fikri düşürdük bir kere.bu forumda umarım bu son flag konusu olur.her geçen gün artan flagçı sayısını az da olsa engellemiş oluruz.aramızda bulunan kaypaklar zaten kendini belli edecek ve flag attım diyecek kadar da salaklar.onları da yavaş yavaş ayıklarız artık.

bunu da biraz kendimiz yaptık.her toplumda kötü niyetliler oldugu gibi aramızda da bulunanları var.sürekli açılan flag konularıyla şeytanın aklına fikri düşürdük bir kere.bu forumda umarım bu son flag konusu olur.her geçen gün artan flagçı sayısını az da olsa engellemiş oluruz.aramızda bulunan kaypaklar zaten kendini belli edecek ve flag attım diyecek kadar da salaklar.onları da yavaş yavaş ayıklarız artık.
Bu isin cozumu var aslinda 100/100 hemde, ancak iste kurunun yaninda yas'da yanar diye yapamiyoruz,yada vicdani olan adam gibi adam olanlar yapmiyor.Eger boyle devam ederse flag nasil atilir butun youtube alemine bizzat ben gostertirim zamani gelince..

Şu ölümlü dünyada her şeyin bir sonu olduğunu anlayamayan için doyumsuzluk bir yaşam biçimi oluyor ve sonrasında tek becerebildiği yıkmak dökmek oluyor..

İmzamı atıyorum yazdıklarının altına üstad, eline sağlık.

video 40-50k ya geldi mi hemen flag geliyor. iyice abarttılar artık bir hafta içinde flag kesin geliyor

Bu isin cozumu var aslinda 100/100 hemde, ancak iste kurunun yaninda yas'da yanar diye yapamiyoruz,yada vicdani olan adam gibi adam olanlar yapmiyor.Eger boyle devam ederse flag nasil atilir butun youtube alemine bizzat ben gostertirim zamani gelince..

İşte o zaman biter hocam youtube. Bizim için biter yani onu gösterdiğinz an flaga lanet eden insanlarda başlar flaglamaya ortalık dahada karışır.

Ha sunu yazmayi unuttum,Herkez bu isi bugun yarin bitecek diye heleki flagcilar telifciler her yere saldiriyor.Bu isin bitecegide yok bittigide yok.Bu is mezara kadar goturecek hepimizi goreceksiniz.Ynai oyle uzun bir is olacak bana gore benim dusuncem bu.Bu yuzden bu is bitti bitecek ne vurursam kar diye cirpinanlar varsa kendinize edersiniz yaptiginzi bu cocukca islerle.

serkan abi, ben forumun ilk üyelerinden birisiyim, forum daha yokken sizi en baştan beridir takip ediyorum

bu yaşananlar benimde canıma taketti, tek geçim kaynağım yt

Serkan abi sizin eskiden film siteniz vardı ve çok film izleidğinizide bilirim örnek vericem
Bilim kurgu filmlerinde insanlar yapay zeka üretiyor yani düşünebilen bilgisayarlar
ve bu yapay zeka öyle bir hal alıyor ki, insan ırkının sonunu getiriyor yani insanlar kendi sonlarını hazırlıyor

bu örnekten yola çıkarsak, sanırım ilerde bu lanet olasıca flag çok yayılacak ve birçok kategori çalışılamayacak hale gelicek kendi sonumuzu kendimiz getiricez, hakkımızda hayırlısı

ne zamandır bende bunu diyorum herkesin rızkı kendine nasipde varsa zaten öyle yada böyle bi sekilde o parayı kazanacaksın ama baskalarının ekmeği ile oynayıp kendine kazancını niye haram edersin be adam !

bir çizgiflim var, rastgele farkında olmadan yuklemısım flag yedim,
izleyenler mi flag attı acaba diye not alıp aynı içeriği tekrar yükledim yine flag yedim.
( çok fazla izlenim alan bir içerik)
aramalardan filtreyle son 1 ayda yüklenenlere baktım 2k izlenimi geçen video yok. ( imkansız)
bende uğraşılmaz diye bıraktım.
benim yerime başkası olsa peşini bırakmaz büyük ihtimal, zaten böyle olduğu için yayılmış bu kadar.
içeriği yazıcam ulu orta aslında o zaman görecek

Serkan abicim çok güzel yazmışsın fakat bunlarla uğraşan kansızlar zaten onca yediği küfürü görmezden gelen geniş meshepli kişiler senin yazdıklarını takıcaklarını sanmıyorum.

ben flag atan kişilerin bu işten para kazanamadığın dan adım gibi eminim çünkü bir iki kategoriye saplanıp kalmışlar yt da sadece o kategorilerden para kazanılıyor zannediyorlar çoğunun yaşı da eminim 18-25 arasıdır çünkü aklı başın da olgunlaşmış insanların flag la falan işi olmaz ekmeğine bakar işini yapar gerisi boş...

üstad bu arada bizi fazla boşlama arada bir gel lütfen..

Gercekten aramizda ole insanlar varmi bu formda. Ben inanmak istemiyorum. Yurtdisinda yabancilarin yapma durumu yok mu ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri