Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

ağzına sağlık üstad. iyi yazmışın. bende bütün bu telif flagcıları. ALLAH a havale ediyorum hak er yada geç tecelli edecektir..

aslında kimse kızmasın birçok insanın youtubea girip para kazanmasının en büyük kaynağı bu forumdur başta benimde olmak üzere bu forum ve serkan hocam olmasaydı benimde bu işten haberim olmazdı açıkçası ama çoğu flagçının çıkma sebebide bu forum bence neden diye sorarsanız önlem alınmamış başta çoluğu çocuğu girmiş. Gerçi sizde haklısınız kime sahip çıkıcaksn olurdu flag yine ama bu kadar olcağını tahmin etmem. Davetiye sistemi güvenlik önlemi falan keşke biraz daha önce alınsaymış.

Ard arda 3 gün kanallarım kapatıldı spamdandır diye düşündüm geçen gün kontrol ettiğimde hepsinde flag bildirimi vardı ya tamam bunlar ******** bunlar kansızda bu youtube niye tek flagta kanalı uçuruyo bende bunu anlamıyorum daha farklı bi dilde flag geldiğinde direk videoyu kaldırırken popüler dillerde kanalı uçuruyo

Agzina saglik ustat. Besle kargayi oysun gozunu.Yapilan iyilikler sahte telif ve flag olarak bize geri doner oldu.. Eskiden bu kadar karaktersiz insan yoktu.

aslında kimse kızmasın birçok insanın youtubea girip para kazanmasının en büyük kaynağı bu forumdur başta benimde olmak üzere bu forum ve serkan hocam olmasaydı benimde bu işten haberim olmazdı açıkçası ama çoğu flagçının çıkma sebebide bu forum bence neden diye sorarsanız önlem alınmamış başta çoluğu çocuğu girmiş. Gerçi sizde haklısınız kime sahip çıkıcaksn olurdu flag yine ama bu kadar olcağını tahmin etmem. Davetiye sistemi güvenlik önlemi falan keşke biraz daha önce alınsaymış.

sadece çoluk çocuk olsa iyi,zamanında burda rekabet yüksek değilken bile admin seviyesinde bi tipin neler yaptığını da biliyoruz

Ellerin dert görmesin üstadım güzel yazmışsın ama o sahte flag gönderen ş......sizlerin burayı okumaya vakitleri yok bence FLAG yollamaktan...Ben bu satırları yazarken bu gün hiç girmediğim kanalıma bir bakayım dedim Flagdan kapanmış :mad:

Açtığım hangi kanal daha yeni yeni kendi ayağı üzerinde durup az kazanmaya başlayınca sahteciler, flagcılar hemen çöküyor tepesine.
Kapanan kanaldaki videoları aratınca aynılarını tepelere geçmiş olarak görüyorum. Delirmemek çıldırmamak elde değil. YT zaten gelen itirazları hiç okumadan herkese aynı avutma maillerini gönderiyor. Yeni açacağımız kanalın Flag veya Sahte Telif yüzünden 1 saat sonra ne olacağını kestiremez hale geldik.

sadece çoluk çocuk olsa iyi,zamanında burda rekabet yüksek değilken bile admin seviyesinde bi tipin neler yaptığını da biliyoruz

böyle insanları Allaha havale ediyorum hocam illa biyerden biyerden çıkar. Biz ne kadar namussuzda desek karaktersizde desek gülerler geçerler. Huylu huyundan vazgeçmez. Ne zaman başlarına sağlam bişey gelir belki o zaman akılları başlarına gelir.

bir de şu fox.copyright-notice.com dan brad bo adlı arkadaş bizi rahat bırakırsa gül gibi geçinip gideriz.

Eyvallah baştan sona haklı yazı. Lakin flag atma zihniyetine sahio insanlar için bir etkisi olmaz. Flagtan bıkmış kişiler bi başlık altında serzenişlerini dile getirecek okadar.

Şahsen benim de çok kanal flagdan kanal kapanıyor ama dönüpte kim atmış niye atmış hangi videoma atmış demiyorum.. açıyorum yenisini aynen devam :)

kapanan kanallara oturum dahi açmıyorum :D

Çok adiler var herif hem editlediğm bütün videoları kopyalamış hemde kanalımı flagdan kapattırmış. Ben okadar uğraştım günlerce downloadın bitmesini bekledim saatlerce editledim tekar günlerce suren uploadlar yaptım hadi kopyaladı bişey demedim (zaten hakkım da yok bişey demeye telif hakkı sahibi ben değilim ) çünkü ben de kazanıyorum o da ama adama yetmiyor gelip flaglıyor. Böyle yapa yapa kategorileri mahvediyorlar sonra herkes diğerine flag atıyor. Aklı başında adam yokki herkes bindiği dalı kesmenin başkasının ekmeiğinin peşinde. Bukadar darbe almam rağmen karşılık vermedim çünkü okadar adi olamıyorum.

Bu arada aşırı derecede bana da flag gelmeye başladı bakalım flag nasıl atılır onu bilme bilmem ama terbiyesizlik diz boyu karaktersizler.

O karaktersizlerde biraz yüz olsa buraları ve buna benzer konuları okur da yüzleri kızarır.Yüzleri olmadığı gibi onurları da yok.Herkes diyo forumu kapatalım sınır getirelim vs.Arkadaşlar siz neyden bahsediyosunuz? Bu flagçıları hep sonradan gelenler mi zannediyosunuz? Bu adamlar bu forumda altını çiziyorum bu forumda ve eskilerden çoğu.Sen şimdi forumu kapatsan flag azalacak mı? Kim ne derse desin bunun çözümü ancak Youtube.Çözerse ancak youtube çözer.Nasıl telif atmayı zorlaştırdılar bu flag/bildirim bölümünü de ya komple kapatacaklar ya da bu flagların saldırı ve de kasıtlı olduğunu anlayacak kapasitede anti-botlar geliştirecekler.

ben kanal kopyalama işinide karşıyım. kendi emeğinle uğraşıp yaptığın videonun ekmeğini yemek gibisi yok. hem kanalın sağlam oluyor, vaktinide boşa harcamamış oluyorsun.

Bu işin çözümünü bulmak lazım itirazlar sonuç getirse sabaha kadar flaglasınlar sorun değil. Ama namıssız youtube'a flag için itiraz etsen de fayda etmiyor.

Söylemek istediklerime açık tercüme olmuş yazın
ama malesefki bizim aç gözlü, ahlaktan yoksun, dini imanı para olmuş, yüzümüze dost görünüp arkamızdan kuyu kazan youtuberler olduğu sürece bu işin çözüme kavuşacağını düşünmüyorum
artık flagsız geçen bir günü kazançlı sayıyorum

Ama flag ve sahte telif atanlar şunu unutmasın her yaptıklarından davacıyım eninde sonunda onlarda çekecek bu emeklerimizin haklarını..

Allhanım Yar ve Yardımcımız Olsun...

Gercekten su iste Türklerden baska flag atan görmedim.
Oynadıgım oyunlarda bile hile yapan hep Türklerdi.
Örnegin; Knight Online ilk 3 5 yılda cok iyiydi fakat sonrada Türkler cogaldıkca hack,koxp,dupe v.s. bir ton is cıkardılar.
Hani derler ya yurtdısında yere tüküren gördüysen kesin Türkdür diye artık YouTube'de o seviyeye geldi.
Flag atanların %80'i Türkler cıkıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri