Flag Hakkında Google'dan Gelen Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkili tartışmaya girmeyin kanalınızı hiç bir zaman kimin flagladığına tamamen emin olamazsınız. Uzun süredir duran videolar var birşey olmuyor. ben atınca flag yiyorum demekki o adam atıyor mantığıyla giderseniz sonu gelmez o işin. Benimde çok aşırı flag alan kategorilerde videolarım var uzun süredir duran yeni attıklarım flaglanıyorum ama eski videolar duruyor bu durumda ben flagcımı oluyorum. Yada sen flag yedin diyen benim videomu flaglamak zorundamısın. Tartışmaya girmeyin kim flag atarım diyorsa süresiz uzaklaştırın.

İkili tartışmaya girmeyin kanalınızı hiç bir zaman kimin flagladığına tamamen emin olamazsınız. Uzun süredir duran videolar var birşey olmuyor. ben atınca flag yiyorum demekki o adam atıyor mantığıyla giderseniz sonu gelmez o işin. Benimde çok aşırı flag alan kategorilerde videolarım var uzun süredir duran yeni attıklarım flaglanıyorum ama eski videolar duruyor bu durumda ben flagcımı oluyorum. Yada sen flag yedin diyen benim videomu flaglamak zorundamısın. Tartışmaya girmeyin kim flag atarım diyorsa süresiz uzaklaştırın.
Ben sizinkine körler sağırlar birbirini ağırlar diyorum. Benim ekmeğime flag atıp adam sonrada kanalıma mesaj atıp bidaha video koyarsan yine uçururuz derse sana ekmek yedirmeyiz derse bende bu tarz kişileri tespit ettiğinizde flaglayarak bildirin diyen google dediğini yaparım. Bi anda herkes sütten çıkma akkaşık oldu hayretle izliyorum. Hadi şimdi hiç durmayın banlayın hocam bu kadar adaletsiz ve tarafsızlığını yitirmiş bir platforumda olmak artık benide iyice rahatsız etti.Kendi adamlarınıza az buçuk değdimi birisi hemen banlayın. Allah yolunuzu açık etsin. Hakkım geçen akadaşlara varsa helal ettim. Haydi uğurlar ola.

Şu geçen flag grubu kuran bir velet vardı , ona bir şey yapamaz mıyız.

Ben sizinkine körler sağırlar birbirini ağırlar diyorum. Benim ekmeğime flag atıp adam sonrada kanalıma mesaj atıp bidaha video koyarsan yine uçururuz derse sana ekmek yedirmeyiz derse bende bu tarz kişileri tespit ettiğinizde flaglayarak bildirin diyen google dediğini yaparım. Bi anda herkes sütten çıkma akkaşık oldu hayretle izliyorum. Hadi şimdi hiç durmayın banlayın hocam bu kadar adaletsiz ve tarafsızlığını yitirmiş bir platforumda olmak artık benide iyice rahatsız etti.Kendi adamlarınıza az buçuk değdimi birisi hemen banlayın. Allah yolunuzu açık etsin. Hakkım geçen akadaşlara varsa helal ettim. Haydi uğurlar ola.

Sadece nasıl tespit ediceksin onu söyle hocam. Hangi salak asıl kanallarından mesaj atarki. Yada o kategoride sadece 2 nizmi varsınız.

Sadece nasıl tespit ediceksin onu söyle hocam. Hangi salak asıl kanallarından mesaj atarki. Yada o kategoride sadece 2 nizmi varsınız.
Evet hocam 2 kişiler zaten ikiside aynı videoları direk hitli açıyolar şak diye tepeye 3 videom vardı ayrı kanallarda ve adamlar her attığımda patlattı en son attığımdada mesaj yazdılar sonra bende kanalarını yazdım siz ekmeğimle oynarsanız bende sizinle uğraşırım dedim. Bu konu başlığında böyle bir içerik denk geldiği için bende daha önce başımdan geçen bir mücadelemi beyan ettim hay etmez olaydım bir anda herkes dürüst yayıncı moduna girdi adamların alayı flag atar sonra burda caka satar flagcıların alayının forumdan olduğunu bilmeyen mi var defalarcada konusu oldu herkes yazdı. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ben düzgün bi şekilde uslubuyle uyarılabilirdim banlarım asarım keserim diye değil ben buna takıldım. Problem değil hocam ben allaha havale ettim.

bu flag denen şeyden en çok çekenlerden biriyim ama bencede adam açık açık ben yapıyorum demedikçe kimin yaptığını belirlemek bence imkansız. hani o kategoride sadece 1 kişi vardır sende o kategoriye girmeye calısıpda her zaman flag yiyosan o zaman o tek kişi yapmıstır diyebilirsin ama diger türlü nasıl olacak .. bence tek çözüm youtube ın kendi geliştireceği daha denetimli bir sistem olmalı. flag sistemi kesinlikle güncellenmeli. nasıl olur onuda milyar dolarlar kazanan google bulmalı.

adam 241 videoyu benden yapıştırıyor 1 gün önce yükleniyor her videoya 300 ile 1000 arası sahte izlenim çekiyor böylece videoları indexe oturtuyor 2 günde analytic güncellendiğin de 40bin izlenim oluyor bu adam benim günlük 90 dolar getiren kanalımı indiriyor o olduğunu biliyorum ama hala bir şey yapamadım niye flag atmayı bile bilmiyoruz ulan salak olan biz miyiz ? bunu böyle ulu orta dillendircek çakalların dahada çok işine geliyor başka bir şey değil

mnote bunu sen de dedin ya daha ne diyim ben.Banlanmaktan mı korkucam.Sanki biz flagcı olmuşuz gibi bir durum oldu.Durumu şöyle özetliyim: Sen videoyu atıyosun youtubeda olmayan güncel bi video.Aradan yarım saat geçmiyo topluluk uyarısı alıyosun.Aradan 2 dk geçmiyor adamın birinin hiç abonesi yok 2 dk da 301 e takılıp diğerlerini de temizleyip birinci sıraya yerleşiyo.Aradan 8-10 saat geçiyo bu adam hala videosu duruyo.Şimdi bu adam 1.derecede şüpheli değil de nedir?Adam bizim ekmeğimizle oynayıp aklımızla alay eder gibi yaptığı işe devam mı etsin?Hadi hocam ben bu tür adamlara flag atıyorum.Yaptığımın yanlış olduğunu düşünüyorsanız beni banlayabilirsiniz.

[MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] bu konuda bende dahil tanıdığım kişiler çok muzdarip oldular, artık bizde ateşe silahla karşılık veriyoruz sizlerin yaptığı gibi. Bahsi geçen konuda game play kanalı çalışan bir arkadaşın yazdığı kelime dikkatimi çekmişti, "Ben eğer üstümdeki normal videoyu flaglamazsam game play kanalıma hit gelmiyor" bunu söyleyen bu forumdan veya değil ismini biliyorum sadece ve yazışmalarını okudum. Adını biliyorum belkide bu forumda yeri sağlam biride olabilir emin değilim. Ortada dönen bir dümen var bundan ben ve herkes dahil neyin ne olduğunu biliyoruz, ama ne hikmetse kimse burda suçlu değil :) Bana göre bu konu artık iş haline gelmiş ve herkes kendine göre bir yer tutma peşine düşmüş, flagdır teliftir ve bir şekilde karşı rakibini kapattırma derdinde. Youtube gibi bir platformda ben bunu her zaman dile getiriyorum arkadaşlarım arasında, x bir içerik her şekilde kopyası 100 tanede olsa izlenir izleniyorda, hep bana diyen o kafasız insanlar diyorum artık flagdır telifdir saldırıyor karşı rakibine... İş inada bindirdim artık flag atana flag atıyorum o videoyu ben attığımda 24 saat kalmıyorsa kimseninkide kalmasın umurumda değil... sizde atıyorsunuz atmıyorum diyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz. O game playcı arkadaşa burdan seslenmek istiyorum eğer yazımı okuyorsa, flag atmayı kessin yoksa ben atağımı kesmeyeceğim taki videom artık sağlam kalana kadar...

Vesselam.

Flag ve telif insanlarda merak uyandırıyor bu tarz konular başka kategorilerde özel alanlarda konusulmali.bir de yeni gelenler bütün konuları görüyorlar ona da çözüm getirilmesi uygun olacaktır. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam

mobil mesaj

Yahu adamlar niye kaldırsın? İşlerine geliyor, spamcılar kendi aralarında savaşıyor. Bir iki kanal açarlar sonra tekrar devam. Bu tamamen düzelmez.

@ITPRO bu konuda bende dahil tanıdığım kişiler çok muzdarip oldular, artık bizde ateşe silahla karşılık veriyoruz sizlerin yaptığı gibi. Bahsi geçen konuda game play kanalı çalışan bir arkadaşın yazdığı kelime dikkatimi çekmişti, "Ben eğer üstümdeki normal videoyu flaglamazsam game play kanalıma hit gelmiyor" bunu söyleyen bu forumdan veya değil ismini biliyorum sadece ve yazışmalarını okudum. Adını biliyorum belkide bu forumda yeri sağlam biride olabilir emin değilim. Ortada dönen bir dümen var bundan ben ve herkes dahil neyin ne olduğunu biliyoruz, ama ne hikmetse kimse burda suçlu değil :) Bana göre bu konu artık iş haline gelmiş ve herkes kendine göre bir yer tutma peşine düşmüş, flagdır teliftir ve bir şekilde karşı rakibini kapattırma derdinde. Youtube gibi bir platformda ben bunu her zaman dile getiriyorum arkadaşlarım arasında, x bir içerik her şekilde kopyası 100 tanede olsa izlenir izleniyorda, hep bana diyen o kafasız insanlar diyorum artık flagdır telifdir saldırıyor karşı rakibine... İş inada bindirdim artık flag atana flag atıyorum o videoyu ben attığımda 24 saat kalmıyorsa kimseninkide kalmasın umurumda değil... sizde atıyorsunuz atmıyorum diyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz. O game playcı arkadaşa burdan seslenmek istiyorum eğer yazımı okuyorsa, flag atmayı kessin yoksa ben atağımı kesmeyeceğim taki videom artık sağlam kalana kadar...

Vesselam.
@different bu forumda herkes neyin ne olduğunu biliyoda işine gelmiyor. hani bende yeri gelirse ifşa ederim o çizgici flag atan arkadaşları el altından bot satanları ama kime laf anlatıcan. Burda körler sağırlar birbirini ağırlar masası var hertürlü hile hurdayı yaparlar sonrada sütten çıkma akkışık gibi gelip burda dürüst duyarlı ahlaklı olduklarını savunurlar. Onun için artık bbu forumda ne yazarım ne uğrarım need işim olur. Google dediğini yaparım flag atanı tespit ettiğim anda bildiririm bu kadar.

@ITPRO bu konuda bende dahil tanıdığım kişiler çok muzdarip oldular, artık bizde ateşe silahla karşılık veriyoruz sizlerin yaptığı gibi. Bahsi geçen konuda game play kanalı çalışan bir arkadaşın yazdığı kelime dikkatimi çekmişti, "Ben eğer üstümdeki normal videoyu flaglamazsam game play kanalıma hit gelmiyor" bunu söyleyen bu forumdan veya değil ismini biliyorum sadece ve yazışmalarını okudum. Adını biliyorum belkide bu forumda yeri sağlam biride olabilir emin değilim. Ortada dönen bir dümen var bundan ben ve herkes dahil neyin ne olduğunu biliyoruz, ama ne hikmetse kimse burda suçlu değil :) Bana göre bu konu artık iş haline gelmiş ve herkes kendine göre bir yer tutma peşine düşmüş, flagdır teliftir ve bir şekilde karşı rakibini kapattırma derdinde. Youtube gibi bir platformda ben bunu her zaman dile getiriyorum arkadaşlarım arasında, x bir içerik her şekilde kopyası 100 tanede olsa izlenir izleniyorda, hep bana diyen o kafasız insanlar diyorum artık flagdır telifdir saldırıyor karşı rakibine... İş inada bindirdim artık flag atana flag atıyorum o videoyu ben attığımda 24 saat kalmıyorsa kimseninkide kalmasın umurumda değil... sizde atıyorsunuz atmıyorum diyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz. O game playcı arkadaşa burdan seslenmek istiyorum eğer yazımı okuyorsa, flag atmayı kessin yoksa ben atağımı kesmeyeceğim taki videom artık sağlam kalana kadar...

Vesselam.
gameplay videon kendi oluşturduğun video değil mi neden telif yerine flag atıyorsun

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

@different bu forumda herkes neyin ne olduğunu biliyoda işine gelmiyor. hani bende yeri gelirse ifşa ederim o çizgici flag atan arkadaşları el altından bot satanları ama kime laf anlatıcan. Burda körler sağırlar birbirini ağırlar masası var hertürlü hile hurdayı yaparlar sonrada sütten çıkma akkışık gibi gelip burda dürüst duyarlı ahlaklı olduklarını savunurlar. Onun için artık bbu forumda ne yazarım ne uğrarım need işim olur. Google dediğini yaparım flag atanı tespit ettiğim anda bildiririm bu kadar.
ifşa et,ş..erefsizleri aramızdan ayıklayalım

konu tartışma alanıne çevrilmesin. Siz belirtin kimlerin ne yaptığını ifşa edin, bizde yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya yönetim adına söz veriyorum.

gameplay videon kendi oluşturduğun video değil mi neden telif yerine flag atıyorsun

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

ifşa et,ş..erefsizleri aramızdan ayıklayalım

Yazımı yanlış anlamışın, game playcı ben değilim. Normal video açıyorum ben flag atan game playcı

Buna çözüm bulunması lazım harbiden çok sinir bozucu durum. Keşke kesin tespit edebilsekte bizde bildirm yapsak...

konu tartışma alanıne çevrilmesin. Siz belirtin kimlerin ne yaptığını ifşa edin, bizde yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya yönetim adına söz veriyorum.
Burdaki pislikleri temizlemek benim işim değil yönetimin işi benide ilgilendirmiyor ben kendi hakkımı ekmeğimi emeğimi çalanı tespit ettiğim anda gereğini yapar google bildiririm gerisi beni bağlamaz. Burda doğruları yazınca saldırılara muhatap oluyosun herkes kendini salağa yatırıyor. Sanki bu flagcılar uzaydan gelmiş gibi davranılıyor. Bahsettiğiniz gibi tartışmayada gerek yok.

Burdaki pislikleri temizlemek benim işim değil yönetimin işi benide ilgilendirmiyor ben kendi hakkımı ekmeğimi emeğimi çalanı tespit ettiğim anda gereğini yapar google bildiririm gerisi beni bağlamaz. Burda doğruları yazınca saldırılara muhatap oluyosun herkes kendini salağa yatırıyor. Sanki bu flagcılar uzaydan gelmiş gibi davranılıyor. Bahsettiğiniz gibi tartışmayada gerek yok.

tespit şeklinizi söylerseniz en azından bizde tespit edelim

tespit şeklinizi söylerseniz en azından bizde tespit edelim
Hocam benim yaşadığım olayda 3. videomada flag attıktan sonar adamlar mesaj attı resmen açıktan yani okadar rahat bir sektor haline getirmişler. Bende o kanalları google bildirimde bulundum. Tespitim bu şekilde oldu.Aslında tespitte değil zaten ulu orta adamlar sölüyolar buraya video açmayın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri