Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denedim ben almıyor [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] de denemişti o da aldıramadı sen aldıradabilirsin ama zor
hocam kaç ay bu işle uğraştınız ve kaç video attınız abonenız ve izlemeyi ve kazancınızı yazarmısınız![]()
O tarz kanalları 1-2 sene açmış olsaydınız çok iyi yerlere gelebilirdi. Yani güzel kanallar var, Youtube'u parsellemişler. Ama düzenli ve disiplinli çalışırsanız olabilir yine de.
Popüler karakterlerle ilgili oyunlar üzerine ağırlık verirsen izlenmeler gelecektir. Ama sanki çok fazla video yüklemişsin kısa sürede bana öyle geldiYine videolarını çek ve hazırla ama kenarda stokla fazlalarını, ilerde video hazırlayamayacağın zamanlarda elinin altında olur.
Yani bir anda çok video yükleyip ileride güncelliği yitirmektense daha az yükle ama sürekli yükle güncel olsun.
Her videona kıyıya köşeye izleyeni abone olmaya teşvik edici baloncuklar ekle. İçerik Türkçe ise fazla değil ama yabancıysa daha sık abone gelir. Bizim çocuklar pek abone olmuyor![]()
Hocam ben denedim de, yemedi be izlenim almadı. bende bıraktım
Forumda paylaşılan her kategori bittiği gibi buda bitti.Bende biraz denedim ama tutturamadım.
2 ay falan denedim işte düzgün bir sistem oturtamadım.
Hocam 2 ayda kaç video attınız günlük özendinizmi etiket açıklama ve kaç izlenım ve para kazandınızmı
Her yerde olduğu gibi özenerek girdim her şeyi küçük resim falan
Bir tane video söyle 30 40 k izlense abone falan gelir birşey olur çok zor ama tbm jarika
200den fazla hepsini elle özenerek slans meselesi
Eskiler parsellenmiş bütün oyunlari
Attigim video 100 izlenme gelse seviniyodum o derece
Yazim kotu oldu kusura bakma telefondn
hocam ben 5 ay uğraştım günde en az 1 video attım iyice logo mogo uğraşıp getirdiği günlük en fazla 1 dolara çıktı sonra bıraktım eskiler iyi para kazanıyorda yeniler inan tutmuyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.