Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir flash oyun sitesinin para kazandırabilmesi için (para miktarı göreceli miktar, benim para diyebileceğim rakamlariçin) toplam maliyet 500-750 TL giriş, her ay düzenli backlink için 100 TL dir. Sosyal medyayı her ay düzenli gider olarak yazmadım.
Site dili ingilizce olmalı. Her gün en az 7-8 içerik girilmeli. İçerikler özgün olmalı.
Domain keyword olmalı. paravan siteler kullanılmalı. Youtube kanalı ile desteklenmeli.
Bunları geçtim de en pis olanı, oyun çalışıyor mu çalışmıyormu diye oyuna tıklayıp 2-3 saat oynamışlığım var bana çok zaman kaybı yaratıyordu![]()
[MENTION=7910]M.A.A[/MENTION]
"Siteyi açtınız, içerik girdiniz, site içi/dışı seosunu yaptınız"
bu aşamaya kadar geldik sayılır. İşlerin nasıl yürüdüğünü tam olarak bilmediğimden soruyorum. Yardımcı olmayacaksanız lütfen boş yorum yapmayın
---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Gidişatı ona göre belirleyeyim o zaman
Hani YouTube'a yeni başlayanlara "TR" içerik çalışma bir şey kazandırmaz deriz ya bu içerikte o şekil. Bence zaman harcama. Ancak uzun süre sabredebilirim dersen her şey yapılabilir.. Son olarak TBM yerlerdedir.. Ha yabancı ise bilemedim.
![]()
![]()
Siz bu işleri çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz ya. Boş yorum dediğiniz nedir sizin,
önce derdini anlatmak için kurduğun cümlelerim doğruluğuna bak daha sonra gel konuşalım.
1 saat önce düşünürken ne çabuk yapmışsınız o dediğiniz şeyleridediğim gibi gerçekten
bu kadar değil bu işler. Web site emek ve sabır ister youtube gibi değildir.
teşekkürler hocam kendim kurmayı düşünüyorum![]()
0 dan kurmak ne demek biliyormusun sen![]()
Zor bir sektör olsada girilebilir yıllardır oyun sektörüneyim eğer bir anda uçmak niyetiniz yoksa bence başarılı olabilirsiniz.Adsense ile güzel gelir elde edebilirsiniz.
Konu dışı : Oyun Temamız mevcut aklınızda bulunsun. Şurada![]()
Daha yaşımız genç elbette zordur ama kendim emek vererek aynı zamanda öğrenerek kurmak istiyorum
---------- Spam Engelliyici 16:41 ---------- Önceki Mesaj 16:40 ----------
acelemiz yok hocam reklam olarak adsense yi mi tavsiye edersiniz
bende yapayım dedim de zaman kaybı.tamam youtube düzenli değil ama site işiyle uğraştıgım zamanı kanal açmakla uğraşsam zaten siteden yılda kazanacağımı ayda kazanırım.ne anladım bu işten.site 5 yıl geçecek de her şey yolunda giderse bana düzenli kazandıracak.ölme eşeğim ölme..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.