Forex Bankası - Kapanmıştır.
Forex Bankası kapatılmıştır.
Forex Bankası kapatılmıştır.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burda döngü oluşucak ve reklam gelirleri ile herkese kar ettirmeye çalicaz.bize neden para ödüyceksiniz
Sitenin sahibi benim sitemiz daha yeni açıldı. 75 TL yatırım yapan oldu ilk günden.ödeme aldınız mı? Aldıysanız kanıtınız var mı?
keşke bi 50-100 tl verip domaini 1 yıllıkdan fazla alsaydınızBurda döngü oluşucak ve reklam gelirleri ile herkese kar ettirmeye çalicaz.
Sitenin sahibi benim sitemiz daha yeni açıldı. 75 TL yatırım yapan oldu ilk günden.
2-3 konu daha acıldı böyle yasak değildir adam kendine para atıp dekontu burayamı koysun sahibi benim diyorKazanc kaniti vs olmayan bu tip konular yonetim izni olmadan yasak diye biliyorum. Amacim baltalamak degil bir netlestirin isterseniz.
Hayirli olsun projeniz.
Domain'e zaten yeterli derece verdim belli gelirlerden sonra dahada uzatabiliriz.keşke bi 50-100 tl verip domaini 1 yıllıkdan fazla alsaydınız
Biliyorum ama üye seviyesini yakalamam gerekiyor. Ödemelerde hiç bir sorun olmucaktır.Kazanc kaniti vs olmayan bu tip konular yonetim izni olmadan yasak diye biliyorum. Amacim baltalamak degil bir netlestirin isterseniz.
Hayirli olsun projeniz.
Ben onları bilmemde ben burda cidden 1 senelik planlama yaptım, inşallah vakti günümüz yeterse herkesin parasının katlamasını sağlamaya çalişicam.2-3 konu daha acıldı böyle yasak değildir adam kendine para atıp dekontu burayamı koysun sahibi benim diyor![]()
Yeter daaa yeterrrr!!!
tavuk yumurtası tarzı sistem sanırım.
Sitemiz 06.03.2017'de yayınlandığından şuanda ödeme alan yok.Ödeme alan var mı acaba
Script satışı var mı? Ücret nedir?
scripti siz kendiniz mi yazdınız
kurallar kısmı neden sanalpetsden alıntı ?Script Hazır script ama tekrardan düzenlendi. Çok eksikleri vardı herşeyi baştan yaptık.
kurallar kısmı neden sanalpetsden alıntı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.