Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
forex icin deneme hesabı veren sıte onerıırmısınız
guvenlı olan ?
hocam ıyı okudun mu ? deneme hesabı dedımhocam iyi düşündün mü ? çok ocak söndürdü bu forex
hocam ıyı okudun mu ? deneme hesabı dedım
orası bana kalmış lutfen konu dısı yapmayalımdeneme hesabı alıp hiç başlamadan bırakcak mısınız ?
hocam sadece vereceklerı sanal parayı katlayıp bırakacamprofesyonel yatırımcı olarak söylüyorum, evvela uzak dur, illa başlayacam diyorsan, iş bankası derim, diğerlerinde dealing desk var, resmen kumarhane işletiyorlar, iş bankasında yamuk olmaz, milletin üçüne beşine tenezzül etmezler
hocam sadece vereceklerı sanal parayı katlayıp bırakacam
yanı sımdılık sadece onerı ıstıyorum bank onerısı ıstemıyorum
yanı kısaca demo guvenılır degıl bankalar harıc tabiyok banka önerisi değil, iş bankası da veriyor forex hizmetini, oradan aç deneme hesabı, gerçi onlarda demo var mı bilmiyorum; yalnız şöyle bir sıkıntı var, çoğu yerli brokerın demoları sorunsuz çalışır, ama reelde sürekli kotasyon hatası alırsın, fiyat kaymaları olur, karda işlemini kapattırmazlar, tecrübeyle sabittir, demo yanıltmasın seni
gercekten cok on yargılısın ben sadece sıte onerısı ıstıyorum yoksa 5 yıldır sektorun ıcındeyım forex sıtelerı hk bılgım yok anlatabıldımmı'' orası bana kalmış , konu dışı yapmayalım '' nedir ya?
Adam iyi niyetle uyarmış ve en doğrusunu söylemiş . Bu forumda forexten anlayanların %80 i de sana aynısını söyler zaten . Konu dışı mı bu ? futboldan mı bahsetmiş adam sana orda ?
Bu sitedeki insanların iyi niyetini ve cevaplarını beğenmiyosan bu sitede açmıcaksın konuyu. yatırım ve finans forumlarında açacaksın.
hocam ısbankta calısıyorum hatta bırcok bankada 5 yıldır calısıyorum ben banka onerısı ıstemıyorumşimdi firma ismi vermem doğru olmaz, aleylerine hiçbirşey yazmak istemiyorum, sadece şunu diyorum işbankasına güvenebilirsin, bir o indikatörler, ealar seni aldatmasın, bu iş matematikle yok grafikle yok formülle olmuyor, kazananlar uzun vadeli işlemler yapan ve trendi yakalayan yatırımcılar, sakın aylık %150-200 kar hedefleme, üçüncü ay batarsın, belki o kadar da sürmez, kar hedefin aylık %5-10 olsun, aslında bu bile fazla, kaldıracı iyi kullanırsan seni ihya eder, yoksa ocağına incir ağacı diker, dikkat et hocam
hocam ısbankta calısıyorum hatta bırcok bankada 5 yıldır calısıyorum ben banka onerısı ıstemıyorum
sadece forexte sansımı denemek ıstıyorum sımdı anlatabıldım mı acaba kısaca ben bu sektorun ıcınde buyudum
kardeş ben sana anlatamadım bu zıkkımı sadece a forex b forex vermiyor, bankalarda bu piyasanın içinde, onların platformuyla da forex trading oluyor, ben sana git iş bankasında vadeli hesap aç demiyorumki, 5 yıldır içinde olduğun piyasada bunları sorman bile hata, 5 yıl sonunda demo için öneri istemen ayrı bir tezat, neyse şuraya bak, aradığın çoğu şeyi bulursun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.