Forex

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar forexin borsayla alakalı olduğunu biliyorum sadece.Nette görüyordum birara reklamlarını.Mailime forexle ilgili yabancı sitelerden mailler falan geliyor.250 dolar minimum para yatırmak gerekiyomuş ama bayağı kazananlar var herhalde.Şu video mailime gelmiş linki.Nasıl bişey bilen var mı?

The Traders Oracle

tavsiye etmem sürekli takip etmen gerek beni nerdeyse hergün gcmforexten arıyorlar ama zamanın olacak hızlı al sat yapacaksın ki bişiler kazanasın

Ya öncekle sazan değilim söyliyeyim.Ancak 3 ayda 1.1 milyon dolar(bu videoda yazıyo)ve diğer buna benzer maillerde birkaç ayda milyon dolar kazançtan bahsediyorlar.Tabi ki inandırıcı gelmedi ama neden bu kadar forex mailinde sürekli böyle şeyler yazıyor.250 dolarla forexten bu kadar para kazanılır mı?

2)Borsa ile forexin farkı nedir?

haber okumayı seviyorsan,
her gün gündemi takip ediyorsan,
ve yarın ne olacak tahminin kuvvetliyse gir bu işe çok büyük paralar kazanırsın.
Ama yok reklamını gördüm sevdim diye bi forex firmasına bel bağlarsan, ilk hafta sonunda muhtemelen, kuzey koreden petrol falan alıyor olursun ;)

haber okumayı seviyorsan,
her gün gündemi takip ediyorsan,
ve yarın ne olacak tahminin kuvvetliyse gir bu işe çok büyük paralar kazanırsın.
Ama yok reklamını gördüm sevdim diye bi forex firmasına bel bağlarsan, ilk hafta sonunda muhtemelen, kuzey koreden petrol falan alıyor olursun ;)

Haberle bunun ne alakası var?

1'e 100 kazandırıyoruzdan kasıt, kaldıraç sistemi. Sizi sürekli arayan şirketler kaldıraçlı yatırım yapmanızı ister. Eğer düşük kaldıraçlı işlem yaparsanız sizi sevmezler.

Haberle bunun ne alakası var?

şimdi dolar aldım, ya da bp, bunu 2 saat sonra yükselirse satarım diye forex yapılmıyor cunku. Senin gündemi takip etmen gerekiyor, ertesi gün petrol ne olacak, Dow Jones, NASDAQ piyasa stresi nasıl, konjonktr hangi evrede bunları her an takip edeceksin.
sen tutar Dax30 dan kağıt alırsın, ertesi gün paat Berlinde öğrenci yürüyüşü olur kağıtların dibe vurur. Ama sen takip etseydin forumları haberleri, o gün o yürüyüşün olacağını çoktan bilir ve kağıtlarını elden çıkarmış olurdun. Ertesi gün düştüğünde aynı paraya 2 katı işlem yapardın.

Neyse daha yazarım da adım faiz lobisine çıkar :D

Kazanma/kaybetme neye göre oluyor?

sadece borsa değil dolar euro ons vs alıp satıosun ama ıslem acıp kapatıyorlar. ben kullanmadım ama kullanan arkadaslar bilmiyorsanız kesınlıkle girmeyin diyorlar. bir seyi alıp fiyat aralıgı belırlıyorsun surdan al surdan sat gibi ama baronlar artık forexcileri cok iyi silkeliyorlar...

geçen resmen sahit oldum onsta mesela suan tam değeri hatırlamıyorum ama söyle bir durum oldu 1190 civarına cıktı millette destek noktasının altına sat emri koymus ons bir dustu forexciler patır patır zarara girdi sonra aniden yukarı cektiler. bildiğin tuzak atıyorlar.. baya riskli bende altın dolar al sat yapıyorum ama banka kullanıyorum hocam

kur endeksleriyle ilgili galiba. doların düşüsünden bile para kazanbilirsin. yeterki genel eğilimleri tahmin et. düşüş, çıkış, herşeyden kazanılabiliyor. tabi bu yüzden de herşeyden zarar da edilebiliyor. bi de kaldıraç diye bir sistem var. 5000 liranız varsa kaldıraçı yüksek tutarsanız bir anda 600 lira kalabilir. ya buna benzer birşey ya da feci salladım kusura bakmayın. ama borsayla ilgili olmadığını daha çok dünya genelindeki paraların kurlarıyla ilgilini olduğunu tahmin ediyorum.

Kaybeden çok olsa gerekki reklamıda iyi, tbm si yüksek olandan kaç

Milyon dolar kazanmaktan bahsediyolar ya forexten 250 dolarla o şekilde nasıl kazanıcaz onu merak ettim :D kaldıraç nedir bu arada?

forex borsadan cok cok farklıdır konu biraz borsaya suruklenmiş borsada kagıt alırsın degerlenmesini beklersin takip ettiğin bi şirketin ...
forexde ise USD/EUR Paritesinde ileriki 1 saat içinde 1.7431 kurunun altımı olucak deger yoksa ustumu bunu tahmin etmeye calısıyorsun eger takibin kuvvetliyse evet tam sana göre iş forex ama daha ilk defa şimdi gördüysen duyduysan bırak bosver hiç duymamış ol dostum

En az 100 tL ile girebiliyorsun yerli aracı kurumlar var. 2 3 ay demo program ve sahte para ile girersen olayı az buçuk anlarsın. Forex ile kazanmak hatta çok kazanmak mümkün. Ama Para hırsına kapılmayacaksın. Yavaş yavaş adım adım giriş yapacaksın.
Forex dediğin olay borsadaki gibi hisse senedi al sat değilde, Daha Ziyade örnek veriyorum Bugün Türkiye Merkez Bankası açıklama yaptı Faizleri düşürüyoruz Hopp Türk Parası değer kazandı Euro dolar düştü.. O zaman Sen bu açıklamayı duyar duymaz Hemen TL Yükselişe geçer Dolara karşı diyeceksin e 10 put arttıracaksın, Paran katlancak. Böyle bir sistem... Forex Türkiyeye göre gece 1 2 gibi başlıyor, ondan oynayacaksan gececi olmanda gerekiyor,. Yüzbinlerce kazanan tanıdıklarım var. Tabii Sonradan sıfırı tüketti bir çoğu :D

Nedir bu %14 GcmForex?

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------

En az 100 tL ile girebiliyorsun yerli aracı kurumlar var. 2 3 ay demo program ve sahte para ile girersen olayı az buçuk anlarsın. Forex ile kazanmak hatta çok kazanmak mümkün. Ama Para hırsına kapılmayacaksın. Yavaş yavaş adım adım giriş yapacaksın.
Forex dediğin olay borsadaki gibi hisse senedi al sat değilde, Daha Ziyade örnek veriyorum Bugün Türkiye Merkez Bankası açıklama yaptı Faizleri düşürüyoruz Hopp Türk Parası değer kazandı Euro dolar düştü.. O zaman Sen bu açıklamayı duyar duymaz Hemen TL Yükselişe geçer Dolara karşı diyeceksin e 10 put arttıracaksın, Paran katlancak. Böyle bir sistem... Forex Türkiyeye göre gece 1 2 gibi başlıyor, ondan oynayacaksan gececi olmanda gerekiyor,. Yüzbinlerce kazanan tanıdıklarım var. Tabii Sonradan sıfırı tüketti bir çoğu :D

Benim anlayamadığım şu mailime guaranteed millionare gibi sitelerden böyle binary/trading forex reklamları geliyor tıklayınca videolar açılıyor hepsinde forexten birkaç ayda milyon dolar kazanmaktan bahsediyor.böyle bişey mümkün mü?Ne ile kazandıracak bize?Hepsi 250 dolarla girişten bahsediyor bide.

Nedir bu %14 GcmForex?

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------

Benim anlayamadığım şu mailime guaranteed millionare gibi sitelerden böyle binary/trading forex reklamları geliyor tıklayınca videolar açılıyor hepsinde forexten birkaç ayda milyon dolar kazanmaktan bahsediyor.böyle bişey mümkün mü?Ne ile kazandıracak bize?Hepsi 250 dolarla girişten bahsediyor bide.

Hocam Forex Piyasasında % 15'lik bir kısım kazanır, % 85 kaybeder.
Sen o %15in içindemi olacaksın %85 in içindemi? Öncelikle cok iyi analiz yapman gerekir. Hırsa kapılmadan kaldıracı düşük tutman gerekir. Örnek veriyorum yükselir diye putu x1000 yapmamak gerekir. Yani benim çok yakın arkadaşım 300 500 lira ile girdi 200 300bin liraları gördü. Sonra hepsi gitti herşeyi gitti. Hastalık gibi bir şey işte.. Eğer iradeli olursan nasıl hareket etceğini bilirsen kaptırmazsan kendini şansında varsa neden olmasın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri