Format Atılan Bir Bilgisayarı Google Nereden Tanır?

Ben abartmıyorum hocam Google abartıyo.Google ürününü kullanmıyorum diyorum size yalan söyleyecek halim yok ya.Yakalıyo işte.Vınndayken bile yakalıyo düşünün gerisini.Ayrıca abartmak lazım bu konuyu.Yoksa ilerde çook başınızı vuracaksınız.Eğer gerekli özeni göstermezseniz Google sizin bilgisayar adınıza kadar biliyo.Girin bakın bir gmailinize cihazlar ve bildirimler kısmına düzgün açılmışmı.Orada pc adınız yazıyosa mutad günlerde toplu kapanmalar konusunda isminizi görmemiz kaçınılmaz.Neyse hadi rastgele

Çok abartınız bence, google herhangi bir programını kullanmıyorsanız nerden tanıyacak sizi ? Nasıl bilgileri alacak ? Eğer siz istemeden sizi takip ediyor ve bilgi sızdırıyorsa bildiğiniz trojan gibi çalışıyor demekki.Öyle bir şey olsaydı zaten şimdiye kadar ortaya çıkardı.Benim düşüncem şu evinizde örneğin smart tv var, android yada apple cihazınız var, yani kısacası internete çıkan bir kaç cihazınız var.Pc temizliyorsunuz tamam ama diğer cihazları google takip ediyor.Burdalardan yakalayan bir algoritma olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnternete bağlandığınız konum (internet hattı) ve aygıt (onboard ethernet kartı, wireless adaptör vs. ) aynı olduğu sürece google sizi hep bulacaktır. :) Bence fazla kanal açıp riskinizi arttırmayın. İleride gelecek bir algoritma güncellemesiyle toplu ban yaşarsınız. Tabi lafım spam yapanlar için gecerli.

Ek olarak; Zamana yayarak hesap açarsanız riskiniz her zaman daha az olacaktır. Dikkat etmeniz gereken tek şey; hesabı açarken yaptıklarınız birbirinden farklı olmalı. Bunu yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Kullanmak için açmıyorum hocam.Deneme yapıyorum.hepsi tamamen deneme tahtası.Çözünce adsense basvurularını, adsense kanal bağlamalarını vs hep bu sistemle yapıcam.

İnternete bağlandığınız konum (internet hattı) ve aygıt (onboard ethernet kartı, wireless adaptör vs. ) aynı olduğu sürece google sizi hep bulacaktır. :) Bence fazla kanal açıp riskinizi arttırmayın. İleride gelecek bir algoritma güncellemesiyle toplu ban yaşarsınız. Tabi lafım spam yapanlar için gecerli.

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

Format attıktan sonra log falan kalmaz pc de.Bunlar şehir efsanesi.Ayrıca format atamasanız bile ccleaner çok güzel bisekilde temizliyo sistem loglarını.Emin olabilirsiniz.
neden olmasın vardır bir yolu :)

daha önceden başıma denk geldi format attığım halde google tanıyordu bilgisayarın adını ve mac adresini değiştirince düzelmişti

Telefon onayına takıldığı halde bir kaç dakika sonra hiç bir temizlik veya ip değişikliği yapmadan, farklı isim deneyerek hesap açtığımı biliyorum. Ne istediğini her zaman anlamak zor. Dakikada 1 mail açabilirken bugün düştüğümüz duruma bak.

- İzin verirse hesap aç
- Hesap kapanmazsa kanalı aç
- Kanal kapanmazsa video yükle
- Video kaldırılmazsa adsense bağla
- Adsense ban yemezse pin bekle
- Pin gelirse kesinleşmeyi bekle
- Kesinti olmazsa ödeme bekle
- Ödeme gelmezse başa dön

İşimiz gerçekten çok zor. 3 aylık vds parası verip uyku uyumadan günlerce emek harcayıp tek kuruş alamayınca daha da fazla batmadan bıraktım. Kumar oynasam bu kadar zarar etmezdim sanırım. Yapabilene ve kazanabilene (özellikle yeni kanallarla) gerçekten helal olsun.

Mail açar iken hesap telefon doğrulamasına takılmadan açtığım son 3 kanalda spamdan kapandı Bu kanalların birinde tek video birinde 3 video birinde de 5 video vardı Sanırım windows ürün kimlik no su değişmediği için bizi oradan yakalıyor Kafamı kurcalayan çok korsan windows var acaba bu neden ile windows ürün kımlık nosu çoğu kişide aynıdır diye tahmın edıyorum eğer oyle ise google nin de afallaması lazım Eğer korsan dahi olsa her windowsun urun kımlık nosu değişik oluyorsa bizi bu numaradan yakalıyor olabılır Bilen üstadlarımız bu konuda ne düşünüyor sizce doğrusu nedır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri