Format Factory Ayarları İçin Yardım

• Kullanıcı sequieros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Format factory ile videoların boyutunu küçültmek istiyorum ama bununla ilgili hangi ayarları yapmam lazım çözemedim. Boyut küçültme ile ilgili birçok video seyrettim ama az önce 70 MB'lik videoyu çevirdim bir baktım 177 MB olmuş. Kullandığım sürümü 3.3.4.

Çıktı ayarı kısmına geldiğimizde hangilerini seçip hangilerini değiştirmem gerekir. Yani video kodlama, video boyutu, bitrate, fps ayarları gibi.

Çıktı kısmında bendeki seçenekler şunlar :

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

hocam kalite arttıkça boyutta artar,kalite düştükçe boyutta azalır.ona gore sececeksiniz.orda var dusuk kalite secimi.ama yuksek kaliteli videolar her zaman iyidir hocam daha fazla reklam çıkar izleyende kaliteli video izlemek ister.

ilk 3 seçeneği kullan herhangi birini seçtikten sonra bir sonraki adımda boyutunu tekrar seçebiliyorsun.

Merhaba arkadaşlar,

Format factory ile videoların boyutunu küçültmek istiyorum ama bununla ilgili hangi ayarları yapmam lazım çözemedim. Boyut küçültme ile ilgili birçok video seyrettim ama az önce 70 MB'lik videoyu çevirdim bir baktım 177 MB olmuş. Kullandığım sürümü 3.3.4.

Çıktı ayarı kısmına geldiğimizde hangilerini seçip hangilerini değiştirmem gerekir. Yani video kodlama, video boyutu, bitrate, fps ayarları gibi.

Çıktı kısmında bendeki seçenekler şunlar :

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

flvyi seç max 480 mi ne var gelişmiş ayarlardan 720p yap 20 de 1 küçültüyor boyutunu

Hobaq. Bakalim deneyeyecegim. Bir de islenme suresi de cok onemli. Bazen 5-6 dk bkliyorum. Bunun icin de bir onerin var mi?

Tekrardan cevap veren herkese tesekkurler.

İşlenme süresi senin bilgisayarın işlemci gücü ve çekirdek sayısıyla alakalı hocam. Onu kalite düşürmeden kısaltamazsın.

Ne yapacaksın sen toplu video mu küçültüyorsun ? Toplu video küçültüp atıcaksan bot al vds serverden çat diye yüklersin, uğraşılmaz böyle.

Yok benim gibi ayda yılda bir video atıyorsan e bırak ta yavaş işlensin :D Ben formatfactoryde şuna rastladım 70 mb dosyayı küçültmeye çalışınca iyice boyut artıyor. Ama 1 gb dosyayı küçültmeye çalışırsan 200mb düşürüyor.

İşlenme süresi senin bilgisayarın işlemci gücü ve çekirdek sayısıyla alakalı hocam. Onu kalite düşürmeden kısaltamazsın.

Ne yapacaksın sen toplu video mu küçültüyorsun ? Toplu video küçültüp atıcaksan bot al vds serverden çat diye yüklersin, uğraşılmaz böyle.

Yok benim gibi ayda yılda bir video atıyorsan e bırak ta yavaş işlensin :D Ben formatfactoryde şuna rastladım 70 mb dosyayı küçültmeye çalışınca iyice boyut artıyor. Ama 1 gb dosyayı küçültmeye çalışırsan 200mb düşürüyor.

Ugrasiyorum cunku vds iki kez kullandim bugune kadar. Her seferinde kanallarim uctu, para kazanmalarim kapandi. Simdi biraz daha kasiyorum ama manuel yukluyorum. Uzun zamandir bir sıkıntı yok. Hal boyle olunca boyut kucultup biraz daha zaman kazanmak istiyorum.

Ugrasiyorum cunku vds iki kez kullandim bugune kadar. Her seferinde kanallarim uctu, para kazanmalarim kapandi. Simdi biraz daha kasiyorum ama manuel yukluyorum. Uzun zamandir bir sıkıntı yok. Hal boyle olunca boyut kucultup biraz daha zaman kazanmak istiyorum.

Konuya vakıf olmadığım için yanlış yorumlamak istemiyorum ama benim botlarda, vdslerde gördüğüm olay şu: para kazanmayı aktif etme özelliklerini kullanırsan kanalın er yada geç para kazanması kapanıyor, zorla dolar yaktıkları için. Neyse...

Format factory işe yaramıyorsa bir de bunu dene: Fraps Video Boyutu Küçültme

Ama bana sorarsan madem manuel yüklüyorsun özgün çalış bari emeğin kalıcı olsun be hocam :/

Konuya vakıf olmadığım için yanlış yorumlamak istemiyorum ama benim botlarda, vdslerde gördüğüm olay şu: para kazanmayı aktif etme özelliklerini kullanırsan kanalın er yada geç para kazanması kapanıyor, zorla dolar yaktıkları için. Neyse...

Format factory işe yaramıyorsa bir de bunu dene: Fraps Video Boyutu Küçültme

Ama bana sorarsan madem manuel yüklüyorsun özgün çalış bari emeğin kalıcı olsun be hocam :/

Sagol yarin bakicam. Maalesef hocam ozgun calisacak kadar zamanim yok :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri