Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cd den baslat bilgisayari oyle formatla.
Kullandığım İşletim sistemi kurmak istediğin işletim sisteminden daha yeni versiyona sahip ise bu ekran ile karşılaşırsın kurmaz.. Ya Boot edeceksin yada daha yeni versiyona sahip bir xp cdsi ile deneyeceksin.
Serkan abi cd yokki.İnternetten indirdim.Cd'ye atma imkanımda yok.Direk pc içinden başlatiliyorum ancak.
Usbye yazdırın biostan usbden başlatın anca o şekilde atabilirsiniz hocam.
xp den cd siz zor atarsın ancak flash disk e entegre edebilirsin oda çok uzun hikaye win 7 indir flashla atmanı tavsiye ederim win 7 nin flash disk ile kurulumu çok basit google amcaya sor![]()
ilk öncelikle pc kapat f8 tuşunu basarak Cdrom sürücüsü ve dvdrom sürücüsünü secerek başlat cd bootlu ise kurulum yapar;
şimdi bios ayarı dıycem ona gerek yok f8 ilede aynı işlemi yaparsın..
ha xp var ama elındekı bootsuz ise nero yükle bootlu her türlü cd yaparım sıkıntı etme; sen dedikleri yap olmazsa team ver;sonra izle gör
yardımcı olmaktı çözüm bulduysanız sıkıntı yoktur ; kolay gelsin
combofixle felan pc tarat idare edecek şekilde virüsleri temizle.
elinde cd yokmuş sanırım flash varsa usb ile format atabilirsin hem cdle atacagından 10 kat daha hızlıdır
ayrıca pcde hangi işletim sistemini kullanıyorsan bir üst versiyonunu torentten indir o şekilde idarelik birşeyler yapabilirsin.
Flas Diske Windows kurup bios ayarlarından Flas disk ile boot ederek aç.
Eğer pc donma vs.. var bunu gidermek istiyorsan format atmadan comofix kullanmak en ideali.
Kullandığım İşletim sistemi kurmak istediğin işletim sisteminden daha yeni versiyona sahip ise bu ekran ile karşılaşırsın kurmaz.. Ya Boot edeceksin yada daha yeni versiyona sahip bir xp cdsi-versiyonu ile deneyeceksin.
Bu şekilde format atmak doğru olmaz bilgisayar kapalıyken atmak lazım. Cd siz atma derim. Kendi cd'ni oluşturmak için bir yöntem vardı ama kaç sene öncesi hatırlayamıyorum![]()
Usbye yazdırın biostan usbden başlatın anca o şekilde atabilirsiniz hocam.
yardımcı olmaktı çözüm bulduysanız sıkıntı yoktur ; kolay gelsin
Flas Diske Windows kurup bios ayarlarından Flas disk ile boot ederek aç.
Eğer pc donma vs.. var bunu gidermek istiyorsan format atmadan comofix kullanmak en ideali.
iso kalıp haline getirmen için xp içinse bbie.exe ihtiyaçın ve neroda yazdırıyorsun; yada nlite kullanarakta yaparbilirsin ; eskiden bildiklerim bunlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.