Formattan anlayanlar bi bakabilirmi ?

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm arkadaşlar.

Bilgisayara format atıcam ama cd yok.Bende zamunda'dan xp indirdim.Ama setupa tıkladıgımda en üstteki seçenek aktif olmuyo.Anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Kullandığım İşletim sistemi kurmak istediğin işletim sisteminden daha yeni versiyona sahip ise bu ekran ile karşılaşırsın kurmaz.. Ya Boot edeceksin yada daha yeni versiyona sahip bir xp cdsi-versiyonu ile deneyeceksin.

Bu şekilde format atmak doğru olmaz bilgisayar kapalıyken atmak lazım. Cd siz atma derim. Kendi cd'ni oluşturmak için bir yöntem vardı ama kaç sene öncesi hatırlayamıyorum :D

Kullandığım İşletim sistemi kurmak istediğin işletim sisteminden daha yeni versiyona sahip ise bu ekran ile karşılaşırsın kurmaz.. Ya Boot edeceksin yada daha yeni versiyona sahip bir xp cdsi ile deneyeceksin.

Tamam teşekkürler.

Serkan abi cd yokki.İnternetten indirdim.Cd'ye atma imkanımda yok.Direk pc içinden başlatiliyorum ancak.

xp den cd siz zor atarsın ancak flash disk e entegre edebilirsin oda çok uzun hikaye win 7 indir flashla atmanı tavsiye ederim win 7 nin flash disk ile kurulumu çok basit google amcaya sor :)

Cd yokki hocam.CD'li anlatıyo.Yinede teşekkürler.

---------- Mesaj saat 01:40:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:34 civarında gönderildi. ----------

Usbye yazdırın biostan usbden başlatın anca o şekilde atabilirsiniz hocam.

Bi deniyim hocam.Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 01:40:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:40:00 civarında gönderildi. ----------

xp den cd siz zor atarsın ancak flash disk e entegre edebilirsin oda çok uzun hikaye win 7 indir flashla atmanı tavsiye ederim win 7 nin flash disk ile kurulumu çok basit google amcaya sor :)

Tamam teşekkürler :)

ilk öncelikle pc kapat f8 tuşunu basarak Cdrom sürücüsü ve dvdrom sürücüsünü secerek başlat cd bootlu ise kurulum yapar;

şimdi bios ayarı dıycem ona gerek yok f8 ilede aynı işlemi yaparsın..

ha xp var ama elındekı bootsuz ise nero yükle bootlu her türlü cd yaparım sıkıntı etme; sen dedikleri yap olmazsa team ver;sonra izle gör

ilk öncelikle pc kapat f8 tuşunu basarak Cdrom sürücüsü ve dvdrom sürücüsünü secerek başlat cd bootlu ise kurulum yapar;

şimdi bios ayarı dıycem ona gerek yok f8 ilede aynı işlemi yaparsın..

ha xp var ama elındekı bootsuz ise nero yükle bootlu her türlü cd yaparım sıkıntı etme; sen dedikleri yap olmazsa team ver;sonra izle gör

Hocam o işlemlerin hepsini bende biliyorumda şuan pc çok yavaş :) Yani nası diyim dosyaya 2 kere tıklıyorum 10 snye sonra açılıyo.Pc kafayı yedi neredeyse hiçbişe yapamıyorum.Zaten o yüzden format atıyorum :) Bakalım USB'den olcakmı.

yardımcı olmaktı çözüm bulduysanız sıkıntı yoktur ; kolay gelsin

combofixle felan pc tarat idare edecek şekilde virüsleri temizle.

elinde cd yokmuş sanırım flash varsa usb ile format atabilirsin hem cdle atacagından 10 kat daha hızlıdır:)

ayrıca pcde hangi işletim sistemini kullanıyorsan bir üst versiyonunu torentten indir o şekilde idarelik birşeyler yapabilirsin.

Flas Diske Windows kurup bios ayarlarından Flas disk ile boot ederek aç.
Eğer pc donma vs.. var bunu gidermek istiyorsan format atmadan comofix kullanmak en ideali.

combofixle felan pc tarat idare edecek şekilde virüsleri temizle.

elinde cd yokmuş sanırım flash varsa usb ile format atabilirsin hem cdle atacagından 10 kat daha hızlıdır:)

ayrıca pcde hangi işletim sistemini kullanıyorsan bir üst versiyonunu torentten indir o şekilde idarelik birşeyler yapabilirsin.

Şimdide USB okumuyo.Okuyo ama geldiği gibi gidiyo usb :(

---------- Mesaj saat 01:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:12 civarında gönderildi. ----------

Eğer pc donma vs.. var bunu gidermek istiyorsan format atmadan comofix kullanmak en ideali.

Format gerekli gibi hocam

---------- Mesaj saat 01:58:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:46 civarında gönderildi. ----------

Kullandığım İşletim sistemi kurmak istediğin işletim sisteminden daha yeni versiyona sahip ise bu ekran ile karşılaşırsın kurmaz.. Ya Boot edeceksin yada daha yeni versiyona sahip bir xp cdsi-versiyonu ile deneyeceksin.

Bu şekilde format atmak doğru olmaz bilgisayar kapalıyken atmak lazım. Cd siz atma derim. Kendi cd'ni oluşturmak için bir yöntem vardı ama kaç sene öncesi hatırlayamıyorum :D

Usbye yazdırın biostan usbden başlatın anca o şekilde atabilirsiniz hocam.

yardımcı olmaktı çözüm bulduysanız sıkıntı yoktur ; kolay gelsin

Beyler Daemon Tools diye bi program var.Bu programla diskte açabiliyoruz galiba dosyaları.Ama nası dönüştürücem bilen varmı acaba ?

iso kalıp haline getirmen için xp içinse bbie.exe ihtiyaçın ve neroda yazdırıyorsun; yada nlite kullanarakta yaparbilirsin ; eskiden bildiklerim bunlar

Sanirim suan kullandigin sistem win7 ve xp yuklemeye calisiyosun ama kullandigin isletim sisteminin altinda bir isletim sistemi yukluyemezsin yani win7 ve uzerinde bir sistm yuklemen gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri