Formda Satılan 3 Aşamalı ve Para Kazanması Açık kanalllar HK.

1k ya ben 3 asamali kanal aldim 1 hafta gecmedi kapandi.

3 Aşamalı kanal alanlar büyük ihtimal bir şekilde $ yakabilenler.
Demekki $ açma taktiği gerçekten var biz bilmiyoruz.

Para kazanma açık kanal zaten direkt $ yanıyor, bu kanalların bazılarında da 3-4 gün sonra adsense değişimi vs yaşanınca spamdan kapanma olabiliyor.
Yada atılan yeni içerikten dolayı spamdan kapanabilir bunun nedenini bilemeyiz.

Konuyu Serbest Piyasa dediğimiz ekomilerden ele alacak olursak, bir mala ne kadar talep varsa ve talebi karşılarken o üründen de az bulunuyorsa fiyatı yükselir.
Bunu gerçek hayatta, Altın, gümüş vs gibi emtia tabanlı düşünebilirsiniz.

Bu kanallar para eden kanallar sonuçta, herkes riskleri bilerek ve görerek almalı.
Satıcıda istediği fiyattan satabilir sonuçta mal onun istediği değeri ve fiyatı biçebilir.
Forumda yıllarca bunu savundum, isteyen istediği şeyi istediği fiyata satabilmeli, isteyen alır istemeyen almaz.

Hocam kaç kez forumdaki diğer arkadaşlarımızında alım gücü olması için alım yapan arkadaşlar ile görüştüm fiyatı düşürün die ama malesef geliyor birisi artık nereden nemalanmışsa vay efendim öylemi bende görün bakın alım fiyatı nasıl boş kanala 1000 1200 tl ye toplayacam =) diye atarlanıyor ergen beyinli =)
Yahu bizi yıkmak için yabancılara gerek yok bizi kendi içimizdekiler yıkıyor
Heleki 4 yıllık bir eski forum üyesi 9 kanalı verdi ertesi gün 6 kanalı kapandı ve muhtemelen kendi eski çalıştığı kategori idi sırf başkası çalışmasın die ucurdu kanalları 6 kanalın giden ücreti uçtu gitti adama yazdım daha bilgiler değişmemiş iken toplu nasıl kapanır diye ama adam bir daha yazmadı sanrım ülkeyi terketti =) adamlığa yakışır hareket beklemek hata çünkü hakikaten ergenliği üzerlerinden atamamış çocuklar var hala forumda
Riskin en büyüğü videolu Spam kanaları almak riski en az indirmek için fiyat aralığı 500 800 ideal diyorum

boş yapma işine bak millete laf yetiştirme keşke yaşınla hareketlerinde uyuşsa burada artist artist konuşuyon sonra arkadan iş çevir kendin başlatmadın mı 1k dan kanal almayı burada ahkam kesiyon

boş yapma işine bak millete laf yetiştirme keşke yaşınla hareketlerinde uyuşsa burada artist artist konuşuyon sonra arkadan iş çevir kendin başlatmadın mı 1k dan kanal almayı burada ahkam kesiyon

Üzerine alınmış demekki
1.Hatırlarsan 500 den 5 kanal almıştın benden neden sana 1k dan satmadım
2. Sürekli bana aptal muamelesi yapıp ondan kaça aldın yok sen dışarıya kaça satıyorsun yok beni banlıyanı bilmem ne yapacam demelerin bıktırdı beni
3. Çakallık yapıp sürekli her saat bana gelip 2006 kanalı ver bana sana 2015 vereyim uyanıksın sen ama ben ne yaptım direk seni skypeden sildim kafam rahatladı
Baktım burdada laf yetiştiriyorsun senin dolu yapman benim boş yapmama değmez yeminle Kanalları istersen 5k dan topla umrumda değil sadece bi dünya insan sana ne gözle bakıyor onu anlamanı isterim piyasayı daha da silip süpür UMRUMDA DEĞİL.. Dahada cevap vermiyorum.

Üzerine alınmış demekki
1.Hatırlarsan 500 den 5 kanal almıştın benden neden sana 1k dan satmadım
2. Sürekli bana aptal muamelesi yapıp ondan kaça aldın yok sen dışarıya kaça satıyorsun yok beni banlıyanı bilmem ne yapacam demelerin bıktırdı beni
3. Çakallık yapıp sürekli her saat bana gelip 2006 kanalı ver bana sana 2015 vereyim uyanıksın sen ama ben ne yaptım direk seni skypeden sildim kafam rahatladı
Baktım burdada laf yetiştiriyorsun senin dolu yapman benim boş yapmama değmez yeminle Kanalları istersen 5k dan topla umrumda değil sadece bi dünya insan sana ne gözle bakıyor onu anlamanı isterim piyasayı daha da silip süpür UMRUMDA DEĞİL.. Dahada cevap vermiyorum.

Bana gelip hocam piyasayı artırmayalım 500-600 lira verelim diyip 1 saat sonra benim 500-600 verdiğim kanallara 1000k verip elimden aldıgın yaşın büyük olmasına ragmen karaterinin yerlerde olmasını es geçiyorum senin cevabına bile ihtiyacım yok sen git milleti kandır sonra gelip burada fiyatı yükseltiyorlar diye ahkam kes boş yapma kaybol

3 Aşamalı kanal alanlar büyük ihtimal bir şekilde $ yakabilenler.
Demekki $ açma taktiği gerçekten var biz bilmiyoruz.

Para kazanma açık kanal zaten direkt $ yanıyor, bu kanalların bazılarında da 3-4 gün sonra adsense değişimi vs yaşanınca spamdan kapanma olabiliyor.
Yada atılan yeni içerikten dolayı spamdan kapanabilir bunun nedenini bilemeyiz.

Konuyu Serbest Piyasa dediğimiz ekomilerden ele alacak olursak, bir mala ne kadar talep varsa ve talebi karşılarken o üründen de az bulunuyorsa fiyatı yükselir.
Bunu gerçek hayatta, Altın, gümüş vs gibi emtia tabanlı düşünebilirsiniz.

Bu kanallar para eden kanallar sonuçta, herkes riskleri bilerek ve görerek almalı.
Satıcıda istediği fiyattan satabilir sonuçta mal onun istediği değeri ve fiyatı biçebilir.
Forumda yıllarca bunu savundum, isteyen istediği şeyi istediği fiyata satabilmeli, isteyen alır istemeyen almaz.

Hocam haklısın herkes istediği fiyata satabilir arz talep doğrultusunda fiyatların yukarı aşağı olabileceği bir gerçek
Ben sadece çok büyük risk taşıyan kanal kapanmasına 1500 tl isteyenlerin biraz olsun elinde hiç bişi yi kalmamış son atımlık kurşunu spamdan yapacak birileri için fazla geliyor olmasından onları düşünmeleri.
Buda bir gerçek her malın alıcısı vardır tabiki
Kimseye hakaret veya kalp kıracak bir uyarı yapmadık sadece nazik tasfiye mafiyetinde ricada bulunduk =)

cahilliğime verin, uzun süredir spam çalışmıyorum. elimde eskiden satın alınmış onlarca kanal var ve bunların neredeyse yarısını para kazanması açık şekilde satın aldığıma eminim ama girip kanallara baktığımda 4 onay gözüküyor. günlerce uğraş sonunda sadece 5 tane 3 aşamalı kanal bulabilmiştim o kanallarda da eskiden kalma bir kaç video ve max 300-400 abone vardı, bazılarında hiç yoktu.

şimdi bunların arasında ne gibi fark var? neden eskiden para kazanması açılmış kanallar şimdi 4 aşamaya düşüyor? 3 aşamalı bulduğum kanalların 3 aşamalı olması sebebi eski videolu olmasımıdır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri