Forum git gide büyüyor :D

MarshallTeach

Yasaklanmış
Okuldan dolayı artık pc'ye pek geçmiyorum 1 2 haftada bir blog için giriyorum foruma bakayım dedim baya büyümüş 700 online oluşmuş artık inş daha güzel yerlerede varır :D

Misafir üye çoğu kayıtlı olmayan kullanıcı değilmi :D

Bi de bana sor. Ilk acildigi zaman üye olmuştum. Ara verdim ve dün girdiğimde gözlerime inanamadım 700onlinei görünce.

613 misafir gerçek kişiler mi sanıyorsun :D

sanal diye biliyorum o misafirleri yanlışmıyım ?

Üyelerimiz ve ziyaretçimizin tamamı gerçek kişiler olup bu sayının sadece 3-5 tanesi Google Botlarıdır. Herhangi bir hile vb. durumlara müsamaha gösterecek bir forum değiliz.

gün gelecek yabancılar translate ile burdan bilgi almaya çalışacak :D

%50 den fazlası anasayfaya bakıyor gözüküyor ondan sordum

Forum büyüyor fakat paylaşımlar azaldı gibi sanki

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forum büyüyor, Alexa Rank 378-390 Arasında gidip geliyor.
Buda bir çelişki.

Forum büyüyor, Alexa Rank 378-390 Arasında gidip geliyor.
Buda bir çelişki.
Alexa önemli fakat sitenin büyümesini buna bağlı değil ziyaretçi sayısına göre ölçüldüğü düşünülürse sürekli büyümekte olan bir topluluğuz.

Hedef Alexa da 1000 civarıydı çok üstüne çıktık.

Alexa önemli fakat sitenin büyümesini buna bağlı değil ziyaretçi sayısına göre ölçüldüğü düşünülürse sürekli büyümekte olan bir topluluğuz.

Hedef Alexa da 1000 civarıydı çok üstüne çıktık.

Neden Hedef TR'de ilk 100 değilde 1000?
Bu site ilk 100'de olmayı hak ediyor.
Siz başta çıtayı düşük tutmuşsunuz.

Neden Hedef TR'de ilk 100 değilde 1000?
Bu site ilk 100'de olmayı hak ediyor.
Siz başta çıtayı düşük tutmuşsunuz.
Hedef 1000 di çünkü realist insanlarız. Kendimizi kandırmaya gerek yok. 1000 rakamı ilk hedefti ve görev başarı ile tamamlandı. Daha iyisini yapmak hepimizin elinde. O da olacak inşallah.

"Çıta" tabiri burada adım olarak kullanılır ve ilk adımda 1000 gayet tatmin edici bir sıralama istatistiği.

Bizim yada sahsen benim bir hedefim bir citam vs yok.Kim ne kadar burdan bilgi kapabiliyorsa az yada cok bu ogrendigi ile 3-5 kurus kazaniyorsa benim hedefimde citamda budur.Turkiyede ilk 100 ilk 10k pek ilgilendirmiyor acikcasi beni..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri