Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tc numarası ile hiç birşey yapılamıyorbu sadece tabu
Şahsen değil admin feristahi gelse TC numarami alamaz. Ülke şartlarında TC no ile neler yapilabildigini hangi bilgilere ulasilabildigini bilmiyorsanız boyle saçma öneriler sunmayin.
Adminin bu bilgileri sakladigi dosya calunsa basina neler gelir, nelerden mesul olur biliyor musunuz?
Aynen katılıyorum, eğer dolandırıcılık azalsın isteniyorsa siteye üyelik kapatılmalı ve referans sistemi gelmelidir, r10 gibi.
Geçen gün tunahan adlı şahsı banlamışlardı, o gün yeni üyelik açıp satış yapmaya kalktı fark edilmese yine dolandıracaktı birilerini.Üyeliğin hükmü yok adam dolandırırım yine hesap açarım diyor.Ama r10 üyeliğini kaç kişi riske atabiliyor.
R10 da kimlik bilgini veriyosun ama ordada
Hangi kimlik bilgisini veriyorsn mesela?Kimlik no? Aile sıra no? vs Ad soyad dışında?
Tc kimligini veriyosun
Senin var mı üyeliğin ben 2 yıl önce üye olurken kimlik numarası falan verdiğimi hatırlamıyorum.
Var hocam vermistim ben
Senin var mı üyeliğin ben 2 yıl önce üye olurken kimlik numarası falan verdiğimi hatırlamıyorum.
7 senelik üyeyim. Ben hatırlıyorum kimlik onayı yapıldığını
TC kimliğin önemini bilmeyen arkadaşlara gelsin bu haberbenim demek istediklerimi ayrıntısız bir şekilde anlatan bir olay
Yzlerce emeklinin maana ete szd, adlarna kredi ekti - Hrriyet EKONOM
Haberin TC kimlik numarasıyla hiçbir alakası yok, tc kimlik numarasıyla kredi çekilebileceğini mi sandın ne yaptın![]()
Haberin TC kimlik numarasıyla hiçbir alakası yok, tc kimlik numarasıyla kredi çekilebileceğini mi sandın ne yaptın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.