Forum Kapansın Yada Önlem Alınsın

B
  • Kullanıcı blacksecond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Forum kapansınmı ?

• Evet

Oy: 17 32,7%
  • Hayır

Oy: 35 67,3%

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda birçok kişi armut piş ağzıma düş misali bazı kişilerde bulduğu yöntemi paylaşıyor o yöntem zaten çöp oluyor bence ünlem, dünya engeli ve eşleşen geçme tarzı konuların paylaşılması herkesin geleceği için zararlı. Yorulmayıp 1 gün boyunca birtane video edit programıyla 10 deneme yapsalar ztn bir yöntem bulurlar ama çoğu kişi bunu zaman kaybı olarak görüyor buraya konu açıyor ünlemi geçen söylesin şeklinde.
Ve forum kapansın tarzında cümleleri kullanmak sana düşmez, forum sahipleride para kazanıyor.

Son düzenleme:
Türkiye'ye özel önlem almiyolar ama tüm dünya genelinde. Burda yapilanlar sanki yurtdışında yapılmıyo? Ayrıca kullanicilarin çoğu vds ve bot kullanıyor ve bunlarda yabancı IP ile bağlanıyo. Özgün olanlar ayrıca ünlem geçmek için uğraştiklarini sanmıyorum.

yabancıların hiç biri video ortası reklamda abartmıo

spam yaparken bile adamların bi amacı var 100binlerce video birden atmıyorlar

3 Aylık üyesin gelmiş saçma sapan başlık açıyorsun.
Bence bu KONU + Senin ÜYELİK tamamen kapansın.
Artık Seni DB'den mi siler adminler Sınırsız mı banlarlar onlara kalmış.
:cool:

Edit : Forum son 2,5-3 aydır işte bu kadar gereksiz başlıklarla gereksiz bir yer halini aldı.

3 Aylık üyesin gelmiş saçma sapan başlık açıyorsun.
Bence bu KONU + Senin ÜYELİK tamamen kapansın.
Artık Seni DB'den mi siler adminler Sınırsız mı banlarlar onlara kalmış.
:cool:

Edit : Forum son 2,5-3 aydır işte bu kadar gereksiz başlıklarla gereksiz bir yer halini aldı.

örnekleri cok adamın özgün kanalını kopyalayıp flag attırıp kapattırıp adamın emeğini calanlar bu forumdan değilmi ? hadi söyle bana burdaki herkez hergün birbirine sahte teklif atıp birbirini yiyor

Veee o artık bir diktatör (Forumu kapattırdı)

[MENTION=14075]blacksecond[/MENTION]
Sen değilmiydin ünlemin çözümünü bulan forum kapatılsın ya da kapatılmasın önemli mi senin için zaten çözümün vardı?

öncelikle :) forumun kapanması çözüm olsaydı bir bura değil youtube ile ilgili paylaşım yapan, özgün videom ünleme düşüyor diyorsun senin özgünden anladığın başkasının videosunu alıp efekt yapmak mı? burada kendisi video hazırlayıp da ünleme düşen adam hiç görmedim.

örnek : ben google ajanıyım aranızda bazılarınızla iletişim kurdum ne yaptıklarınızı wsws bilgileri alıyorum bizde buna göre daha çabuk ve kalıcı önlemler alıyoruz :D

çözümleri konu olarak paylaşmak yasak olmalı hatta kimse kimseye bişi söylemezsse anca sorun çözülür yeni önlemler zor gelir.

not: burada ki yeterli düzeyde ki açıklamalar kendi bindiğin dalı kesmek demektir.

kapatmak, engellemek, sansürlemek, saklamak gizlemek, yasaklamak vs...

Bunlar hiç güzel ve çözüm sunacak şeyler değil.

İnsanları bilgilendirmek varken şunu şöyle değil böyle yapalım gibi önermeli konuşmak varken bu konu neden?

@blacksecond
Sen değilmiydin ünlemin çözümünü bulan forum kapatılsın ya da kapatılmasın önemli mi senin için zaten çözümün vardı?

çözümüm zaten var :D çözümü bilmeyen arkadaşlar ne olacak peki hadi çözümü 1 - 2 kişiyle paylaştık sonra gelip burda konu acıp onuda kapattırıyorlar ben bunu demek istiyorum

Bir de anket eklenmis :) ustune 14 kisi evet demis. Saka gibi... Bu 14 kisinin banlanarak forumdan uzaklastirilmasini talep ediyorum. Bu sekilde en azindan forum onlar icin kapanmis olur :)

örnekleri cok adamın özgün kanalını kopyalayıp flag attırıp kapattırıp adamın emeğini calanlar bu forumdan değilmi ? hadi söyle bana burdaki herkez hergün birbirine sahte teklif atıp birbirini yiyor

Error ve beyin şu demeçten sonra hızla uzaklaşır.
:D

Ne yapalım YT işinimi bırakalım sahte telif var diye?
Açtığın konulara bir baktımda, Forumda ilaç niyetine 1 konu açmamışsın, hep soru sormuşsun, cevap vermişler.
Neyini anlamadın?
Neyine yetmiyor forum?

Madem bu forumdan memnun değilsin, Banlasınlar seni.
Ah ben bir Mod olcaktım senin gibi ne kadar gereksiz konu açan varsa anında banlardım.
Bir Smod vardı, @Kursad diye Yad ediyorum onu.
Adam ışık hızında konuya müdahale edip ışık hızında adam banlıyordu.
:D

Bir de anket eklenmis :) ustune 14 kisi evet demis. Saka gibi... Bu 14 kisinin banlanarak forumdan uzaklastirilmasini talep ediyorum. Bu sekilde en azindan forum onlar icin kapanmis olur :)

senin zaten artist bi kişiliğin oldunu benden başka cok bilen kişi var beni sadece bu üyeliğimle tanıyorsun kim oldumu bilmyiorsun o yüzden benimle munakaşa etme konumdan cık git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri