Forum Kapansın Yada Önlem Alınsın

B
  • Kullanıcı blacksecond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Forum kapansınmı ?

• Evet

Oy: 17 32,7%
  • Hayır

Oy: 35 67,3%

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özgün videolar bile ünleme düşüyor dedin ve beni benden aldın. Ya kanalın çöp olmuştur, yada özgün video dediğin özgün değildir.

senin zaten artist bi kişiliğin oldunu benden başka cok bilen kişi var beni sadece bu üyeliğimle tanıyorsun kim oldumu bilmyiorsun o yüzden benimle munakaşa etme konumdan cık git

Yani acik acik "ben multi uyeyim" diye bagiriyorsun, oyle mi? helal olsun, buyuk cesaret :)

Adminler ve Smodlar uyuyor herhalde.
İşte iyilik yap denize at dedikleri.
Forumun hiçbir kıymeti kalmadı elini kolunu sallayan girdiği için, Herkes Saçmalayabiliyor.

İyi bir temizlik şart.
Konu açanda madem memnun değil, Konuyu Açan + Evet diyen üyeler tespit edilirse Evet diyenlerde Sınırsız banlansın.

Yapacak birşey yok madem memnun değiller.

multiysem araştırsınlar ...

senin zaten artist bi kişiliğin oldunu benden başka cok bilen kişi var beni sadece bu üyeliğimle tanıyorsun kim oldumu bilmyiorsun o yüzden benimle munakaşa etme konumdan cık git

Once kendi yazdigini bi oku da sonra gel konusalim :) daha neyini arastirsinlar? Acik acik "beni sadece bu uyeligimle taniyorsun" demissin.. Ayrica, kim oldugunu bilmem gerekiyorsa lutfen kendini tanit, eger tanitacak cesaretin yoksa da soyle ona gore davranalim :)

Forumun hiçbir kıymeti kalmadı elini kolunu sallayan girdiği için, Herkes Saçmalayabiliyor.

İyi bir temizlik şart.
Konu açanda madem memnun değil, Konuyu Açan + Evet diyen üyeler tespit edilirse Evet diyenlerde Sınırsız banlansın.

Sormayın hocam.Foruma üyelik o kadar basitki kimse üyeliğinin kıymetini bilmiyor.

İyi bir temizlik şart.

hayır diyenlerde sınırsız banlanabilir :D

bu forum kapanınca sen kendi videoların çok iyi hit alıp ünleme düşmücenimi sanıyorsun bu forumdanmı ibaret yt ünleme düşmese dahi türkçe içerik 0 dan başlayıp yüksek kazanç özgünde zor mesela bakıyorum özgün çalışıyorum nasıl video diye atanlar adamın video gayet iyi ama 1-2 haftada 1k hit alamamış birde yabancı adam sokakta milleti öpüyor ertesi gün 1m hit malesef türkçe çalışıp iyi konuma gelen çok az yoktur demiyorumda nadir sen sokağa çık aynısını yap o adamın 100de 1kadar gelir sağlarsın

bu konu hala neden ayakta arkadaş ya 3 aylık üye gelmiş forumu kapatalım diyor neler daha görecez

Bunlarin hepsi acgozlulukten oluyor. 1 yilda kazanamayacagi parayi gelip 2 ayda kazanan adamlar ertesi gun kazan kaldiriyor. Sebebi de ya daha cok para kazanmak istemeleri ya da simdiye kadar kazandiklari paranin heyecani..

Senin burada konu acip, anket yapmani bekliyordu zaten forum yonetimi.. Bi sebep bulup kapatamiyorlardi zaten..

Bak guzel arkadasim, eger birseylere cozum ariyorsan bu bir cozum degil.. Birseyi yikmak, duzeltmekten daha kolay gorunebilir ama sonuclari da ona gore kotu olur. Ustune bir de milletin antipatisini kazanirsin. Bir de banlanirsin, olan yine sana ve yardakcilarina olur.

Kazandigin para kesene bol geliyorsa eger, kesenin bos zamanlarini dusun ve ona gore hareket et..

Arkadaş rahatsız oluyorsan girmezsin burası paylaşım platformu. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Kimin nasibi neyse onu alır emek vermiyorsan artmut piş ağzıma düş diye bekleme. Çok meraklıysan internete de girme olsun bitsin. Yeter sizin paranoyanızdan gına geldi artık

Gereksiz bir konu olmuş.Konu kapatılsın.İşbu üye lağvedilsin.

forumu arkadaşa kapattım. Evet diyenler içinde gün içinde karar vericem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri