Forum nereye doğru gidiyor?

• Kullanıcı nefel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
15 Yaşındaki çocuk başkasının kanalını satıyor forumun geldiği son nokta budur. Yok Lise 1 gidiyorum kalırmıyım orta okuldayım geçermiyim. Burası Youtube forumu arkadaşlar bu nedir böyle konu açanlar direk banlansa 1 ay içinde forum temizlenir. Böyle devam ederse 2 aya kalmaz sevgilimden ayrıldım nasıl geri dönmesini sağlayabilirim diye konular açılır son durum budur.

Son düzenleme:
15 Yaşındaki çocuk başkasının kanalını satıyor forumun geldiği son nokta budur. Yok Lise 1 gidiyorum kalırmıyım orta okuldayım geçermiyim. Burası Youtube forumu arkadaşlar bu nedir böyle konu açanlar direk banlansa 1 ay içinde forum temizlenir. Böyle devam ederse 2 aya kalmaz sevgilimden ayrıldım nasıl geri dönmesini sağlayabilirim diye konular açılır son durum budur.

Forum kurallarımız gereği, yazımızın tamamının kalın olarak yazılmaması gerekmektedir. Düzeltebilirseniz sevinirim.

Konuyu açan arkadaşın samimiyetine ne kadar güveniyorsam, yorum yapan arkadaşlardan bazılarının samimiyetine o kadar güvenmiyorum. Uzadığı takdirde çok kötü sonuçlara yol açacağını düşündüğüm için konuyu kapatacağım eğer benzeri yorumlar gelirse. Herkes bir derece alması gerektiği dersi almıştır, almak istemeyen almamıştır. Tek söyleyeceğim insanlar genel olarak benim ne kadar paylaşmak istediğimi elime geçen bilgileri bilirler.

Elit kadro, çekirdek kadro diye bir şey varsa bile artık kalmadı, bunun üzerine gitmeye gerek yok. Youtube gerçekten herkesin yararlanabileceği bir kaynak, yurt içinde de yurt dışında da çok fazla kazanan, evini geçindiren arkadaş var. Serkan abimin açtığı tüm konuları okumak Youtube'ten kazanmak için yeterliydi, hala yeterli. Herkese yön göstermeye çalışıyorum elimden geldiğince tüm samimiyetimle söylüyorum bunu; ancak paylaşımlarımda azalma olduğu gerçeğini de söylemem lazım. Neden?

Forumdan öğrenip bir şeyler sonrasında para kazanmaya başladıktan sonra başkalarına yardım etmek adına foruma adım atmayanları mı söyleyeyim size, yoksa sadece forumda kullandıkları bilgilerin paylaşılmadığını kontrol etmek için giren, bilgileri sildirmek isteyenleri mi söyleyeyim? Taktik buldum deyip forumdaki taktiği satmaya çalışanını da gördüm, taktiği Google'a ispiyonlayanlarını da. Dolandırıcısını da gördüm 2,5 TL için, soyguncusunu da 30.000 TL için.

Serkan abimden öncesi ya da sonrası şeklinde bir şey yok benim için. Çok şükür hep yanımızda kendisi, gölgesi yeter bize; ancak genel olarak YTPara'nın içine girmekten öncesi ve sonrası var. Başlarda ne kadar herkese güvenen biriysem, şimdi en yakınımdaki birkaç kişi dışında herkesten şüphe duyan biri haline geldim. Bende kişisel olarak en önemli değişim bu açıkçası.

Forumu yönetmek zordur vs demeyeceğim, birçok arkadaşın forum yönetimi ya da site yönetimi konusunda da bilgisi vardır. Forum yönetmenin hatta genel olarak bir şeyler yönetmenin en önemli kuralı kararlar almak gerekliliğidir. Ve hayatta aldığınız kararlar her ne konuda olursa olsun hiçbir zaman herkesi memnun edecek düzeyde olamaz. Bu nedenle çok küfür de yiyoruz, hayır duası da alıyoruz yönetim ekibi olarak bunun bilincindeyim. Ancak tüm yönetici arkadaşlarımın, kardeşlerimin, abilerimin herbirine bireysel olarak kefilim, hepsi forumu daha iyi yerlere getirmek için ellerinden geleni yapıyor, yapmayı da sürdürecek.

Umarım forum iyi yönlere doğru gidecektir, kolay gelsin herkese bol kazançlar...

Bu kadar güzel bir yazı içeriğini, bu kadar berbat bir Türkçe kullanımıyla bile değersiz hale getirememişsiniz. Tebrikler güzel yazı.

Son düzenleme:
bi sorun olduğu zaman taş çatlasa 2 güne problem paylaşılırdı .
ünlem sorununu çözenler şuanda forumda bunun ticaretini yapıyor

zaten dikkat ederseniz YTPARA logosunun altında yardımlaşma forumu yazardı , onuda silmiş
yani bi işlevi yok artık :)

çok samimi söylüyorum 1-2 ay öncesine kadar sabahtan akşama kadar bu forumdaydım , takip ettikçe öğreniyordum , şimdi 2-3 günde bir giriyorum mesaj bildirimlere bakıyorum

Hep yazıyorum, Konu Dışı Bölümü Ana Sayfada çıkmasın.
İnci Sözlük üyeleri forumdan tasfiye edilsin, Forum resmen liseli Ergen kaynıyor.
Açtıkları başlıklardan zaten anlaşılıyor.
Onların yaşı kadar Forumlarda takıldım, Ama onların yaşındayken Forumlarda gidipte Okulu nasıl geçerim, okulda kalır mıyım, Kızlar bana Bakmiyir gibi abuk subuk konular açmıyordum.

Açtıkları konular artık gına getirdi, Konu dışının yine suyu çıktı, Konu dışına bile yakışmayan konular var.
Dün elemanın biri Panpanalarına, sahte karne yapsınlar diye mühür vs fotoğrafı paylatı.
İşte forumun geldiği nokta.
Ergenlikte çığır açıyoruz.
Donanımhaber'in konu dışı bölümü gibi oldu forum.

Yahu eleman gelmiş konu açıyor yaşım 15 Nasıl banka hesabı açarım.
Git bir büyüğünün üstüne aç.
2. Soru Adsenseyi açsam yaşımı büyük yazsam ne olur?
Vb. . . .
Gibi sıralanır.

Birde para kazanma toplu gitti konuları var.
Forumda birkaç milyon kez anlatıldı ne yapılması gerektiği, O konularında anında kapatılması lazım.

Hea birde liselilerin Adam dolandırması varki, oda evlere şenlik bir başka olay.
Daha ne yazsamki.

Forum üyelikleri tamamen kapatılmadıkça, ister 100 karakter görsün ister görmesin bunları önlemek pekte mümkün değil.
Yönetimin Radikal kararlar alması lazım.

Özgün videolar adına ve youtube SEO adına neler yapılabilir, 1-2 kanalla 4 haneli sabit bir gelire nasıl ulaşır falan gibi konular hakkında yazılar yazmayı çok düşündüm. Fakat her seferinde bazı arkadaşların abuk subuk cevapları ve yorumları yüzünden vazgeçtim.

Mesela adam özgün videomu yüklemiş ve bana telif atmış diyorum. Bazı arkadaşlar neredeyse bu konuda beni suçlayacak yorumlar yapıyor. :) Gülermisin ağlarmısın yoksa paylaşım yaparmısın? Üstelik bazılarıda forumda ezelden beri olan arkadaşlar bunlar. O dahada adamın canını sıkıyor. Bazılarına fikir veriyorum adam beceremiyor birde gelip senin yüzünden zaman harcadık milleti kandırma gibi yorumlar yapıyor.. Bazılarına özgün videolarım kopyalandı diyorum, bunlara hakkımı helal etmiyorum diyorum. Birisi çıkıp oradan senin kanallarını bilsem bende kopyalarım çatır çatırda parasını yerim diyor. Böyle zihniyetleri görünce insanın hiç bir şey yapası gelmiyor...

Benim tavsiyem :)

1.Forum ilk haline dönsün çünkü şuanda dışı yapılmamış bir binayı andırıyor.Arama bölümü yok aradığın konuyu bulamıyorsun başka birşey çıkıyor,tema her forumdaki gibi bir tema.

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi.. - vBulletin

2.Hırsızlık olaylarını önlemek için TC kimlik,sms onayı,fotoğraf onayı ve pub idlerin belli haneleri kayıt altına alınsınki hırsızlık durumunda kime ait olduğu öğrenilsin.

3.Foruma VDS ipleri ile giriş engellensin.

4.Artık üyelikler tamamen kapatılsın.

5.Önemli konuların googlede indexlenmesi önlensin.

6.Ünlem geçme,telefon onaylama gibi konular için özel bir bölüm açılsın.Mesaj sınırı getirilsin mesela 1000 mesajı olmayan giremesin.Flood yapmaya kalkışan otomatik banlansın.

Aklımda olanlar bunlar içimi döktüm rahatladım oh :)

Son düzenleme:
öncesini sonrasini bilmem ama milletin dini imani para olmuş her bulduklarini satma peşinde çok kişi var

Bence paylaşım yapmamaları çok iyi cünkü burda yapılan tüm paylaşımlar hepsi üsran oluyor sonu en güzeli yapıyor bilen kendine saklıcak abi millete kazandırayım derkene kendi ekmeğinden olmucak artık bu yt işi böyle kim gece gündüz calışıp cabalar kazanır

böyle düşünüyorsunuzda ünlem geçle iligili forumda dolu konu var fakat işe yarıyan yok çünkü %90 3-4 ay öncesine ait güncel içerik az serkanyt paylaşımları çok iyi oda güncel paylaşımı yok forum bırakmış 0'dan başlayan biri için oldukca zorlanıyor insan

hocam haklısın ne diyelim.serkan bey gittikten sonra forum durdu iyice.heyecan yok.modlar bazen kafalarına göre millete ban atıyor,- ay ben heyecanlanıyorum - diye konuyu kitliyorlar.geçen hafta awesomeness konusunun kitlenmesi gibi.diklenen banlanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri