Konuyu açan arkadaşın samimiyetine ne kadar güveniyorsam, yorum yapan arkadaşlardan bazılarının samimiyetine o kadar güvenmiyorum. Uzadığı takdirde çok kötü sonuçlara yol açacağını düşündüğüm için konuyu kapatacağım eğer benzeri yorumlar gelirse. Herkes bir derece alması gerektiği dersi almıştır, almak istemeyen almamıştır. Tek söyleyeceğim insanlar genel olarak benim ne kadar paylaşmak istediğimi elime geçen bilgileri bilirler.
Elit kadro, çekirdek kadro diye bir şey varsa bile artık kalmadı, bunun üzerine gitmeye gerek yok. Youtube gerçekten herkesin yararlanabileceği bir kaynak, yurt içinde de yurt dışında da çok fazla kazanan, evini geçindiren arkadaş var. Serkan abimin açtığı tüm konuları okumak Youtube'ten kazanmak için yeterliydi, hala yeterli. Herkese yön göstermeye çalışıyorum elimden geldiğince tüm samimiyetimle söylüyorum bunu; ancak paylaşımlarımda azalma olduğu gerçeğini de söylemem lazım. Neden?
Forumdan öğrenip bir şeyler sonrasında para kazanmaya başladıktan sonra başkalarına yardım etmek adına foruma adım atmayanları mı söyleyeyim size, yoksa sadece forumda kullandıkları bilgilerin paylaşılmadığını kontrol etmek için giren, bilgileri sildirmek isteyenleri mi söyleyeyim? Taktik buldum deyip forumdaki taktiği satmaya çalışanını da gördüm, taktiği Google'a ispiyonlayanlarını da. Dolandırıcısını da gördüm 2,5 TL için, soyguncusunu da 30.000 TL için.
Serkan abimden öncesi ya da sonrası şeklinde bir şey yok benim için. Çok şükür hep yanımızda kendisi, gölgesi yeter bize; ancak genel olarak YTPara'nın içine girmekten öncesi ve sonrası var. Başlarda ne kadar herkese güvenen biriysem, şimdi en yakınımdaki birkaç kişi dışında herkesten şüphe duyan biri haline geldim. Bende kişisel olarak en önemli değişim bu açıkçası.
Forumu yönetmek zordur vs demeyeceğim, birçok arkadaşın forum yönetimi ya da site yönetimi konusunda da bilgisi vardır. Forum yönetmenin hatta genel olarak bir şeyler yönetmenin en önemli kuralı kararlar almak gerekliliğidir. Ve hayatta aldığınız kararlar her ne konuda olursa olsun hiçbir zaman herkesi memnun edecek düzeyde olamaz. Bu nedenle çok küfür de yiyoruz, hayır duası da alıyoruz yönetim ekibi olarak bunun bilincindeyim. Ancak tüm yönetici arkadaşlarımın, kardeşlerimin, abilerimin herbirine bireysel olarak kefilim, hepsi forumu daha iyi yerlere getirmek için ellerinden geleni yapıyor, yapmayı da sürdürecek.
Umarım forum iyi yönlere doğru gidecektir, kolay gelsin herkese bol kazançlar...