forum sahipleri yardim...

• Kullanıcı gokhan.83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

gokhan.83

Kayıtlı Üye
Forum sahipleri merhaba...

İki adsense hesabım var. İkiside aynı isim ve soyadlı... Diğer Bilgiler farkli. ..iki hesaba da aynı pc ve netten giriş yapıyorum...Eğer bir hesabım ban yerse diğer hesabım da aynı isim ve soyad lı olduğu için zarar görür mü?

Rica etsem bu konuda yardımcı olur musunuz? İnanıyorum ki birçok kişi merak ediyordur...

İyi çalışmalar. ..kolay gelsin. ..

Hocam bana sorarsan büyük hata yapmışsın.Keşke biri babanın diğer senin üzerine o tarzda birşey yapsaydın.Fikrimi sorucak olursan Adsens bu hiç belli olmaz diğeri zarar görürse oda görülebilir ihtimal yüksek bana göre

alakası bile yok bir adensen neden banlandıysa ondan gider digerine zarar vermesi ihtimal dahilinde degil fakat diger adense hesabınızdada aynı hata mevcutsa uyarmaksızın banlanırsın.

sık sık giris yapmamanı tercıh ederım bırıyle gırdım dıgerıyle gırmen gerekıyorsa en azından modemı resetleyıp dıgerıyle gırıs yapmanı onerırım

Addenseye SIk SIk girmek iyi degil mi ? Sayet öyleyse girmem bundan sonra fazla.

Ayni isim olmasi,adreslerin degisik olmasi herhangi bir ban riski degil,olmaz.Tabi sadece isim benzerligi disinda diger butun bilgilerinin farkli olmasi gerekiyor,bankada dahil.

Ancak bu farkliliklara ragmen ayni pcden iki hesabada giris yapiyorsan iste bu biraz tehlikeli riskli.Dikkat et derim.Sadece 1 tanesini surekli kullan.Digeri kenarda dursun.

Ayni isim olmasi,adreslerin degisik olmasi herhangi bir ban riski degil,olmaz.Tabi sadece isim benzerligi disinda diger butun bilgilerinin farkli olmasi gerekiyor,bankada dahil.

Ancak bu farkliliklara ragmen ayni pcden iki hesabada giris yapiyorsan iste bu biraz tehlikeli riskli.Dikkat et derim.Sadece 1 tanesini surekli kullan.Digeri kenarda dursun.

Serkan hocam youtube üzerinden başvurup bir adsense hesabı daha aldım.Şuan her ikisinide aktif olarak kullanıyorum.İlk aldıgım adsense hesabım aynı zamanda sitelirmde de kullanıyorum.Aynı pc den iki hesabada bakmanın zararlı oldugunu yazmışsınız.Peki aynı modem üzerinden birine pc den digerine tv deki smart üzerinden veya cep telden girsem aynı riski taşırmıyım.

Muslera06 Hocam peki çerezleri silsem tehlike devam eder mi? ve farklı tarayıcılardan girsem?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri