Forum Sayesinde Gerçek Hayatta Görüştüğünüz Kişiler

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abi bide Ankara buluşması yapsak :))

Ne güzel buluşup tanışmalar Adıyamanda Kimse yok galiba :(

forumdaki değerli hocalarımın hepsiyle tanışmak isterim.

benle görüşmek istiyen yokmu yala :)

Bu site forum bulunmaz nimet.Bu kadar akıllı bilgili yardımsever insan topluğulu nerede var başka Başta yöneticileri olmak üzere bütün ytpara.com ailesine sonsuz teşekkür ederim

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] belki nasip olur kardeşim bir gün :) gel mevlanayı ziyarete tanısalım mesela :) saka bir yana benımde tanısmak istediklerim arasındasın :)

Beyto ile tanışınca bir şey farketmiyor, adam öyle hızlı konuşuyorki bi bok anlamıyonuz :)

senı yakalarsam öperim haberin olsun aga :) benim öptüğüm 3 gün yaşar ha habrin ola :D yanındaki çakma pantere selam söle

16 yaşındayım Osmaniyede yaşıyorum eminimki osmaniyede benden başka bu işi yapan yoktur.
Buluşabilecegim adamda yoktur :/ Abilerim buralarada ugrasa görüşlerini alsam fenamı olurdu yani :)

Valla ben yüzyüze hiç görüşmedim ancak [MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] kardeşimle çok iyiyim forumdan normal arkadaşlarımdan çok konuşurum kendisi ile.
Görüşmek istediğim kişiler ise tabiki en başta her sorduğumu cevaplayan bizlere burda abilik yapan [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abim, ve niye bilmiyorum sanırım videolu anlatımlarda kendime çok yakın hissettiğim hani kişilik olarak falan [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] hocamı çok görmek istiyorum. Hatta istanbulda olanlar varsa kapımız açık dedi bir videoda yaza kadar istanbula gideceğim büyük ihtimal artık beni kabul ederse en uzak noktasında bile olsa uğrayacağım yanına.

Henuz kimseyle tanisma firsatim olmadi. Ama [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] reiz paris tarafina gelince ugricak.
Insallah tanisma firsatim olur.Kisilik olarak kendime yakin hissettim kendisini.

Hay girmez olaydım öldüm gülmekten :D helal valla denilecek birşey yok

Ank keçiören ve çevresinde olan varsa görüşebiliriz belki siz randevu almak için başvurun biz sizi aramayız ödemeli atarız siz bizi ararsınız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri