forum sayfası açılış problemi

geomhk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar,şu server değişikliğinden sonra foruma girişte sorun çıkmaya başladı.
bazen giriyorum bazen de giremiyorum...derken en sonunda 3 gündür hem laptop üzerinden hem de ipad üzerinden hiç giriş yapamadım.
laptoptan girişi dns değişikliğiyle düzelttim.
ipad için aynı işlemi yapabilir miyim bilmiyorum..
ayarlarıyla oynamak pc deki gibi kolay mıdır, geriye dönüşü var mıdır emin olamadım.bu konuda bilgisi olan varsa bir zahmet yol göstersin.
forum için yüzde 90 ipad kullanıyorum.
cevaplar için şimdiden teşekkürler
kolay gelsin herkese.

Aynen bazen ilk girişte server hatası veriyor sonraki denemelerde giriyor bende de tam oturmadı sanırım forum server'a

İpad 2 | iphone 4. Kullanıcaıyım şey yapın wieeless gelişmişe gelin elle dns yi seçin google dns yi yazın kaydetip. İpada home tuşu ve onof tuşuna basılı tut. Reset atacak jailbreakliyse bu işlemlerde sorun çıkmaz zaten Olmassa yeniden dene kaydetip direk kapat cihazı geri aç. Büyük ihtimal girersin elimdeki cihazlarla yasaklı sitelere böyle giriyorum büyük ihtimal bu forumun da sorunu çözülecektir

ipad de dns değiştirsek sorun olurmu cihaz için??

haberim var jb den ama kullanmam
benim merak ettiğim, fabrika ayarlarındaki dns yi 8.8.8.8 yapabilirmiyim mesela??
sadece bu foruma girebilmek için...
mesela siz forumdaki değişiklikten sonra foruma sorunsuz giriş yapabildiniz mi?
giremediyseniz ne gibi değişiklikler yaptınız..
bunu bileyim yeter...
teşekkürler

kusura bakma ilk mesajını görememişim, teşekkürler cevap için bysetoll!!

haberim var jb den ama kullanmam
benim merak ettiğim, fabrika ayarlarındaki dns yi 8.8.8.8 yapabilirmiyim mesela??
sadece bu foruma girebilmek için...
mesela siz forumdaki değişiklikten sonra foruma sorunsuz giriş yapabildiniz mi?
giremediyseniz ne gibi değişiklikler yaptınız..
bunu bileyim yeter...
teşekkürler

Şimdi kontrol ettim da 8888 li yapın hiçbisorun olmayacak...

Şuan mobildeyim eger beklerseniz pc ye geçince size göstereyim... Sorun olmadıgını. Ben 8888 i forum için degil bazı özel siteler için kullanıyorum kardeşim. :)

Sorun halloldu
8.8.8.8 ile giriş yaptım
Şu an ipad üzerinden yazıyorum
Teşekkürler yardımın için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri